Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ef14254b751d29c1f39ddff0b21c2111

Ned for telling --

Kan Spa/Bra reise seg etter stortapet i generalprøven i går?

Treningskamp

Stoppen kunstgress

Spa/Bra – Konnerud 2 1-6 (1-2 ved pause)

I følge vår kilde stilte Konnerud med kun en spiller, en av midtstopperne  fra førstelaget, som spiller i 3. divisjon. Det skulle tilsi at hjemmelaget skulle ha vært på høyde med sin motstander i går kveld, til tross for at noen av gutta fra Stoppen manglet noen viktige spillere.

Spa/Bra hang godt med før pause. Etter ett baklengs scoret Martin Wøien Gilhuus et fint mål etter at han stakk gjennom i midten.

Keeperveteran Gabor Valo måtte ”kaste inn håndkleet” i pausen etter en skade. En av utespillerne måtte gå i mål. Hjemmelaget gjorde mye feil i andre omgang, så sifrene ble ikke hyggelig til slutt

Første motstander i 4. divisjon er Hønefoss på mandag. Laget må skjerpe seg kraftig i uka som kommer, skal det bli poeng. Vi får håpe at ordtaket; ”en dårlig generalprøve gir en god premiere” holder ---

En vekker

- Gabor Valo slet med en legg, og det er en viktigere kamp på mandag, så vi ønsket ikke å ta noen sjanser. I pausen ble vi enige om at vi måtte forsøke å jobbe enda hardere alle mann, samt skjerpe pasningsspillet. Så slapp vi inn to mål i la de tre første minuttene i 2.omgang, sier spillende trener John-Erik Loe Olsen som understreker at selv om han tror Gabor hadde reddet disse, vil han ikke gi skylda på han som var snill og tok på seg hanskene. - Kampen var i realiteten ødelagt, sier ”Jelo”
- Kampen dabbet så av, før Konnerud scoret de siste målene på slutten, da vi var mest opptatt av å unngå flere skader før mandag.

- Alt i alt en nyttig erfaring selv med stortap 1-6. Vi kan ikke tillate oss å ikke jobbe steinhardt alle mann, samtidig som pasningskvaliteten må heves mange, mange hakk. Det siste er litt rart egentlig, da vi har vært ganske gode på dette tidligere i oppkjøringa. Kanskje vi trengte denne vekkeren før kampen på mandag, som neppe blir lettere?, avslutter John-Erik Loe Olsen.

Spa/Bra hang bra med i første omgang, spesielt i siste halvdel av omgangen. Da ble motstanderens forsvarere satt under press, gang på gang, men som oftest endte det med cornere. Her er Haider Mohamed  frampå, mens kaptein og målscorer Martin Gilhuus er klar for en returball

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode