Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cbb099989890bfe104d4a315792317b4

Knepent tap og storseier

Det er mye å forbedre både offensivt og defensivt er konklusjonen etter seriestarten for Lier futsal, der Edvin Blazys (på bildet) ble en av toppscorerne.

Skedsmohallen, 1. divisjon, futsal

Lier – Frigg 4 – 6
Lier – Bjørndal 13 - 6

Lier stilte med følgende spillere:
Tam Le Hoang og Kim Husum- Ole Christian Kristiansen, Espen Røisland, Prince Monga, Ketil Verpelstad, Stian Solberg, Jon Brenden, Kim Kristiansen og Edvin Blazys.

Innkjøringsproblemer i 1. omgang i sesongåpningen mot Frigg gjorde jobben vanskelig for Lier. Riktignok tok Lier ledelsen, men Frigg slo tilbake og ledet 3-1 til pause. Frigg scoret enda ett før Lier våknet og reduserte til 3-4. Lier presset hele omgangen, men kom aldri nærmere enn 4-5. Helt på tampen pirket Frigg inn 6-4. Kampen var tett og intensiv og hadde høy temperatur. Et litt surt tap for futsalgutta, men viste at laget holder et bra nivå. Frigg regnes som et av topplagene i avdelingen.

I den andre kampen ble det lettere motstand og Lier overkjørte Oslo-laget Bjørndal fra første minutt og vant komfortabelt 13-6 etter. Samtlige utespillere tegnet seg på scoringslisten. Med unødvendige baklengsmål, samt sjansesløseri burde seieren vært større. Spillegleden var stor i storseieren. Lier futsal har en del å rette på, spesielt defensivt, til neste runde, men alt i alt en godkjent start på sesongen.

Toppscorer for Lier ble Edvin Blazys og Ketil Verpelstad med fire fulltreffere, mens Jon Brenden og Kim Kristiansen stod for tre målgivende pasninger hver.

- Det offensive bildet ble bedre og bedre utover dagen, selv om vi har en del å rette på, sier Stian Solberg, som bruker sin fotballferie etter Adeccoliga-opprykket med Asker til å spille futsal for sin moderklubb.

- Et viktig mål for Lier futsal er å vise sin lokale tilhørighet. I helgens to kamper var sju av lagets 10 spillere tilknytning til Lier, sier ”primus motor” Ketil Verpelstad. - Sesongen er imidlertid lang, og det er også stor interesse å spille for Buskeruds eneste futsallag. Å binde til seg andre regionale spillere er dermed naturlig.

Forrige artikkel:Målet er opprykkNeste artikkel:Dobbeltseier i Tromsø
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 9. november 2010 16:38: Jørgen H.
I og med at Futsalgutta er en del av norgeseliten innen sitt felt, hadde det ikke vært naturlig at disse samarbeidet med Spa/Bra for å ha høyt nivå hele året? Rart at det ikke er noen som spiller på begge disse lagene.
Tirsdag 9. november 2010 18:41: Åsmund
Det er to forskjellige idretter, men er du god i den ene så kan også være god i den andre. Sikkert ingen dum tanke å gjøre noe sammen.
Tirsdag 9. november 2010 20:19: a.g
Lier futsal er et sammensatt lag. Kjernen er fra Lier, men ikke alle spiller lenger for moderklubben. Det er også mange fra andre (fotball)klubber på dette laget som ikke har noe tilhørighet i Lier.

Futsal og fotball er to forskjellige ting. Er nok ikke mange som vet at for eks er en futsal liten og bløt. Kontra en fotball som er større og hard. Mulig lier futsal/spabra har noe å tjene på et samarbeide, men som sagt er det flere her som er tilknyttet andre fotballag resten av året.
Tirsdag 9. november 2010 21:48: futsal
om spabra og lier futsal har noe bruk for hverandre vet jeg ikke, men ja, gode fotballspillere kan være gode i futsal og motsatt.
Onsdag 10. november 2010 11:20: Fredrik
Nå er det også sånn at serien i buskerud og Vestfold måtte legges ned grunnet ingen lag som ville drive på med Futsal. Derfor har Lier nå gått inn i Oslo serien. Om det er mange fra Spa-bra som ville spilt futsal så kunne de jo startet et lag. For det er jo nok av lag i buskerud til å kunne hatt en serie her. Nå er det desverre ikke det i år :(.
Lier har vel sagt at det er bare å komme på treninger. Så kan du/dere sjekke hvordan nivået er. :)
Treningstider og annen info ligger på facebook under Lier futsal.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode