Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cb6b6a68d7877db3964aa46a982c4b64

Kjemper om NM-medaljer

Med både EM og VM-titler fra tildligere mesterskap, er Terje Fugleberg og Venke de Lange fra Lier blant favorittene under helgas norske mesterskap i hundekjøring slede på Hamar

Fredag starter NM hundekjøring slede på Hamar. Fra Lier deltar Venke de Lange (37) for Drammen Trekkhundklubb og Terje Fugleberg (55) for Asker TK, begge i klassen 4 spann sprint. NM går over tre dager med sammenlagt tid som tellende. Løypen på Gåsbu Hamar er på 8 km og svingete og utfordrende. Meget morsom både for hundene og sledefører.

Venke skal i år forsvare sitt NM sølv fra i fjor og har som beste resultat bronse medalje fra VM. Hun har tidligere i år kjørt Hamar Hundekjørerfestival med godt resultat, 4 plass totalt, best av alle norske deltagere. Hamar Hundekjørerfestival hadde i år stor internasjonal deltagelse og ble vunnet av en svensk jente fulgt av en franskmann på andre og svensk jente igjen på tredje plass. Terje Fugleberg kjører i år sin første sesong i klassen 4 spann sprint og gjennomførte Hamar Hundekjørerfestival på 12. plass.

Venke og Terje har strålende resultater fra barmarkssesongen i høst med hhv. Europamester 2 spann og senior verdensmester sykkel 1 hund.

- Jeg gleder meg, hundene er i fin form nå, jeg har lenge vært usikker pga Swix, min gode lederhund som fikk en strekk i ryggen etter EM i høst. Nå ser det ut til at Swix er klar igjen og jeg har stor tro på mitt spann, bestående av Ronja og Swix i led og Cera og Bruno bak dem. Vi gir alt, sier  Venke de Lange .

Her sees Venke de lange under fjoårets VM, der hun tok bronsemedalje (foto: Karl Heinz Reubuch)

Forrige artikkel:Riksvei - den ufullendteNeste artikkel:Slutt på navnestrid
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode