Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9d16a5f82a302c54fb609323a9ee3292

I rute til Bendit Cup

Her konstaterer regnskapsansvarlig Thormod Lærum og daglig leder Brita Røed i Lier IL at det nye kunstgresset er på plass før de 137 lagene inntar Idrettsparken på Tranby om vel to uker.

Banen er i rute og vil bli åpnet under Bendit Cup, muligens blir den første kampen spilt der den 9. oktober
- Vi kommer ikke til å ha noen stor seremoni med hensyn til åpningen, men den skal offisielt åpnes. Dette blir sannsynligvis gjort av tidligere fotballpresident Per Ravn Omdahl som vil komme, men ikke før på søndag, sier Røed

- Hittil er 137 lag påmeldt - 46 av disse lagene er fra egen klubb!! Forøvrig er det 26 klubber som har meldt på lag - de fleste fra egen krets, men flere lag fra Vollen, Dikemark og Asker.

SpaBra og Liungen stiller med ca. 10 lag hver, men Sylling og Sjåstad/Vestre Lier ikke har meldt på et eneste lag! Dette til tross for "purring". Jeg vet ikke hvorfor de ikke har svart, sier Brita Røed fra fotballfamilien Røed. Svoger Leif Helge Røed (ex Mjøndalen) er leder av fotballgruppa og tidligere elitespiller i Godset og Odd (cupmester for sistnevnte klubb i 2000, Thomas Røed er trener for et par lag i Lier IL.

Nå gjenstår det å merke banene til to sjuerbaner og en ellever. - Men I Bendit Cup spilles det femmerfotball, understreker Røed.

I forkant av cupen er det en liten kjerne på 5-6 personer som drar lasset, men under selve cupen vil nok nærmere 70-80 personer delta for å få gjennomført cupen.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 30. september 2010 22:41: Arne
Kan det virkelig stemme at Lier IL bygger bane uten undervarme ?
hvis så er tilfelle, så er det vel helt vanvittig og ikke legge det klart ihvertfall ?? (pris ca en halv mill )
Fredag 1. oktober 2010 08:52: Jørgen
Hvis Arne hadde fulgt med i timen, ville han oppdaget at driftskostnadene for tre vintermåneder med undervarme (over en halv mill kroner) er i ferd med å knekke økonomien i klubber med undervarme. Baner uten undervarme kan holdes åpne nesten hele vinteren med brøyting og salting, for en brøkdel av prisen for å drifte en bane med varme. Lier IL har gjort et klokt valg.
Fredag 1. oktober 2010 11:27: Arne
Etter hva jeg har skjønt, så legger de samme systemet på den nye banen som de har på den lille som allerede ligger der ?
Etter hva spillerne i klubben som har vært der nå i vinter sier, så er den helt ubrukelig på vinterstid.I norge har vi snø og kulde og hva slags salt er det som tar snø og is når det viser over 10 minus på gradestokken ?
Når banen er nymåket og grønn, men alikevel glatt, så er vel ikke det akkurat opptimale forhold ?
Fredag 1. oktober 2010 14:12: Liung
Hvilke klubber er det Jørgen sikter til som knekker økonomien med tre måneders vinterdrift? Så vidt jeg har skjønt klarte både Liungen og Spa/Bra dette fint i vinteren som var. Lier IL var vel også en god leietaker der nede i vinter da det var umulig å trene på den lille kunstgressbanen på Tranby.
Lørdag 2. oktober 2010 05:52: Jono
Når var det umulig å trene på den lille kunstgressbanen på Tranby i vinter ? Skjønner ikke hvem som syntes banen var ubrukelig i vinter - hørte faktisk det motsatte. Tror i allefall ikke Arne var på Tranby i vinter. Mulig det blir større utfordringer uten undervarme med vintre som ikke er like stabile som i fjor - Banen på tranby var i allefall veldig bra det meste av siste vinter - takket være godt utført jobb av TVSS og Lier kommune.
Lørdag 2. oktober 2010 21:29: Arne
Jo, jeg var faktisk ganske så mye på Tranby sist vinter. Og ja, banen var ofte grønn, men betyr det at forholdene var bra ??
Er det glatt, så er det også store muligheter for skader. Men det gjør kanskje ikke så mye ??
Søndag 3. oktober 2010 10:04: Spa/bra
HVor har det blitt av Hyving og han beste spilleren deres (edvin ?) ?
Var jo som og ta godteri fra småunger i går når dere spiller med folk som ikke har vært med tidligere. Synd for dere, men bra for oss. Hva skjer i Lier IL om dagen ?
Mandag 4. oktober 2010 22:14: Liung
HVor ofte trener Spa/bra og hvor ofte trener Lier ?
Er det mange på treningene deres ?
Fredag 8. oktober 2010 13:19: <span class="kommentator-sensurert">&nbsp;</span>
Denne kommentaren ble ikke godkjent av redaksjonen.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode