Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 36c22bb47d1331db8d6f9c77679e15f6

To liunger på elitelag i 2011?

Liungen Thomas Sørum kan smile etter en stor sesong i FKH og gleder seg over fremgangen til sambygding og kamerat Mads Hansen som kan bli lagkamerat.

Mads Hansen fra Tranby har vært kaptein på Mjøndalens lag i 1. divisjon dette året også. Som kjent for de fleste fotballkjennere berget laget plassen. I fjor fikk han Gullballen for sitt  ”Maradonna-raid” mot Hønefoss på Nedre Eiker (der for øvrig Liernett var til stede). Og i år ble det nok en gang en god sesong for Mads. Han ble kåret til Mjøndalens beste spiller i distriktets største avis.
Til stor glede lokale ballspillere debuterte han også for Lier futsal på lørdag.

I Haugesund har Thomas Sørum vært et populært intervjuobjekt for avisjournalister og tv-reportere etter en svært god sesong. I fotballmiljøet i Haugesund er Sørum er en svært populær mann. For tiden slapper Thomas av i Thailand sammen med familien. Men Liernett har fått en kommentar til Mads Hansens fremgang og en mulig overgang til Haugesund.

- Mads er en bra spiller. Han har et utrolig driv med ball og god evne til å dra av folk. Han har bra teknikk, ballkontroll og løpskapasitet, sier Thomas Sørum

Hvor lenge har dere kjent hverandre?
- Jeg har kjent han i 10 år, men det er først de siste 5-6 årene at vi har hatt mye kontakt.

- Har du tipset klubben om Mads sine kvaliteter?
- Jeg har nevnt han så vidt til klubben, røper Thomas Sørum, - men jeg tipser klubben om mange de bør sjekke ut. At FKH går videre og legger inn bud, er fordi de har sett han i aksjon og den avgjørelsen har ikke jeg noe med.
- Hva slags overgangssum kan der være snakk om?
- Umulig for meg å svare på.

- Hva med din egen sesong?
- Det har vært en bra sesong for min del. Laget har fungert bra, og da er det lettere for meg å gjøre det godt. Jeg merket kjøret på slutten av sesongen og var veldig sliten de siste to månedene, da hadde jeg også ett lite fall i formen, sier Thomas.

Hvilken målsetting har klubben foran neste sesong?
- Målsetning for 2011 har vi ikke satt enda, men jeg mener det bør være a holde plassen. De andre sesongen for nyopprykkete lag er skummel. Nøkkelen for FKH er å holde entusiasmen ved like, at nøkkelspillerne holder seg skadefrie og at laget er like hardtarbeidende som vi har vært i år.

- Følger du med på buskerudfotballen?
- Jeg følger mye med på buskerudfotballen. Har mange kjente rundt i de lokale klubbene. så det er moro å holde seg litt oppdatert. Følger ikke spesielt med på lierfotballen, men fikk med meg opprykket til SpaBra, avslutter Thomas.

Forrige artikkel:Nordisk mester i boksingNeste artikkel:Gul som solen - påskens blomsterfarge
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode