Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 85fb19a6d9c1c207b3dae4ecbddee1e7

Målfest på Stoppen

Edvinas Blazy har all grunn til å feire sin tredje scoring for Spabra i kveld.

Stoppen kunstgress

3. divisjon 

Sparta/Bragerøen - Ullensaker/Kisa 5-4 (2-3 ved pause)

Scoringer: 0-1 (13 min), 0-2 (17 min), 0-3 (36 min), 1-3 (37 min) Martin Wøien Gilhuus, 2-3 43 min) Edvinas Blazys, 3-3 (62 min) Ketil Ustad, 4-3 (74 min) Edvin Blazys, 4-4 (85 min), 5-4 (88 min) Edvin Blazys.

Rødt kort: Augustinacivius, Spabra

Spabras laglederteam med trenerne Marcus Walfridsson og Thomas Røed og ikke minst supportere langs linja kunne puste lettet ut etter at det ble tre høyst tiltrengte poeng i kveld. De var godt fornøyd med den siste timen av kampen og spesielt debutanten litaueren Edvinas Blazys. Edvin viste avslutningsegenskaper som har manglet hos 3. divisjonslaget i år.

Veteran og fjorårets kaptein, Martin Wøien Gilhuus, bidro også med løpstyrke og klokskap etter sin andre kamp for sesongen. Han beviste det spesielt ved å score et flott mål i første omgang.

Spabra var ikke med det første 15-20 minuttene. To baklengs etter et kvarter og 0-3 før nevnte Gilhuus og Edvinas Blazy kvitterte før pausen. i 2. omgang scoret Ketil Ustad med et kontrollert  skudd i det lengste hjørnet etter å ha blitt frispilt på høyresiden. Deretter var Blazys raskt fremme og utnyttet en fint fremspill. Dermed 4-3. Men Ullensaker/Kisa kom tilbake. Etter klyngespill og tøft press ble ballen krangelt inn bak Gabor Valo.

Den sterke vinnerviljen og en tøff spiss gjorde utslaget i kveld. Edvinas Blazy ble dagens mann ved sin siste scoring. Det var svært synd at  den sterke midtstopperen Augustinavacivius, fikk det røde korte etter tumulter i klyngespillet like før kampslutt. Her var dagens dommer ikke på høyden i situasjonen og fikk ikke med seg at Spabraspilleren fikk en dytt som fremprovoserte situasjonen.

Neste oppgave er Fjellhamar borte.

Her er Edvinas Blazy i det han setter inn sin andre scoring for kvelden.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 8. august 2012 23:16: ÅG
Mer spenning og innhold enn i denne kampen er vanskelig å få til - håper flere dukker opp neste gang. Nå er det gode saker på gang! Og for en debut av Edvin!
Onsdag 8. august 2012 23:17: ÅG
For en debut, for en kamp og stor stemning med fortjent seier!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode