Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2b3dca706c152e138066e2d5c549a465

Ukens lag: Sjåstadfotballen føres videre

Sjåstad har alltid fostret gode rekrutter. Klubben klarer ikke lenger å stille seniorlag, men 10-årslaget viste onsdag at det gror godt i de yngre årsklasser.

Det var på Sjåstad, Lene Ask Johannesen på Liungens toppserielag, startet for en del år siden. 20-åringen fra Baneveien måtte delvis spille med gutta. 
- Vi har rene jente- og guttelag, og det har vært en suksess, forteller Arne Røed som er trener til et av lagene til Sjåstad Vestre Lier IL. - Det viser seg at vi greier å holde på flere jenter ved å gjøre slik, sier Røed. Kanskje kan toppseriespiller Lene få flere med seg opp på dette nivået med tiden -10-årslaget på Sjåstad er en blanding av gutter født 1996 og 1997, fordi det er så få gutter som spiller på disse alderstrinn. De trener sammen og hjelper med å fylle opp til kamper.fordi det er få gutter som spiller fotball på disse alderstrinn. De trener sammen og hjelper til med å fyll opp laget til kamper.Laget trener en gang uka og startet opp fotballsesongen i april. Laget er med i seriesystemet med tre kampkvelder på våren og tre på høsten. På disse kveldene spilles det to kamper. I tillegg skal de spille Liungencup i juni og Solbergcup til høsten, forteller Røed.
Ganske mange av spillerne er inne i sin 5. sesong med fotballaktiviteter i Sjåstad. Fotballaktivitetene inngår i barneidretten, inntil barna begynner i 5. klasse.
 
Onsdag var gutter 10 på Sylling stadion og spilte to kamper. Første kamp mot Sylling var jevnspilt. Så ble det noe tøffere motstand mot Lier Tigrene.
 
Sjåstads lag etter kampene mot Sylling og Lier Tigrene.
Bak f.v.: Micael Jørgensen, Andreas Sveaas, Eivind Eriksrud, Simen Elvaker Iversen og trener Morten Jørgensen.
Foran f.v.: Einar Ask Røed, Eivind Dammen, Emil Engum og  Simen Wilhelmsen.
Sjåstad keeper, Emil Engum, spilte to gode kamper (se bildet under). Her har han bra kontroll på et skudd som går utenfor i kampen mot Lier Tigrene.
Liernett vil også presentere Syllings 10-årslag og Lier Tigrene i løpet av de nærmeste dagene.
 
Har du et godt digitalt bilde av laget ditt, send det til oss, med en liten tekst om treninger, kamper, turneringer og miljøet i klubben. Husk navn på spillere, trenere og ledere. 
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode