Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: eaa8eb85a7d6e2b3619631f32e1da208

Lovende åpning

Hanne Mossefin er fornøyd etter flyttingen av fotobutikken "Mørkerommet" i Bakerikvartalet til nye lokaler i Lierbyen

- Det var mange inom på åpningsdagen på torsdag, sier Hanne. De nye lokalene som hun tok over etter sykkelbutikken er rommelig og lyse. Hanne tror at både hun og kundene vil trives der.

I det ene hjørnet har hun tenkt å innrede med gamle møbler og  til utstilling av egne arbeider.

Ellers sier hun at det er økende behov for fotografering av ettårige barn og familier. Om fire-fem måneder regner hun med mange oppdrag i forbindelse med konfirmasjoner. I tillegg er blir det en del å gjøre med bryllupsfotografering. Og ikke minst er det et økende marked i fotokopiering digitalt. Der er naturligvis konkurransen med nettbutikkene hard, men I "Mørkerommet"  ytes ekstra god service på etterbehandling av bildene, slik som beskjæring og justering av lyshetsgrad og kontraster.

Hanne Mossefin startet med å jobbe med foto i Drammens Tidende. Der var hun i tre og et halvt år. Men hun jobbet der, åpnet hun fotobutikk på Liertoppen. Etter åtte år var det på høy tid  med forandring, mente hun. Så åpnet hun "Mørkerommet" i Bakerikvartalet. I hele ni år har hun ytet service og gode råd til interesserte fotoamatører i trange lokaler. Smilet og den gode servicen ytes nå i oppussede og langt rommelige lokaler ut mot gata i Lierbyen.  

Forrige artikkel:Signerte for spill i LiungenNeste artikkel:Debatten fortsetter
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 7. februar 2008 16:40: Egil Berg, Gullaug i Lier
Lier Fotoklubb gratulerer Hanne Mossefinn med nye lokaler og ønsker henne lykke og fremgang. Hun vil fortsatt lage forstørrelse av klubbens "Månedens bilde" og stille dette ut i butikken.
Egil Berg, Lier Fotoklubb
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode