Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8af6c1f6299fa020500ba361fcc6c56b

Tillit, trivsel og trygghet

Det har preget miljøet til Lier IL s andrelag i juniorklassen. Buskerud Fotballkrets har merket seg spillernes god holdninger.

På bildet over ser du Fredrik Sverdrup, på vegne av laget, motta prisen av klubbutvikler Øyvind Nilsen fra Buskerud fotballkrets. (Trener og lagleder Arne Steinar Kvisle i bakgrunnen).

- Lier IL fikk Fair- Play prisen for september, noe forsinket, sa Øyvind Nilsen. Buskerud fotballkrets deler ut prisen hver måned nå. Det er en pris til et lag, ikke en klubb. Sparta/Bragerøen IL fikk Fair Play prisen som klubb for 2010.

- Det kan være mange kandidater hver måned. Lag som har vært motsandere sender også gjerne inn forslag, fortalte Øyvind Nilsen.

Lier 2 G 19 har vist gode holdninger både på og utenfor banen. Laget består av spillere som ikke ønsker å trene mer enn to ganger uka og både ledere og spillerne legger vekt på inkludering og trivsel. Hele 23 spillere har deltatt på laget i år.

Arne Steinar Kvisle understreket at de verdier som innebærer at det er plass til alle i en klubb er er viktig. Følgelig er tillit, trygghet og trivsel avgjøredende.
Kvisle syntes det hadde vært en fin sesong, der også resultatene har vært oppløftende. Laget vant 2. divisjon i vårsesongen. Dedt ble 13 poeng (4 seire, 1 uavgjort og 1 tap) og spilte i kretsens 1, divisjon i høst, der forøvrig klubbens førstelag spilte. De slapp å møte hverandre, siden de ble plassert i hver sin avdeling.
Kvisle trakk fram opplevelsene under Sandar Cup i Sandefjord, der laget svært overraskende spilte seg frem til finalen mot Sandefjord. - Det var stang inn i flere kamper, fortalte Kvisle. Da laget skulle spille finalen på den store arenaen til Sandefjord, hadde laget flere skader som gjorde at de knapt hadde flere enn 11 spillere klare. Motstanderen, som tidligere på sommeeren hadde spilt den såkalte "Jet-turneringen" (den årlige juniorturnerfingen for elite juniorlag), hadde en stor tropp.

Det var kaffe, brus og kaker til hovedpersonene og gjester i går kveld på klubbhuset på Tranby. Fotballstyret var til stede. Fra fotballstyret gratulerte Leif Helge Røed. Han sa at det nødvendigvis ikke var stas å spille på et "annetlag", men det var tydeligvis populært å spille på dette laget. Han roste lagets holdninger overfor med- og motspillere.

Disse spillerne var til stede i går:
Dag Martin Jørol, Jørgen Mysen Kanestrøm, Kaspar Kvisle, Magnus Mørk, Anders Toft Engerud, Sigurd Roestad, Erik R Ruhs, Andrè Kollbær, Jonas G Eriksen, Haakon Kvidaland, Morten Ellingsen, Fredrik Sverdrup, Anders Bergill Eikå, Huy Nguyen, Jørgen Kjenner, Krisitian Kjenner og Kristian G. Reinert.

Disse hadde meldt forfall: Ole Kristian Andersen, Mats Lønnes, Fredrik Midtuun, Joseph Nqai, Narve Willgaard, Steffen Pedersen og Bjørn Bergene

- Det er en bred tropp på hele 24 spillere, oppgir Arne Steinar Kvisle. Han påpeker at det er bare fire spillere som er født i 1992, og som følgelig blir for gamle for juniorlaget neste år. Arne Steinar Kvisle og trenerkollega Erik Ruhs, begge med sønner på laget, har jobbet med laget i mange år. Neste år blir Ruhs trener for ett av Lier IL s jentelag

Forrige artikkel:Røykutvikling, trafikkuhell og arbeidsulykkeNeste artikkel:Årets gavebok er kommet
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode