Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 25249fb71bed00239555cd72ecf1498d

Nede for telling

Det var en dårlig fredagskveld for lierfotballen.

Kampfakta, 5. div avd 1:
Sylling IF – Hønefoss Sportsklubb 1-2 (0-1 ved pause)

Syllings lag med innbyttere: Suksa Larsen, Kornerud, Lier, Eidal Olsen, Ullberg, Bekken Nilsen, Kazmierczak, Nordby-Håvet, Pedersen, Capellen, Janko, Pomoranski, Holst Hansen, Nowokowski, Søhus, Kristiansen, Silva, Skjeggerud.

Scoringer: 0-1 (5 min), 1-1 (51 min) Kristian Capellen, 1-2 (64 min).

Gule kort: Martin Bekken Nilsen, Erik Holst Hansen, Morten Ullberg, Sylling IF

- Vi må sette sjansene, sa trener Øyvind Nilsen etter nok et ettmålstap for Sylling og flere spillere og støtteapparatet kan ikke annet enn å si seg svært enig. - Når laget produserer et et titalls sjanser burde laget ha klart poeng, sier han.

Sylling jaget scoringer på slutten. Men det endte ofte i klyngespill foran motstanderens mål. Og noe ampert ble det også. Det skyldes nok en noe svak dommer også. Det er mange kamper igjen, men det blir viktig å ta poeng, helst vinne jevner kamper så snart som mulig. Kun ett lag rykker med fra 5. divisjon. Det bør det innsatsfyllte syllinglaget unngå med god margin.

Hokksund – Lier IL 7-1 (3-0 ved pause)

Liers lag: Thuong Hoang Le, Stuevold, Ustad, Porskrog Nielsen, Tallaksen, Hoang Le, Dreshaj, Ghazi, Lushi, Loding, Røed, Krogh-Jacobsen, Nguyen, Krasniqi, Ali Syed.

Gule kort: Kristian Horgen, Hokksund,
Tam Hoang Le og Mohammed Al Syed, begge Lier IL.

Det ble stygge sifre, innrømmer spillende trener Thomas Røed. - Troppen er tynn og sårbar. To av våre forsvarspillere måtte ut med skade. Vi måtte inn med to erstattere som ikke var særlig samspilte. Da slipper vi gjerne inn billige mål, sa Røed. - Vi la om til tre spisser i 2. omgang, uten at det hjalp noe særlig.
Laget trener for lite. Treningene på mandag og onsdag har kollidert med A-lagets og juniorlagets kamper. Med 4-5 juniorspillere på A-laget blir det for tynt,. Treningsøktene blir nå lagt på andre dager.
- Jeg snakket med Hokksunds trener eter kampen. Laget hans får trent samlet. Og det tidligere 4. divisjonslaget er nok en av opprykksfavorittene.

NB. Og så kommer Thomas med en slags oppmuntring til Sylling: - Vi har spilt mot flere lag som er svakere enn Sylling.

I dag er den tidligere elitepilleren i gang med to treninger som trener for to av Liers mange aldersbestemte lag der hans egne gutter spiller.

Og det blir heller neppe poeng når Spa/Bra skal spille mot lederlaget Frognerparken i Oslo i helgens 3. divisjonkamp i ettermiddag. Frognerparken er hittil ubeseiret, så her har liungene alt å vinne. Mer om den senere.

NB. Du finner tabeller ved å klikke på etiketten FOTBALL nedenfor.

Flere lierlag

Spabra J 16 og har vunnet sine fire første kamper og Lier J 16 sine to første, se tabell og resultater her:
http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=131880

Laget er også videre i det nasjonale NM-sluttspillet. - SpaBra-jentene vant 2-0 mot Telemarks beste lag, Urædd IF, i Porsgrunn på søndag. Det ble en tett og jevn kamp der Urædd sto for det meste av spillet, mens jentene våre hadde de fleste sjansene. Den første scoringen kom på en flott corner midtveis i 1. omgang og den andre scoringen kom i slutten av siste omgang. Jentene er nå gått videre fra Region Sør til selve sluttspillet der vi kan forvente å møte motstandere fra hele landet. SpaBra J96/97 er pr idag blant Norges 16 beste juniorlag, melder Spa/Bra s hjemmeside.

Spabra G 19 tapte sin siste kamp i kvilifiseringsgruppen for Interkretserien, mens Lier IL sliter i bunnen i samme avdeling. Les mer her:
http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=130777

Lier IL G 16 er nr 8 av 12 lag i kvaliferinsggruppen for Interkretserien. Les mer her:
http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=130780

For øvrige lag, terminlister og tabeller i Buskerud Fotballkrets, les mer her:
http://www.fotball.no/System-pages/terminlister/Terminlister/?districtName=Buskerud+Fotballkrets&districtId=6&seasonId=75

Forrige artikkel:Nå blir det 3406, 3408 og 3409Neste artikkel:Magre dager på Liertoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 26. mai 2012 15:28: Aage Golmen
Du tok heldigvis feil Torger, Spa/Bra slo Frognerparken 2-3 borte!!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode