Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8c5e94c8a966eb8183194b5e9973ebf7

Medaljer til Tranby

Maren Jansson Haverstad vant juniorklassen, mens broren Sindre tok en sterk tredjeplass i seniorklassen under NM i skiorientering i dag.

Søskenparet skrøt av de flotte løypene på langdistansen som ble gått på Budor mellom Elverum og Hamar  Løten IL er arrangør

- Jeg er veldig fornøyd med løpet, sier Maren som er spesielt fornøyd med orienteringa. - Det er faktisk mitt første løp i år. Men jeg har fått trent litt orientering i det siste.
Maren var hele 4.45 foran neste løper som var Anna Uvensøen fra Tønsberg. - Det var jevnt mellom oss ved vending, men hun bommet en del på slutten, forteller Maren.
Det ble gått 10 km og løypa hadde 20 poster. I morgen skal juniorene konkurrere med seniorene på mellomdistansen. - Målet er topp fem da, sier hun.

Klar for verdenscupen
Sindre er kjempefornøyd etter tredjeplassen. Han var 2.27 bak vinneren Lars Moholdt fra Wing SK i Trondheim.
- Det er bonus å klare pallplass etter skaden jeg har slitt med i høst, sier han i ettermiddag.

Etter et sammenstøt under NTNUI Orienterings årlige fotballturnering i september har ikke kneet hans vært bra. Først var diagnosen strukket mediale kollateralligament. Da trodde man at han ble ganske bra og han løp etterhvert endel, også natt-NM. Så sa det stopp igjen. Nå var diagnosen  betennelse i en fettpute under kneskåla. - Jeg teipa og lot være å løpe fra oktober fram til jul, utenom at det ble bra, skriver Sindre på hjemmesiden. Så derfor er det blitt mye alternativ trening for tranbygutten

Selv før mellomdistansen i morgen vil Sindre allerede nærmest være kvalifisert for verdenscupåpningen i California 28. januar. - Laget vil bestå av fem menn og èn eller to kvinner. Konkurransene vil foregå i 2300 moh, så laget reiser over en uke før, for at det norske laget skal kunne aklimatisere seg, forteller han.

Det var både svenske og finske deltakere med på Budor i dag, men de konkurrerer selvsagt ikke om nedaljer. - Treneren for det finske laget er norsk, så han mener det gir god trening å delta i Norge, sier Sindre.

NB. Sindre slo den svenske landslagsmannen Johan Granath ganske klart

Resultater finner du her: http://timing.spjelkavik.net/2012/ski-o-nm-lang/resultat/index.htm  

Forrige artikkel:Politiet ønsker tipsNeste artikkel:Promille-liung av veien i Lierbyen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 13. januar 2012 21:34: Brita Røed
Gratulerer til Maren, populær IFO instruktør i Lier IL.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode