Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 497303860a2fb0319ee46264774611be

Første og andreplass

11-åringen Katrine Fugleberg fra Egge overrasket i NM på vannski i helga og kom hjem med flotte premier --

Katrine slo til ved å vinne  NM-gull i wakeboard girls, og NM-sølv i wakeskate!

I wakebord finalen deltok 9 jenter i alderen 11 til 16 år. Finalen var spennende og meget jevn. Katrine slo fjorårsvinner Nora Sukken Andersen med et poeng.

Les mer om wakeboard her:

http://no.wikipedia.org/wiki/Wakeboarding

I wakeskate derimot konkurrerte Katrine i åpen klasse damer, men den unge alderen hindret henne ikke til å nå en meget god plassering. Og elegant utførelse imnponerte dommerne. Det sies at hun viste trygghet og sikkerhet utenom det vanlige. Den blide jenta fra Egge syntes sølv  var like moro som seieren i wakeboard. Det bør bemerkes at tidligere toppalpinist Hedda Berntsen ble nr 3!

Datter av hundekjører Terje Fugleberg er like lovende i pappas sport.  Fra hundegården hører vi valpen. Valpen som Katrine etter hvert skal være med på fartsfylte turer innover mot Eiksetra. Katrine har talent og muligheter til å nå langt som hundekjører også. Pappa mener aktivitene til vanns gir henne mye bevegelseserfaring som hun vil dra nytte av som hundekjører.

Mor Elisabeth Jørgensen er minst like entusiastisk og registerer viktige og minneverdige øyeblikk med kamera enten det er til vanns eller konkurreres på snø. På spørsmål om noen på Egge skole visste at hun hadde stått for denne idrettsbragden i helga, rister ellevåringen beskjedent på hodet og smiler tilbake. På skolen er hun bare Katrine --  

Men venninnen Berit Stunes Isene ( på bildet nr 1 under) vet å sette pris på Katrines plassering, der hun beundrer premien, et wakeboard verdt fire- fem tusen. Berit er en av landets aller beste kulestøtere i aldersgruppa si, med en bestenotering på over ni meter. Hun er medlem av STURLA i Drammen.

1/6 (resized_berit_stunes_isene_katrine_fugleberg.jpg)
2/6 (resized_i_lufta.jpg)
3/6 (resized_katrine_valpen.jpg)
4/6 (resized_paa_brettet_gresset.jpg)
5/6 (resized_paa_brygga.jpg)
6/6 (resized_paa_pallen.jpg)
Forrige artikkel:Hjelp! Hva skal jeg bli?Neste artikkel:Ut på ski, folkens!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode