Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0af2eeeda3536a6a11c209197540986f

Kjemper på nytt om medaljer

Venke de Lange er på annenplass og Terje Fugleberg på fjerdeplass etter lørdagens kjøring i NM i hundekjøring i Brumundal i Hedmark

- Lena Boyesen Hillestad er for suveren til at jeg kan ta inn forspranget hennes, sa Venke de Lange til Liernett etter dagens kjøring. - Men jeg er veldig fornøyd likevel. Jeg måtte la en av hundene mine, Bruno, hvile i dag. Så det ble tre, i stedet fire hunder, med i dagens løp. Men de tre andre gjorde et fint løp, understreker hun.

- Forholdene er aldeles utmerkede her oppe med mye snø i løyper og på trærne, uttrykker en meget opplagt de Lange på telefonen fra Gåsbud i Brumundal

Dette er et åpent norsk mesterskap. Ei svensk jente er foreløpig foran  Venke de Lange på  resultatlisten, men i NM-sammenheng er altså en sølvmedalje innen rekkevidde for liungen.

Den andre liungen, Jan Terje Fugleberg, gjorde også en flott innsats med sin fjerdeplass så langt.. Fugleberg kjører for Bærum Hundekjørerklubb.

Det er første sesongen at Fugleberg kjører firspann, mens Lange kjører sin tredje sesong i denne klassen.

Det er Bærum Hundekjørerklubb som arrangerer Norgesmesterskap i hundekjøring nordisk stil på Veldre Sag i Brummundal.

Arrangementet var opprinnelig planlagt gjennomført på Fossum i Bærum, men har blitt flyttet til Brummundal grunnet de dårlige snøforholdene.

I dag ble det konkurrert om Kongepokalen i flerspann for damer og herrer. Arrangementet inkluderer også norgesmesterskap i flerspann for juniorklassene og gutte og jentemesterskap for løpere i alderen 12-15 år.

I morgen arrangeres det NM-stafetter. Det er denne NM-helgen som vil samle flest hundekjørere i løpet av sesongen.

Forrige artikkel:Seier i vanskelig kampNeste artikkel:Dobbelt 1. plass på ATV
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode