Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a6a5e5e492eaab5d5c3e7678dd64085a

Nytt bevis på godt trenerarbeid

Lier ILs G-95 (på bildet) vant fotballcup i Mjøndalen og Liungen unge juniorlag ytet god motstand mot Konnerud i NM-kvalikk --

Liers G- 95 stilte søndag 31. januar med to lag i årets Hallcup i Mjøndalen. - Lier 2 møtte hard motstand og gikk dessverre ikke videre til sluttspillet, mens Lier 1 gikk helt til topps og vant turneringen, oppsummerer trener Kjetil Solberg til Liernett.

Lier G95 stiller med tre lag. De to første lagene var i gang denne helgen, mens det tredje G-95 laget spiller neste lørdag.

MIF hallcup er en Fun turnering med 6 utespillere og keeper på full bane med 11 'er mål. Her går det fort og med rullerende innbytter er dette en morsom cup. Hver kamp spilles med èn omgang à 25 minutter.

Med 14 minusgrader ute, og klokken er 0800, var 20 stk G95 spillere klare for hallcup i Mjøndalen. Heldigvis var temperaturen i hallen betraktelig bedre enn på utsiden og med 7'er fotball og store mål er dette mye moro og mange mål.

Her resultatene:
Innledende runder:
Lier 2 – Åssiden 1-3
Lier 1 – Skiold 4-0
Lier 2 – Drøbak/Frogn 0-4
Lier 1 - Drøbak Frogn 3 4- 1
Lier 2 - Mjøndalen 1-3
Lier 1 - Mjøndalen 2 15-1

Semifinale: Lier 1 - Drøbak/Frogn 1-0

- I finalen var det Solberg som kom godt i gang og tok en 1 -0 ledelse etter ca 10 minutter. Så våknet Lier 1 og etter to raske mål gikk vi opp i 2 - 1 ledelse. Så bølget kampen frem og tilbake før Solberg igjen utlignet til 2 - 2 etter litt klabb og babb i feltet. Så tok Lier 1 seg sammen og med en god sluttspurt og to raske mål vant Lier 1 fortjent 4 -2, og årets første pokal kunne bringes hjem til Lier, forteller en svært så fornøyd Kjetil Solberg til Liernett. Han takker alle for flott innsatts og legger til en en stor takk til alle foreldre, og spesielt til de som holdt ut i over 12 timer på tribunen.

På bildet i ingressen ser vi (bak f.v.;) Kjetil Solberg (trener), Jørgen Solvang Nilsen, Jørgen Klokkervold, Cornelius Krogh-Jacobsen, Fredrik Searis, Navninder Mann Singh, Peder Myklebust, Morten Ellingsen, Kittel Jokstad(Trener).

(Foran f.v:) Peder Vigdal, Sondre Solberg, Sappandip Grewal, Sebastian Thun.

Liungens i NM-kvalikk

- Vi gikk på et 4-2 tap mot Konnerud, sier juniortrener Thomas Bjerkan. - Men ser vi bak resultatet, så er det meget bra. Vi spilte med spillere født i 1995. Og vi stilte uten, blant andre, kaptein Krister Kasta og Jespen Johansen. Jesper og Martin Gundersen var jo som kjent med Strømsgodset ned til Kristiansand. Martin Gundersen stod andre omgang, da han kom rett fra Kristiansand.

Les mer på Liungens hjemmeside: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=989342&CatId=838033

Forrige artikkel:Biskopen kommer til LierNeste artikkel:På toppen av pallen igjen
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode