Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: da274961504f882d6d31b11530acc52f

Optimisme i Spa/Bra

- Etter hva som har skjedd med Konnerud 2 i det siste, tror jeg vi i kveldens vriene bortekamp mot Svene kan avgjøre mye nå av opprykkskampen nå, sier trener John-Erik Loe Olsen til Liernett


- Hvis vi slår Svene, vil vi ha 9 poeng til gode på Konnerud 2 , med like mange kamper spilt, og 8 poeng til gode på Svene, med en kamp mindre spilt.
Jeg tror ikke vi avgir så mange flere poeng enn de nevnte lagene i de gjenstående kampene.
Med uavgjort eller i verste fall tap, er vi uansett foran, og kan avgjøre alt selv, sier han  optimistisk.

- Vi reiser til Svene i dag med tilnærmet de 14 vi ønsker, med unntak av "midtbaneankeret" Vidar T. Andersen som dessverre har dratt på seg en strekk i leggen, og blir borte en stund.
Ivar Rolfstad flyttes frem fra midtstopperplass, noe som har fungert svært bra tidligere i år, så det skal nok gå bra uansett.
Innsatsen og oppmøtet på treningene denne uken har stort sett vært bra, og vi er nødt for å reise til Svene som optimister.
Fungerer forsvarsfireren som den har gjort hittil i sesongen, er jeg ganske sikker på at vi ikke reiser tomhendte hjem selv om Svene har gjort sine saker svært bra den siste tiden, avslutter trener Loe Olsen.

Laget: Gabor Valo - Eirik Rudi, Aage Golmen, Dag Hellem, Espen Støle - Martin W. Gilhus, John-Erik Loe Olsen, Ivar Rolfstad, Lasse Hermansen - Marius Vilhelmshaugen, Kent Hermansen.

Innbyttere: Vikram Gupta, Christian Gabrielsen og Eirik Solberg.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 22. august 2008 23:15: #4
Kampen endte 2-2. Spa/Bra leder nå tabellen med 5 poeng på Svene og de blå har i tillegg 1 kamp mindre spilt. Se forøvrig spabra.no for detaljer!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode