Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 89f2d2ee07adde52b64f52126b1b08f6

På landslaget i to idretter

Fra før er Martin Ovenstad Rønning (15) er landslagsspiller i bandy, nå er han tatt ut på landslaget i fotball.

Martin sier til Liernett i kveld at han ikke er så veldig overraska. Liungenspilleren har nemlig vært med på alle de fire samlingene etter at han ble tatt ut til Solskjær-akademiet i fjor.

G-15 landslaget skal spille to landskamper mot Sverige i høst. Den ene blir spilt på Åmot den 22. september, mens den andre kampen går på Vikersund to dager senere. – Landslagssamlingen varer fra 21.9 til 25.9. – Vi skal innlosjeres på hotell i Drammen, sier Martin som ikke har lagt noe langsiktige planer.
Etter at han prøvde seg i Strømsgodset, valgte han i år å spille på Liungens juniorlag. – Det er viktig at han trives, understreker faren Tom Erik Rønning, som selv var en meget god angrepsspiller for Lier IL på nittitallet. – Han får finne ut selv etter hvert om han ønsker å satse videre.

Også på topp i bandy

Som nevnt er Martin også på landslaget i bandy. - Jeg måtte melde avbud til den første landslagssamlingen i bandy på grunn av fotballspill, sier Martin. Han spiller bandy for Solberg Sportsklubb, fordi Spa/Bra ikke maktet å stille lag i den årsklassen. - Jeg vil i hvert fall spille bandy minst ett år til, sier Martin som vil se hvordan det går med utviklinga innen fotball først.

Nå blir det spennende å se om Martin utvikler seg videre på dette nivået, for allerede neste kan gi han nye utfordringer. Da skal G-16 landslaget ut i EM-kvalifisering --

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode