Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ecf976016dbba9fb8e9af0fda6705274

Buskeruds beste 13-åringer

Lier IL s 94-lag imponerte i årets fotballsesong og ble best blant 58 lag i fotballkretsen

 
Hele sesongen har vært strålende. Lier gikk ubeseiret gjennom 1. divisjon med 13 seiere og 1 uavgjort. I Norway Cup gikk gutta helt til 1/8 delsfinale etter 5 strake seiere. I Adidsascup (NM for gutter 13) ble det knepent tap mot Holmlia i kvartfinale.

Den siste seriekampen i 1 divisjon endte med målkalas for Lier. Etter scoringer av Mads 4, Daniel 2, Daggi 2, Gaute 1 og Sebastian 1 ble ble det seier 10-0. Storseieren over Solberg i siste seriekamp ble avslutningen på en flott sesong for Lier.

Vi var redd for at den ene uavgjorte kampen mot Skiold skulle være nok til at Lier ikke ble kretsmestere, men rettferdigheten seiret til slutt. Etter at Lier og Skiold hadde spilt uavgjort tidligere i høst jublet Skiold, mens Liers spillere var svært skuffet. Det sier det meste om både kampen og hva Lier-gutta følte om styrkeforholdet de to lagene i mellom.

Alt i alt har dette vært en sesong med både sportslig og sosial suksess for hele 94- gruppen. Både spillere og foreldre har på ulike måter støttet opp og bidratt gjennom årets sesong. For mange har denne sesongen blitt et minne for livet. Det har vært fantasisk gøy.

Disse spillerne er kretsmestre:

Harald D Kirkemo, Jørgen Mysen Kanestrøm, Daniel Fredrik Granli, Lars Bjørnerud, Marius Mo Klepp, Mustafa Jarallah, Gaute Kruse Nilsen, Mads Nilsson, Sebastian Gruer Sæther, Adrian Dreshaj, Henrik R. Ovenstad, Dag Martin H. Jørol og Espen Myrseth
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 8. november 2007 09:23: Gaute;D
Vi EIER
Fredag 29. august 2008 15:51: ole martin
Gamle lier D;
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode