Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2ee9209ffbed67588ebd782e0acf0398

Lier Volleyballklubb herrer elite

Hjemmekamp søndag 06.11 mot NYBORG (fjorårets seriemester)

Søndag 06.11 møter Lier Nyborg i Syllinghallen kl. 16.00. Nyborg kommer fra Bergen og har i en årrekke vært ett av de beste lagene i Norge og ble forrige sesong ble Nyborg seriemester.

Foran denne sesongen har det skjedd store utskiftninger på Nyborgs lag og stammen i laget består nå av mange nye og unge spillere og de fleste regner med at Nyborg denne sesongen vil havne mer midt på treet. Så langt har Nyborg 1 seier(mot Dragvoll) og tap 3-0 mot Tromsø og tap 3-2 for Førde.

Vi ser derfor på kampen på søndag som vår første virkelig store poengsjanse. De lagene vi hittil har møtt ligger nå som nummer 1, 2, og 3 og regnes for å ligge på den øvre halvdel av tabellen. Vi spilte på oss selvtillit borte mot Randaberg da vi var svært nær på å vinne det 3.sette og overta føringen i kampen med 2-1 i sett, i tillegg har treningene i de siste gitt god grunn til optimisme – noen av de tingene som vår trener har stresset oss på de siste 3 mnd begynner å sitte. 

Fokuset vårt på søndagens kamp er høyt servepress og kvalitet på overgangsspillet. Det er der vi har sviktet mest så langt, vi har gjort mange unødvendige feil i en del situasjoner og har trent mye på disse spillelementene de siste 2 ukene.

Velkommen på kamp!

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode