Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3a141e9c98f4d18e21ce34b6d7f1dc02

Beste jentebokser

Hanne Ulvund (tv) fra Sylling var suveren i sin klasse under NM i boksing i Bodø i helga, mens broren Finn Olav ikke nådde finalen.

- Hanne var helt overlegen i sin kamp til tross for at motstanderen var 4 kg tyngre. Hun bokset offensivt og teknisk og i Diplomboksing, så dette blir vurdert som viktige faktorer. Så vi ble ikke overrasket over at hun vant. Hun er jo vant til å møte motstandere som er opp til 10 kg tyngre en henne selv, sier pappa Finn Ulvund som er trener i Drammens Bokseklubb.

I Landsmesterskapet diplom for ungdom var det påmeldt 28 deltakere, mens Ungdomsmesterskapet telte 31 boksere. Det ble bokset 13 finalekamper under årets ungdomsmesterskap i Bodø Spektrum. Det rapporteres om mye god boksing. Prisene til beste diplombokser i henholdsvis gutte- og jenteklassen gikk til Marius Heggen Furulund, Askim Bokseklubb og Hanne Ulvund, Drammen Bokseklubb

Hanne vant finalen med 3.-0 over Pia Sundt Bjøli fra arrangørklubben Bodø Bokseklubb. Hannes bror, Finn Olav Ulvund, ble slått ut i semifinalen i 57-kg-klassen med 3-8 mot Sverre Glad fra TK.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode