Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2246f31010974ea198e9f3ca37003b3a

Naboguttene går stafett

Håvard Nygård, Martin Bekken Nilsen og Even Hornstuen Mathiesen reiser til Ål for å gå Ringkollstafetten i morgen

Grunnet snømangel er årets Ringkollstafett flyttet til Liatoppen i Ål. Håvard, Martin og Even bor i samme veien, innen en diameter på 60-70 meter, i Fagerliåsen. De unge langrennsrekruttene har konkurrert sammen og mot hverandre siden 11-årsalderen. Guttene tilhører samme årgang og har hatt en fin utvikling i Sjåstad/Vestre Liers skigruppe.
Reglene i morgendagens stafett er slik at lagets alder  tilsammen ikke skal overstige 45 år, så de må gå i klassen junior herre. Håvard går første, Even andre, mens Martin går siste etappe. De to første går klassisk, mens "fristileksperten" Martin går ankeretappen.
10- klassingene ved Sylling skole  har vært å se på rulleski nesten daglig i høst. - Det har vært fint å gå på den ny-asfalterte Vestsideveien, sier Even. - Men i det siste har det vært litt vanskelig å gå, spesielt  på grusete gangstier, tilføyer Martin. Det bli debut på snø for Haavard. - Det var første gang jeg gikk på på rulleski på julaften, sier Håvard. Replikken er nærmest et uttrykk for inderlig lengsel etter snø --

De har prøvd seg i kunstsnøløypa i Stokke. Dessuten har det vært turer både til Sjusjøen og Geilo.Nå kribler det etter å komme i gang med konkurranser. I morgen er målet i første rekke å gjøre gode prestasjoner. Noen topplassering kan man ikke vente i konnkurranse med eldre løpere i juniorklassen, som teller i alt åtte lag.
Hovedmålet i vinter er å gjøre det bra I Hovedlandsrennet i Steinkjer i mars.

Lier IL stiller ett lag i MIX 11-12-årsklassen og to lag i klassen 11/12 år gutter.

Liernett bringer resultater og kommentarer etter stafetten ( start kl 1300).
Forrige artikkel:Hestehov 29. desember 2006Neste artikkel:Film og geometri i kunst for tiende klasse
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode