Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0c9d8eb936294153113fc38c8cbfe006

Årets skiorienterer

Sindre Jansson Haverstad fra Lierbygda O-lag gikk helt til topps i sin klasse under Orienteringsgallaen i går kveld i Bergen

Foruten Sindre var Marthe Renaas og herrelaget i EM-stafetten nominerte i klassen skiorientering.

- Jeg trodde jeg hadde en fair sjanse, sier Sindre på telefonen. - Jeg fikk nok prisen på grunn av gull- og sølvmedaljene under junior-VM sist vinter. - Men det var nok et pluss at jeg har jobbet mye med ski.com også, sier han.

Ved siden av sivilingeniørstudiene innen Bygg på NTNUI i Trondheim, jobber han mye med hjemmesider for å spre informansjon om både orientering og skiorientering. - Nå vil jeg studere i 75 prosent for å får mer tid til trening. Det betyr ett år ekstra, sier han. Han ser ikke bort fra at han vil redusere enda mer på studiet.

- Nå har jeg nettopp kommet hjem fra treningsopphold. Noen eksamener nærmer seg, så nå blir det full  konsentrasjon om studiet den kommende uke.

Siste helg i november er det første løp i skiorientering på Sjusjøen. Deretter er det uttaksløp for Nordisk på Venabu i desember. I januar skal han delta i SKI O-Tour i Italia, Østerike og Sveits. der de skal gå hele seks løp.

Arne Ask, også fra Lierbygda O-lag var også nominert i klassen pre-orientering (presisjonsorientering), men nådde ikke hlet tio topps denen gang. Han mottok, imidlertid, prisen på vegne av konkurrent Lars Waaler som ikke kunne møte.

Her er de andre prisvinnerne:

http://www.orientering.no/t2.asp?p=63680&x=1&a=238527

Forrige artikkel:Valdresflya åpenNeste artikkel:Mot nord over Storsteinsfjell
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode