Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1454d271c4c2b474ce5b286fc5af1c3a

Snart tilbake i toppen

Motocrosskjører Jan Olav Lunewski fra Tranby viste lovende takter under helgens åpne svenske juniormesterskap


I helga var den lovende kjøreren fra Lier motorsportklubb og gjestet SMK Hofors sin bane. Jan Olav  som ble norgesmester for junior her hjemme i fjor, har  i år gått av for aldersgrensen her hjemme. I Sverige derimot er man junior ett år lenger, så dermed bestemte han seg for å dra dit å konkurrere.

Det beste han vet er å kjøre løp, men han har hatt en løpspause siden begynnelsen av juni for å få trent mer. Ungutten fra Tranby har nemlig ikke fått det helt til å stemme i år og har nå i lengre tid jobbet iherdig for å finne ut av ting, sammen med sin trener Roy Snellingen.

I det første heatet fikk han 3.plass. Han var uheldig og veltet i starten, og kom dermed sist ut. Men da han kom seg opp på sykkelen igjen jobbet han seg oppover, og merket at kreftene var tilbake på plass. Han var veldig fornøyd selv fordi han nå igjen føler at ting utvikler seg i riktig retning. I det andre heatet punkterte han på 6 runde og måtte dessverre bryte.

- Det er slike ting som kan skje, men det viktigste er at han får ting til å stemme når han kjører konkurranser, sier faren hans til Liernett.
Forrige artikkel:Lier J18 spilte godt i DanmarkNeste artikkel:Flom i Jotunheimen
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode