Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3b53e5bff9caca0e52c2936afa72f700

Med vantro og sorg

- Det var med vantro og sorg jeg mottok beskjeden om Terje Sagvoldens bortgang fra ordføreren, skriver rådmann Hans-Petter Christensen i et minneord.

- Kanskje var vårt siste felles møte tirsdag for en uke siden – dagen før han døde - typisk for Terje; hans deltakelse fylt av interesse, refleksjon, engasjement og diskusjon.  Denne gangen dreide det seg om hvordan digitale verktøy og medier påvirker hverdagen i Lier kommune, og ikke minst hvordan vi tar dem i bruk og sikrer at de virkelig bidrar til utvikling og forbedring.

- Andre har beskrevet Terje Sagvoldens lange politiske virke i Lier kommune langt bedre enn det jeg er i stand til.  For oss i kommuneadministrasjonen har den tiden vært preget av kombinasjonen mellom vitebegjærlighet og en imponerende kunnskapsmengde på en rekke felt, et genuint ønske om at kommunen skulle lykkes og hans egen, om enn utålmodige, evne til å lytte til andres argumenter.

- Terje engasjerte seg i mange emner av svært forskjellig karaktér.  For mange har det vært tankevekkende å følge han i resonnementene rundt natur- og miljøspørsmål og se hvordan den sterke tilhørigheten til Lierskogen ga seg utslag.

- Til syvende og sist er det likevel mennesket Terje jeg kommer til å ta med meg i minnene.  Den omtenksomme og ivrige som generøst delte det han var opptatt av med omgivelsene, - og som hadde råd til å være personlig i sin nærhet.

Hans-Petter Christensen

Rådmann

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode