Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: aa4ba6f317f3703f0a4ad3d8b8266120

Topphåndball i Lier.

- Det blir en tøff debut i 1. divisjon, men etter 10 treningskamper er vi klare og gleder oss, sier kaptein Simen Solberg.

Solberg anbefaler alle å ta turen til St. Hallvardhallen for å gi sin støtte til Liers nye elitelag. Til helgen er det sesongstart for St. Hallvards to seniorlag.

Søndag kl 18.00 i St. Hallvardhallen er det klart for sesongens første seriekamp for 1. laget. Da står Halden Topphåndball på motsatt banehalvdel, et lag som er tippet å rykke opp, og som stiller med to tidligere landslagsprofiler på banen. Halden ble nr 4 i fjorårets 1. divisjon.

Bred tropp
St. Hallvard har slitt en del de siste to ukene med skader, men til seriestarten er det bare Ole Jacob Borch og Christoffer "Doffen" Moe som ikke er friskemeldte. - Men vi har heldigvis en bred tropp, sier trener Anders Ruud Gundersen til Liernett to dager før seriestarten. - Og nå gleder vi oss virkelig til å spille en ordentlig kamp på et høyt nivå. Vi har et lag uten stjerner. Selv om noen har litt erfaring fra et høyt nivå, vil dette være en test på hvor vi står, sier Anders som også «debuterer» som trener i 1. divisjon.

Laget har gjennomført fire økter ukentlig før sesongstart. I tillegg har de gjennom ei ukentlig økt med styrketrening, foruten individelle styrketreninger. Lørdag før kampen er det treningsfri.

Men 2. laget serieåpner med lokal oppgjør mot DHK 2 på lørdag. Laget, som for det meste, består av G-18 spillere er favoritter før oppgjøret med DHK 2, men lokaloppgjør har jo som kjent vane for å leve sine egne liv.

PS. St. Hallvard skal allerede onsdag neste uke ut i ny kamp. Da er det 4. rundekampen i cupen som står for tur, mot eliteserielaget Runar. 16 lag kjemper om finalebillett til Spektrum i desember.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode