Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a57dab83a4bcee85fd5a9f1d685a8c1d

Klart for Bendit Cup

Den nye kunstgressbanen vil nok bidra til at Lier IL forfølger suksessen fra de to foregående årene --

Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal skrøt av arrangøren i fjor og vil komme tilbake til Tranby i år. Sammen med foreldre, søsken, besteforeldre og andre "supportere" vil han nok glede seg over å se over 150 lag i alderen 8 til 12 år boltre seg denne oktoberhelga.

Les mer om kunstgressbanen og Bendit Cup her:
http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=55210

Liernett presenterer her to av lagene til en av Buskeruds største klubber:
Her er et av Lier IL s lag som skal delta i Bendit Cup til helga. Spillerne er født i 2000.

Foran f.v.: Sander Monclair, Fredrik Balsgård, Sander Røed, Trym Faksmoe
Bak f.v: Christian Hafsmoe (lagleder), Sindre Kristoffersen, Jonathan Hafsmoe, Andreas Tronsli, Markus Ertesvåg
Trenerne Thomas Røed og Jon Anders Tronsli var ikke til stede da bildet ble tatt.

- Laget består av 14 spillere fra Hallingstad og Nordal skoler. De spiller siste års femmer i serien. Siden spillerne viser god innsats og gode ferdigheter, er det også påmeldt et lag i seriespill for gutter født i 99, som er sjuer. Her rullerer vi på hvem som spiller. Alle 14 har spilt på sjuerlaget mot eldre motstand så langt i høst. Vi har vunnet alle tre kampene, forteller trener Jon Anders Tronsli.
- Vi har vært med i serien med to lag. Ett lag i kretsens femmerserie for spillere født i 2000. Det laget heter Lier Indians. Og så har vi påmeldt på et lag ekstra i sjuerserien for spillere født i 99 (nevnt ovenfor). Begge lagene har en kamp hver i uka

Laget trener to ganger i uka. Guttene er flinke til å møte opp, og de fleste har vært med helt siden de gikk i første klasse.

- Vi trener på grunnleggende tekniske øvelser som f eks pasninger, mottak, osv. Det settes også av mye tid til spill. Vi passer hele tiden på at det aldri skal være kø på treningene. Flest mulig skal alltid være i aktivitet, sier Jon Anders Tronsli
- Mange bor like ved fotballbanen og har spilt omtrent fra de kunne gå. Organisert tilbud ble det i første klasse. De aller fleste har vært med fra da av, men noen har kommet til etter hvert, sier han og føyer til følgende: - Både Christian Hafsmoe, Thomas Røed og jeg er tre travle menn, men vi får som regel til at en av oss er kampleder når femmerlaget og sjuerlaget spiller kamper. Hvis ikke tråkker ofte Harald Buttedal og Per Stein Johansen til. De er pappaer til henholdsvis Erlend og Simen.

- Er det noen av disse spillerne som skal Lier opp i 4. divisjon?

Liers juniorlag etter kampen mot Solberg i høst i 2.divisjon avd 1.
Foran fra venstre:
Henrik Borge, Jørgen M. Kanestrøm, Magnus Mørk, Mats Lønnes, Magnus Kallager, Anders T. Engerud, Ole Kristian Andersen.
Bak fra venstre:
Håkon S. Henriksen, Dag Martin Jørol, Joseph Ngaicunglain, Fredrik Midttun, Huy Nguyen, Bjørn Bergene, Ali Sayed, Kaspar Kvisle, Arne Steinar Kvisle (trener)

Kampen mot Solberg på tirsdag 21.9 da bildet ble tatt endte med seier 9-4 til Lier.

Målene ble scoret av Dag Martin Jørol (3), Bjørn Bergene (2), Mats Lønnes, Magnus Kallager, Henrik Borge og Gaute Kruse Nilsen.

- Laget ser frem til ny 11'er kunstgressbane på Tranby som vil bidra til flotte treningsforhold utover høsten og vinteren, sier trener og lagleder Arne Steinar Kvisle.

Det gjenstår to kamper av årets sesong. Kampen mot Vikersund som skulle vært spilt på den nye kunstgressbanen på tirsdag ble utsatt til tirsdag i neste uke på grunn av manglende lys på banen. I følge Lier ILs hjemmeside er flomlyset på plass mandag.
Den 23. oktober spiller laget sin siste seriekamp mot Holeværingen.

- Laget består av 93- og 94-spillere som spiller sin første sesong i juniorserien. 94-spillerne kunne jo spilt i G16-serien, men vi har valgt å beholde laget samlet og spiller i juniorserien, sier trener Kvisle.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode