Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a55d4184557b71ef62a4c13288b7ca77

NM-sølv i motocross

Jan Olav Lunewski (bildet), fra Tranby og NMK Lier kjørte inn til andreplass i MX1 på lørdag

NM finalen bl kjørt i Hemne i Sør-Trøndelag. NM i motocross går over 4 runder, hvor det kjøres to heat i hver runde. Rundene går fire forskjellige baner med ulikt underlag, slik at førerne må takle alt fra sandbaner til harde raske jordbaner.

Jan Olav Lunewski NMK Lier kjørte inn til sølv på lørdagens NM finale i motocross i klassen MX1, og til sølv sammenlagt i klassen. Det er første året Jan Olav Lunewski kjører den største klassen, så han var fornøyd med plasseringen.

Gullet gikk også i år til Fredrik Aulisether fra NMK Oslo, som har dominert motocross i Norge over flere år.

Jan Rune Fuglerud fra NMK Lier var også påmeldt, men måtte stå over på grunn av skade. Han er normalt med å kjempe om de gjeveste plassene.

 I klassen MX 2 jr vant Even Heibye (bildet under), NMK Lier, runden i Hemne, og viste sin beste kjøring i år. I sammendraget fikk han er 4 plass totalt. (uoffiisielt). Even ble i fjor Norgesmester i klassen MX 85, og har klart overgangen til stor sykkel utmerket.

I dag, søndag, går finalen i MX 2, hvor Jan Olav Lunewski etter de tre foregående rundene, også ligger på en andreplass før finalen. Her stiller også Even Heibye og Kim Hennum fra NMK Lier. 

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode