Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e1f7a2a0041a29d85e9c091d5b79d555

Nok en Ulvund best

Kristin Ulvund (16) fra Sylling og som representerer Drammens Bokseklubb er kåret til Norges beste junior kvinnebokser for sesongen 2010/2011. Hun får dermed Championbeltet av Norges Bokseforbund.

Det er 2. året på rad at en bokser fra Drammen Bokseklubb blir kåret til årets bokser. For sesongen 2009-2010 fikk søster Hanne Ulvund dette beltet.

Kristin Ulvund, fikk også Forbundspokal for 2011.Kriteriene for Championbeltene er resultater, som vektes (fra topp til bunn) i følgende rekkefølge: Resultater fra OL, VM, EM, Nordisk og AIBA/EUBC-turneringer, NM, Internasjonale turneringer og landskamper, nasjonale turneringer og enkeltkamper.

Kristin Ulvund, f. 22/12-94, fra Drammen Bokseklubb er i Norgestoppen som junior i boksing, og hun har tatt flere NM-gull i aldersbestemte klasser de siste tre årene. Hun toppet dette med gull og forbundspokal for junior jenter i 2010.
I 2009 vant hun ACBC (Angred Center Boksing Cup) i Gøteborg, Nordens største bokseturnering. Der ble hun kåret til stevnets beste ungdomsbokser.
I 2010 vant hun Askim Box Open og ble her kåret til stevnets beste juniorbokser for jenter. Der vant hun over en svensk seniorbokser, som i følge det svenske bokseforbundet er rangert som Sveriges fjerde beste kvinnebokser.
Hun vant også gull i Skarnes cup og ble også her kåret til stevnets beste juniorbokser for jenter.

Kristin deltok  i junior-EM i Frankrike i oktober i fjor. Da tapte hun på poeng mot en tyrkisk deltaker.

I kickboxing har hun også NM-gull og sølv de siste årene samt har vunnet flere internasjonale stevner i Danmark og Sverige. I Nordic Open København 2009 ble hun kåret til stevnets beste jentefighter. Hun har gjennom årene deltatt i vektklassene 48-60 kg

I sommer er det blitt mye mengdetrening for søskene Kristin, Hanne og Finn Olav Ulvund. - Det betyr både styrke, kondisjon og teknikk for å legge et solid grunnlag fo sesongen 2011/2012. De har trent en del hjemme i form av sykling og løping, men også trent litt i klubbens lokaler uten at det har vært organisert trening der, forteller pappa Finn som er trener i Drammen Bokseklubb. Og så er det blitt god trening ved flere fine fjellturer i Grindafjellet i Valdres.

- Ellers har Drammen Bokseklubb fått landets beste treningsanlegg, forteller Finn OLav Ulvund. De gamle lokalene lå i Vinjesgate 2 i Drammen og ble åpnet 25. mars 2003. I mars 2011 utvidet de. De nye lokalene er i Nedre Eikervei 37. Norges største kampsportlokale er på totalt 1600 kvadratmeter.

Kristin er elev ved helse og sosialfag ved Lier Videregående skole. - Deretter ønsker jeg å gå på høyskole, sier den målbevisste og unge idrettsuttøveren. - Målet mitt er å bli sykepleier, fastslår Kristin. Det er svært viktig med utdannelse, er familen Ulvund enige om.

Les mer om søskentrioens prestasjoner her: http://www.boksing.net/default.asp?sub=hoved&kat=tekst&side=116&root=93

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode