Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 629a17f02b7c1d6ecf27e5352a624cac

- Vi skal klare dette

Det sier Spabras trener Marcus Walfriddson før dagens avgjørende kamp som også er hans siste som trener for laget.

For Stoppen Sportsklubb og fotballen i Lier er det svært viktig at det blir poeng for Spabra på Stoppen i dag.

Jevnaker er motstander. Laget ligger midt på tabellen og har lite å kjempe for. Hvordan det slår ut i dag, gjenstår å se. Men Eidskog, som i likhet med Spabra kjemper mot nedrykk, frykter at hadelendingene ikke gir Spabra nok motstand.

Les her: http://www.ringblad.no/sport/article6292267.ece 

- Med seier ender vi på en trygg plassering i 3. divisjon, skriver trener Marcus Walfridsson, blant annet, på klubbens hjemmeside. - Uavgjort så er vi avhengige av andre for å holde oss over streken, men har fortsatt sjanse til å holde oss som beste 12. lag.

Les mer her: www.spabra.no

Kampen blåses i gang kl 1500

Søker andre utfordringer

Spabra må ut å søke etter ny trener etter årets sesong. - Marcus har gitt uttrykk for at han ønsker andre utfordringer, og spabra ønsker han lykke til med det, uttaler styreleder Vivi Becher  til Liernett. Walfriddson har også ledet klubbens tilbud i fotball innenfor SFO-tid i år. - SFF vil fortsette ut oktober, og Stoppen Sportsklubb håper å kunne komme tilbake med dette tilbudet igjen på vårparten. Jobben med å skaffe erstatter for Marcus er i gang, og derav også en person som kan drive SFF videre, dette trenger nødvendigvis ikke være samme person, sier Vivi Becher.

Tidligere trener for A-laget, nå trener i juniorgruppa, Aage Golmen er med i styret for den nye klubben, men sier at han ikke har noe direkte med ansettelsen av ny trener å gjøre. - Hvem som er kandidater orienterer vi ikke om på nåværende stadium i prosessen, uttaler han til Liernett.

Revansjeoppgjør i 5. divisjon

Sylling og Lier møtes i den utsatte kampen i dag på Sylling stadion kl 1430. Vårkampen vant Lier 3-2. Siden den gang har det vært en del endrete forutsetninger for A-laget til Lier IL. De fleste av  A-lagsspillerne forsvant. Både A- og B-lag. samt det beste G 19-laget ble trukket. Spillende trener for A-laget,Thomas Røed, ga opp og ble etter hvert bidragsyter, både som spiller og assistenttrener, i Spabra. Arne Steinar Kvisle, født og oppvokst i Sylling, reddet klubben ved å stille mange spillere på sitt andrelag i G 19 til disposisjon for A-laget. Kvisle har trent og ledet både G 19 og A-lag med stor fremgang i høst. Det står det svært stor respekt av.

På bakgrunn av resultatene i høst må nok Sylling finne seg å stille som favoritter i dag.

Forrige artikkel:Ikke så idyllisk som du trorNeste artikkel:Ny heder til Marius
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
LÝrdag 20. oktober 2012 17:17: Fjåtten
Sylling trakk det lengste strået i en etterhvert komedie av en fotballkamp. Masse vanndammer og ballen stoppet mye opp. Lagene hadde en omgang hver og det kunne like gjerne blitt Lier som vant. Men med endel fravær i Lier`s stall og Sylling med fullt lag så ble det etterhvert tungt for Lier spillerene.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode