Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c25196bb2b63b3b28fa044fe46756676

Verdensmester på Egge

Igor Tracz fra Polen vant jaktstarten under VM i hundekjøring i Holmenkollen i går og har ladet hos sin gode venn, VM-deltaker Terje Fugleberg

- Igor lå på 2. plass etter første dag, 17 sek etter Lena Boysen Hillestad fra Norge. I går kjørte han fantastisk og vant jaktstarten foran en tsjekker og en finne. Lena kom på 4. plass, forteller Terje til Liernett.

- Igor har vi kjent siden 2005. Jeg kom i kontakt med han, da jeg tok mitt første VM gull på barmark i Lublinec, Polen, sier Terje. - Siden har vi hatt kontakt hvert mesterskap og hver gang han er i Norge.

Terje Fugleberg, som kjører for Asker Hundekjørerklubb, ble verdensmester i barkmarkskjøring både i 2005, 2006 og 2007, mens det ble sølvmedalje i EM i 2007.

Liungene lyktes ikke
- Da er to dager med kjøring i Kollen over både for Venke (Gulli de Lange, red anm) og meg. - Første dag gikk ikke så bra for noen av oss. Jeg kan jo bare snakke for meg selv, men litt varme, løse løyper gjorde at en av hundene mine vegret seg nedoverbakke. Dette skal jo helst ikke skje i sprint så der tapte vi mye – oppsummerer Terje Fugleberg.

Venke de Lange endte på 18 plass og Terje Fugleberg 25 plass etter første dag. Første dag var individuell start.

På torsdag var det jaktstart og kjempeliv på stadion. - Føret var skarpere og bikkjene likte seg bedre. Venke endte på sin 18 plass og jeg endte på 24 plass, rapporterer Terje.

Det har ikke lyktes oss å få noen kommentarer fra Venke Gulli de Lange.

I dag er det fellesstart som verken Venke Gulli de Lange og eller Terje Fugleberg får starte i. De klarte ikke kvalifisere seg. Bare de tre beste norske deltakerne får starte.

Les mer om VM i hundekjøring: http://www.sleddog2011.no/

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode