Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Knepent tap og storseier

Det er mye å forbedre både offensivt og defensivt er konklusjonen etter seriestarten for Lier futsal, der Edvin Blazys (på bildet) ble en av toppscorerne.

Skedsmohallen, 1. divisjon, futsal

Lier – Frigg 4 – 6
Lier – Bjørndal 13 - 6

Lier stilte med følgende spillere:
Tam Le Hoang og Kim Husum- Ole Christian Kristiansen, Espen Røisland, Prince Monga, Ketil Verpelstad, Stian Solberg, Jon Brenden, Kim Kristiansen og Edvin Blazys.

Innkjøringsproblemer i 1. omgang i sesongåpningen mot Frigg gjorde jobben vanskelig for Lier. Riktignok tok Lier ledelsen, men Frigg slo tilbake og ledet 3-1 til pause. Frigg scoret enda ett før Lier våknet og reduserte til 3-4. Lier presset hele omgangen, men kom aldri nærmere enn 4-5. Helt på tampen pirket Frigg inn 6-4. Kampen var tett og intensiv og hadde høy temperatur. Et litt surt tap for futsalgutta, men viste at laget holder et bra nivå. Frigg regnes som et av topplagene i avdelingen.

I den andre kampen ble det lettere motstand og Lier overkjørte Oslo-laget Bjørndal fra første minutt og vant komfortabelt 13-6 etter. Samtlige utespillere tegnet seg på scoringslisten. Med unødvendige baklengsmål, samt sjansesløseri burde seieren vært større. Spillegleden var stor i storseieren. Lier futsal har en del å rette på, spesielt defensivt, til neste runde, men alt i alt en godkjent start på sesongen.

Toppscorer for Lier ble Edvin Blazys og Ketil Verpelstad med fire fulltreffere, mens Jon Brenden og Kim Kristiansen stod for tre målgivende pasninger hver.

- Det offensive bildet ble bedre og bedre utover dagen, selv om vi har en del å rette på, sier Stian Solberg, som bruker sin fotballferie etter Adeccoliga-opprykket med Asker til å spille futsal for sin moderklubb.

- Et viktig mål for Lier futsal er å vise sin lokale tilhørighet. I helgens to kamper var sju av lagets 10 spillere tilknytning til Lier, sier ”primus motor” Ketil Verpelstad. - Sesongen er imidlertid lang, og det er også stor interesse å spille for Buskeruds eneste futsallag. Å binde til seg andre regionale spillere er dermed naturlig.

Futsal Lier IL

5 kommentarer

Tirsdag 9. november 2010 16:38: Jørgen H.
I og med at Futsalgutta er en del av norgeseliten innen sitt felt, hadde det ikke vært naturlig at disse samarbeidet med Spa/Bra for å ha høyt nivå hele året? Rart at det ikke er noen som spiller på begge disse lagene.
Tirsdag 9. november 2010 18:41: Åsmund
Det er to forskjellige idretter, men er du god i den ene så kan også være god i den andre. Sikkert ingen dum tanke å gjøre noe sammen.
Tirsdag 9. november 2010 20:19: a.g
Lier futsal er et sammensatt lag. Kjernen er fra Lier, men ikke alle spiller lenger for moderklubben. Det er også mange fra andre (fotball)klubber på dette laget som ikke har noe tilhørighet i Lier.

Futsal og fotball er to forskjellige ting. Er nok ikke mange som vet at for eks er en futsal liten og bløt. Kontra en fotball som er større og hard. Mulig lier futsal/spabra har noe å tjene på et samarbeide, men som sagt er det flere her som er tilknyttet andre fotballag resten av året.
Tirsdag 9. november 2010 21:48: futsal
om spabra og lier futsal har noe bruk for hverandre vet jeg ikke, men ja, gode fotballspillere kan være gode i futsal og motsatt.
Onsdag 10. november 2010 11:20: Fredrik
Nå er det også sånn at serien i buskerud og Vestfold måtte legges ned grunnet ingen lag som ville drive på med Futsal. Derfor har Lier nå gått inn i Oslo serien. Om det er mange fra Spa-bra som ville spilt futsal så kunne de jo startet et lag. For det er jo nok av lag i buskerud til å kunne hatt en serie her. Nå er det desverre ikke det i år :(.
Lier har vel sagt at det er bare å komme på treninger. Så kan du/dere sjekke hvordan nivået er. :)
Treningstider og annen info ligger på facebook under Lier futsal.

Flere saker fra arkivet

Helsvart helg

Det var ikke mye som stemte for Lier futsal i helga, selv om Edvin Blazy scoret tre mål i den siste kampen i Stangehallen.

En spennende tropp

- Espen Røisland og Stian Solberg på neste års Adeccoligalag Asker og lillestrømspiller Mergim Hereqi, tidligere Strømsgodset, er blant årets nye spillerne i seriepremièren på lørdag, sier Ketil Verpelstad (på bildet), leder i Lier futsal.

Mistet poeng i Oslo

- Vi tapte mot et bedre lag, men det er selvsagt surt å gi fra oss ledelsen, sa Kinny Grewal (på bildet) etter at Lier futsal tapte kampen mot Oslo City.

God sesongåpning

Lier futsal slo Vålerenga 8-7 i en treningskamp i Drammenshallen fredag kveld.

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

Lokale stjerner på plass

Tranbykvartetten Mads Hansen (på bildet), Ole Chr Kristiansen, Stian Solberg og Kinny Grewal spiller for Lier futsal i kveld.

- Mye å rette på

Det sa Ole Christian Kristiansen (i midten med Ketil Verpelstad tv og Deivydas Augustinovicius) etter helgens kamp for Lier futsal.

Kan smile igjen

- Vi er tilbake på vinnersporet igjen, konstaterer Ketil Verpelstad i Lier futsal.

Full pott

Mads Hansen var en av måscorerne, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon lørdag

Avluttet med seier

Toppscorerne Edvin Blazys (17 mål) og Jon Brenden (18 mål) bidro sterkt til en god sesong for Lier futsal.

Jakter nye poeng

Kenneth Strysse er en av spillerne som er tilbake på Lier futsal i helga.

- Ekstra moro å spille

Det sa firemålscorer Mergim Hereqi etter at Lier futsal hadde satt Skeid grundig på plass.

Klar for nasjonal playoff

- Vi har nådd begge målene vi satte for denne sesongen, sier en fornøyd Ketil Verpelstad i Lier futsal

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Tre tap, men nyttig likevel

Det mener Ketil Verpelstad etter futsalåpningen i Horten i dag.

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Slo tilbake

Ketil Verpelstad, Ole Chr Kristiansen og Deivydas Augustinovacius og Lier futsal kunne glede seg brakseier over serielederen i siste kamp i helgen.

Imponerte igjen

Forsvarsspiller Deivydas Agustinovicius (her nr to fra høyre) sørget for fire scoringer for Lier futsal i helgens to kamper.

Flere forsterkninger

Liungen Mads Hansen (på bildet), kaptein på Mjøndalens lag i 1. divisjon og Strømsgodsets lovende forsvarspiller Lars Sætra spiller for Lier futsal kommmende lørdag.

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

God start for futsalgutta

- Vi en utrolig god følelse etter kampen, sa en smilende Ketil Verpelstad etter en av seirene i seriestarten på lørdag.

Usikker fremtid for Lier futsal

- Futsal blir nedprioritert, selv om spillerne vet hvilke helger kampene spilles allerede i november. Det er for dårlig, sier Ketil Verpelstad som har ledet laget i fem år.

Sikter mot nasjonalt playoff

Det sier en smilende Ketil Verpelstad, primus motor for Lier Futsal, etter at det ble full pott i 2. kvalifiseringsrunde lørdag i Tranbyhallen

Lier futsal variable

Tommy Hyving var en av målscorerne i den siste helga før nasjonalt play-off, men laget må skjerpe seg før de avgjørende kampene --

Nesten oppløst, men klar likevel

Ole Chr Kristiansen har tatt over hovedansvaret for Lier futsal og får med seg med Strømsgodsets Kinny Grewal (på bildet) og flere kjente spillere.

Mager poenghøst

- Det meste gikk mot for Lier futsal på lørdag, konstaterer lagleder Ketil Verpelstad.

God serieåpning

Keeper Tam Hoang Le gjorde to kamper for Lier futsal i Oslo i helgen.

Skuffet etter to tap

- Lier Futsal sliter med å få flyt i spillet, sier lagleder Ketil Verpelstad

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Møter eliteserielag i helga

- Nå gleder vi oss bare til å komme i gang, sier Ketil Verpelstad i Lier futsal.

Full pott i helgen.

Keeper Tam Hoang Le kan glede seg over at Lier futsal kjemper i toppen av 1. divisjon.

Poeng på lørdag?

- Lier Futsals tropp er ennå ikke klar. Men i Drammenshallen kommer vi til å stille med spennende spillere fra Lier og Drammensområdet, rapporterer Ketil Verpelstad som er spillende trener og lagleder.

Innfridde i åpningskampen

Målscorerne Edvin Blasysl, Ole Christian Kristiansen, Tommy Hyving og Kim Kristiansen sørget for til sammen sju scoringer, da Lier futsal vant en klar seier i dag formiddag.

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Tøft mot Vestfoldlagene

- Larvik og Sandefjord er i samme klasse som Horten Futsal, sier Eivind Haugan (th), en av spillerne som er i aksjon for Liungen Futsal kommende lørdag

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Uanmeldt dopingkontroll

Tre Liungen-spillere måtte til dopingkontroll etter futsalkampen mot Larvik. - Overraskende, uttalte Tommy Hyving (på bildet) som var en de seks spillerne som ble plukket ut

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

Håper å innfri

Det sier Ketil Verpelstad i Lier futsal før lørdagens kamper i Tranbyhallen.

To seire er målet

- Liungen Stars reiser til Sandefjord lørdag for å spille tre kamper i 2. runde i kvalifiseringen til eliteserien, forteller Ketil Verpestad (th) til Liernett

Klar for ny sesong

- Noen spillere har takket for seg og nye er kommet til, men grunnstammen har bestått, forteller Ketil Verpelstad (bildet), pådriver for Liungen IF Futsal

Forsvarsfeil og sjansesløsing

Til tross for to scoringer må Lier futsals angriper Edvin Blazys finsikte skuddfoten i neste runde -

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Bytter moderklubb

Liungen Stars Futsal deltakelse i årets 1. divisjon, i regi Norges Fotballforbund, er endret til Lier Stars Futsal.

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Bedret tabellposisjonen

- LiungeneTam Hoang Le (på bildet) , Kinni Grewal og Ole Christian Christianen, og Mergim Hereqi har mye av æren for Lier Futsals seks poeng i går.

Til NM-sluttspill

- Det er klart etter at det ble "walk over", fordi motstander Holmlia har trukket seg fra dagens cupkamp i Tranbyhallen, forteller Ketil Verpelstad i Lier futsal.

Tøffe playoff-kamper

- Vi møter nok sterke lag fra Østlandet og Trøndelag, forteller Tommy Hyving i Lier futsal.

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Full pott i helga

- Liungen futsal kjemper nå om om de to playoppplassene, forteller Ketil Verpelstad

Prøver å forsterke laget

Mads Hansen, Mjøndalen (th på bildet), kjent som den raske midtbanespilleren med fjorårets raid som ble kåret til årets scoring, og tidligere lagkamerat Rudi Holomann ( i midten) er kanskje med i et par av kampene i playoff neste helg om plass i eliteserien --

Setterne observert i Kanada?

De to hundene, Frigg og Simba ( på bildet th), som var savnet fra småbruket på Egge er fremdeles ikke kommet til rette.

Savnet hund funnet

- Simba er funnet, men vi savner fortsatt Frigg, opplyser Siri Walen Simensen til Liernett i dag.

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

Full pott på to kamper

Prince Munga (på bildet) var en av Liungens målscorere i en tett kamp mot Heradsbygda fredag kveld på Ringerike, der Liungen avgjorde like før slutt

Målfest på Stoppen

Edvinas Blazy har all grunn til å feire sin tredje scoring for Spabra i kveld.

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

Håpet lever

Siri Walen Simensen har snakket med tv-kjendisen Trude Moestue som sier at en irsk setter som Frigg ( tv på bildet ) kan klare seg ute om natten i minus fire grader.

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Norges lykkeligste hundeeier?

Nå har også Mina, åtte år gammel, på Egge fått tilbake hunden sin som har vært savnet i 14 dager.

Lover godt før seriestarten

St Hallvard Håndballklubb og Simen Solberg (på bildet) viste fin form i helgens cup.

Ingen god fotballuke

- Prestasjonene vil nok variere, sa Lier IL s trener Hans Petter Fuglerud (her tv) før serieåpningen. Det unge lagets tap mot Åssiden viste det i stor grad. Og på Stoppen ble det et nytt tap for Spa/Bra -

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Stor nivåforskjell

Nyopprykkede Lier fikk noe å tenke før seriestarten etter å ha blitt ydmyket av Ronny Deila (på bildet) og Spa/Bra onsdag kveld --

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

- Har brukt de samme skoa hvert år

- Jeg har brukt de samme skoa hvert år under Eggekollen Opp. Det er 35 sekunder differanse mellom det beste og det dårligste løpet, sa Geir Egge fra Drammen før start.

- Må slurve mindre

Trener Anders Ruud Gundersen i St Hallvard håndballklubb krever mer nøyaktig i avslutningsfasen før debuten i 1. divisjon.

Nye fotballseire

Verken Samarbeidslaget, juniorlaget til Lier/Liungen og Liers unge kvinnelag kan nå tabelltoppen i høst, men vant igjen torsdag kveld

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

Klar for 4. runde

Tino Dullum sørget for 11 mål. St Hallvard Håndballklubb ledet hele kampen.

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Vant naboppgjøret

Syllings førstelag var ofte på offensiven mot Liers andrelag på mandag, her er Kenneth Karlsen nær scoring. Men Liungen har hatt den beste sesongåpningen -

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Spa/Bra overbeviste

Eirik Solberg (bildet) var en fornøyd mann i garderoben etter at han sørget for tre scoringer mot Åssiden i går

Nytt bevis på godt trenerarbeid

Lier ILs G-95 (på bildet) vant fotballcup i Mjøndalen og Liungen unge juniorlag ytet god motstand mot Konnerud i NM-kvalikk --

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Lierlagene kjemper mot nedrykk.

Det ble ingen festdag for Spabras A-lagsgutter på Stoppen i går.

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Edvin berget ett poeng

Spabras effektive spiss kan ta frispark også.

Flere pokaler til Lier IL

Buskeruds fotballkrets sin representant, Jan Olav Knudsen, overrekker en fornøyd Ole Jørgen Lium på Liers B-lag beviset på at klubben har vunnet ett av de to seniormesterskapene i år.

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --