Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Guttehåndball før A-kamp

Landslagsaktuelle Espen Gommerud Våg er ett av trekkplastrene når St Håndballklubb inviterer gutter til test og moro.

1. divisjonsklubben inviterer både til A-lags kamp og GUTTEHÅNDBALLEN's DAG i førstkommende søndag ROS ARENA fra KL 1300

A-laget møter ny opprykkede Kristiansand kl 1600. De ligger i dag på 9. plass og har bla vunnet over Bjørnar og Vålerenga.
Dette kan bli en farstfylt kamp, med to lag som har et meget ungt, tempo fylt og fremadstrormende mannskap, og som er sultne på poeng
 
SHK arrangerer også Guttehåndballens dag
For å få fokus på rekruttering guttespillere samt motivere de gutta som allerede spiller håndball, har vi spesielt invitert guttelag hos våre samarbeidsklubber, Lier IL, Reistad og ROS IL. denne dagen.
Det vil derfor i løpet av søndagen bli "happenings" i pausen og mellom kampene. (Videre vil St Hallvards A-lagsspillere hospitere som trenere hos disse guttelagene).
 
SHK vil i løpet av dagen tilby:
    * test av skuddstyrke, måling med laser
    * straffekonkurranse på en av våre keepere,  
    * premie til beste spiller totalt sett

Begge G18 års lagene skal spille kamper etter A-laget. Og som et ledd i "guttehåndballendag" vil Lier G97 spille mellom disse to kampene
 
Åpen kiosk - ta "farsdags" kaffen i ROS-ARENA.

Flere saker fra arkivet

Test for Liungen

Lene Ask Johannesen er en av få fra fjorårets elitelag som spiller turnering lørdag i Mjøndalshallen.

Lær å spille håndball

Er du hjemme i høstferien, har Reistad IL et godt tilbud for barna

Ukens lag: Sjåstadfotballen føres videre

Sjåstad har alltid fostret gode rekrutter. Klubben klarer ikke lenger å stille seniorlag, men 10-årslaget viste onsdag at det gror godt i de yngre årsklasser.

Pressemelding fra Lier Volleyballklubb herrer elite

Denne helga har vi spilt 3 treningskamper mot 2 andre elitelag og ett førstedivisjonslag. Kampene har gitt oss mye nyttig erfaring og god trening frem mot seriestart neste helg!

Deila spiller i dag

Strømsgodsets hovedtrener er med i troppen, opplyser Spa/Bras spillende trener John-Erik Loe Olsen (på bildet).

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Morsommere enn i fjor

- Det har skjedd ganske mye rundt dette laget i sommer, sier lagleder for Syllings damelag, Arild Haug (bildet), før Sylling Cup denne helga

- Store opprykksjanser

Det mener trener Anders Ruud Gundersen etter at det er klart at St Hallvard Håndballklubb får spille om den siste plassen i neste års 1. divisjon.

Stor suksess for Reistad-guttene

Reistad sitt gutter 12-lag spilte i helgen Herulf cup i håndball. Det var guttene sin første turnering hvor resultatene betydde noe, og de ble kåret til vinnere i sin årsklasse.

- Må slurve mindre

Trener Anders Ruud Gundersen i St Hallvard håndballklubb krever mer nøyaktig i avslutningsfasen før debuten i 1. divisjon.

Håndball er gøy

Konnerud-jentene Anette Burud og Stine Florholmen Haare koste seg i Reistadhallen

Første håndballkamp i år

Sylling IF J 13 år håndball lag måtte trekke laget sitt før sesongen fordi de var for få, i Lier håndballgames fikk de sin førse kamp for året.

Håper å innfri

Det sier Ketil Verpelstad i Lier futsal før lørdagens kamper i Tranbyhallen.

Håndballstjerner på Stoppen

Håndballintersserte bør benytte anledningen onsdag kveld til å ta en tur innom St Hallvardhallen (bildet) for å se nydannete St Hallvard Håndballklubb spille mot Drammen Håndballklubb i cupens 2. runde

Alle får spille med alle på Tigrene

- Målet er å skape et trygt og godt idrettsmiljø hvor alle kan føle tilhørighet, sier Steinar Fuglerud Andersen som er leder for 10-åringene på Lier Tigrene.

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene

Strålende åpning

Slik jublet Sylling G 14 etter storseieren i åpningskampen under Norway Cup. Og Lier G 12 scoret 10 mål i åpningskampene.

Nye landskamper

Martin Rønning Ovenstad som er tatt ut i troppen til Norges G 18-landslag, har spilt 24 kamper med flagget på brystet, siden debuten høsten 2009.

Tøft, men fair

Uavgjort i slaget om Lier

Fotball i kveld

Lokale lag i vinden - skal du på kamp i kveld?

Lier Volleyballklubb herrer elite – Til kvartfinale i NM

Lier vbk videre til kvartfinale etter seier mot OSI.

Respektabel innsats

Fin stemning i en fullsatt håndballhall, da St Hallvard gang på gang scoret mot sin berømte nabo, Dhk, som nok hadde mer å gå på ---

- Treneren er veldig god

Det sier Gustav Nedal Clausen, Jonatan Elias Svendsen og Kenneth Kløvtveit om treneren sin på Sylling IF s gutter 10 år.

Blir det scoringsglede i Grimstad?

På lørdag ettermiddag ønsker vi flere scoringsgleder. Men selv om Amazon har null poeng hittil, er det nok enda viktigere for Liungen å slå andre og svakere lag.

Uavgjort for Spa/Bra mot Re

Det ble kun et poeng i lørdagens kamp i tropevarmen på Bergsåsen mot Re Fotballklubb.

Smilte tross skade

- Vi gjorde det litt for spennende, sa St Hallvards Simen Solberg etter kveldens kamp

Seier over storfavoritten

St Hallvard Håndballklubbs G 18 leder fortsatt Spar-serien etter to gode kamper i helgen.

Det drar seg til i femte

Liungens herrelag med ny kalasseier.

Mer sprut i beina igjen.

Liungen møter Fortuna på søndag kl. 14.30 -- Vi får forberedt oss godt, sa en nøktern og optimistisk trener Lena Tyriberget til Lier-nett på tirsdag kveld. Liungens kvinnelag var ikke plaget av skader på noen som helst måter etter tirsdagens trening. To av spillerne, Anne Jonvik og Guro Sandnæs er på landslagssamling denne uka. Lagoppstillingen er derfor ikke klar før fredag kveld.

- Vi skal jobbe maksimalt

- Vi er fullt skjerpet mot Liungen på søndag, sier trener for Arna/Bjørnar, Morten Kalvenes (35), til Liernett før kampen på søndag.

Prøver å forsterke laget

Mads Hansen, Mjøndalen (th på bildet), kjent som den raske midtbanespilleren med fjorårets raid som ble kåret til årets scoring, og tidligere lagkamerat Rudi Holomann ( i midten) er kanskje med i et par av kampene i playoff neste helg om plass i eliteserien --

Klar for 4. runde

Tino Dullum sørget for 11 mål. St Hallvard Håndballklubb ledet hele kampen.

Solide seiere sikret Sylling stor selvtillit

To sterke seiere og ett tap har gitt Syllings gutter videre avansement til A-sluttspill i Norway Cup.

Imponerende innsats

Hedda Edsberg Stadheim på Sylling volley Gutter 15 var godt fornøyd med resultatene i Blindheimcup i Ålesund i helgen.

Det Gamle Reistad Cup 2006

Gikk av stabelen i St. Hallvardhallen lørdag 30. september

Spillere med stort potensiale

Strømsgodsets leder Jon Røgeberg har stor tro på disse seks fra Lier som spilte eliteturnering i Kristiansand i helga.

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Lier futsal variable

Tommy Hyving var en av målscorerne i den siste helga før nasjonalt play-off, men laget må skjerpe seg før de avgjørende kampene --

Fortsatt håp for Liungen?

Siste nytt fra Kvinnefotball.no - Sandviken trekker seg fra neste års toppserie. Det betyr i så fall at Liungen fortsatt har muligheten til å berge plassen i den øverste divisjonen.

Ligger godt an til å nå målet

- Det er godt å vite at vi fortsatt har mye å gå på, sier St Hallvards trener Anders Ruud Gundersen etter gårdagens kamp.

Poeng på lørdag?

- Lier Futsals tropp er ennå ikke klar. Men i Drammenshallen kommer vi til å stille med spennende spillere fra Lier og Drammensområdet, rapporterer Ketil Verpelstad som er spillende trener og lagleder.

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Nytt braknederlag for Liungen

Det ble hele 0-10 mot Team Strømmen på Strømmen stadion i ettermiddag og mer hodebry for Liungens trenere, Thun og Tollefsen (på bildet th).

Sterke fotballprestasjoner

Lier og Liungens G-19 lag, under ledelse av trenerne Hans Petter Fuglerud og Preben Krogh-Jacobsen, har kanskje stått for sesongens største lokale prestasjoner med sine flere gode kamper i kvalifiseringen for Interkretsserien i høst

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

Liergutt imponerte

St. Hallvards Håndballklubb lovende keeper Torbjørn Sittrup Bergerud ble kåret til banens beste keeper etter at Norge U slo Spania for første gang.

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

På utrygg is

I løpet av påsken vil isen som ligger lavest trolig bokstavelig talt gå opp i limingen, særlig i sør, melder NVE.

Sparer fire spillere

Både Miriam Mumtaz (på bildet), Kathrine Nydahl, Anneli Ingebo og Marthe Kvaale, alle med småskader står over årets siste hjemmekamp mot serieleder Trondheims-Ørn, men er nok klare igjen mot Klepp neste helg.

Møter Norges beste lag

Daglig leder i Serieforeningen for kvinner, Tone Angeltveit, gratulerer Spabra J 16 med cupseier og inviterer klubben til å spille mot Norges beste lag.

Klar for 4. divisjon?

- Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for at ikke gutta undervurderer Skrim, og tror at vi allerede har rykket opp før lørdagens opprykkskamp, sier Sparta/Bragerøns spillende trener John-Erik Loe Olsen til Liernett i dag

Tøff kamp for Liungen

Liungen møter Røa med fire landslagsspillere lørdag, og Guro Sandnæs må stoppe en av dem, Marie Knutsen, hvis det skal bli poeng (se bildet th).

Fotballfest for de yngste

- Over 100 lag er påmeldt for spill på våre åtte baner i helga, sier fotballformann Helge Røed (bildet) til Liernett

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Jubler igjen

Spabra påførte serieleder Frognerparken årets første hjemmetap i går.

Sikter mot nasjonalt playoff

Det sier en smilende Ketil Verpelstad, primus motor for Lier Futsal, etter at det ble full pott i 2. kvalifiseringsrunde lørdag i Tranbyhallen

Revansjerte vårens oppgjør

Spa/Bra tapte 1-4 mot Eidskog på hjemmebane i mai. I dag vant de 4-1 mot samme lag på bortebane.

Jentene på full marsj framover

God kretslagsinnsats av, blant andre, Maja Sendstad, Lier IL ( her th på bildet) forrige helg og finaleplass i Flint-cup er to bekreftelser på at det jobbes godt både med bredde og topp innen fotballen i Lier.

En sammensveiset gjeng

Det kjennetegner Syllings kvinnelag i fotball, her representert ved Heidi S Wamstad og Sidsel Skyrud (halvt skjult) i siste kamp -

Tidenes yngste debutant?

Martin Ovenstad Rønning fra Lierbyen debuterte på landslaget i fjor og nærmer seg en ny debut i år --

Lover godt før seriestarten

St Hallvard Håndballklubb og Simen Solberg (på bildet) viste fin form i helgens cup.

Høstfest med ball

- Målet er at de yngste fotballspillerne i vårt område skal bli bedre kjent med klubben og A-lagspillerne, sier trener Marcus Walfridsson.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Opprykkskampen fortsetter

Spa/Bra startet høstsesongen med seier, mens Lier ikke grep sjansen mot tabellederen i sin åpningskamp

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Et slags drivhus

Trener Arne Borch har stor på St Hallvard Håndballklubb, spesielt om det blir opprykk til 1. divisjon. - Og til tross for bronse til G 16-laget i sluttspillet i helgen, burde det blitt edlere metall til lierklubben, sier han.

Trenerspørsmålet løst

Morten Påsche er tilbake på treningsfeltet på Tranby i morgen kveld.

Fortsatt skadet

Det blir bleieskift og tilskuerplass for Thomas Sørum på mandag i stedet for kamp mot Rosenborg

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Triumfen smakte

Jørgen Solvang Nilsen, Peder Vigdal og Håvard Haakonsen på Lier G-95 fikk med seg både medaljer og pokal hjem.

Revansje for Lier?

- Vi har et par skader på sentrale spillere, men er likevel optimistisk før hjemmekampen onsdag kveld, sier Johnny Pedersen (bildet), trener for Lier ILs gutter 16 i Interkretsserien

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

Nye trenere klare

- Det er bare noen brikker som skal på plass før de nye trenerne er klare, sier Hans Petter Holstad (på bildet) til Liernett

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Flott bandyinnsats

Det ble seks seire av sju mulige for Spa/Bras unge bandygutter under helgens KOSA-cup i Bærum

Håndballfest i Oslo spektrum

To liunger var banens beste under håndballfinalen for herrer

Blått lys for Liungen?

Drømmen om fortsatt toppseriespill henger i en tynn tråd for Liungens damer. Laget har ett fattig poeng mot dumpekandidaten Sandviken. Mot middelmådige Klepp og Team Strømmen har ikke Liungen scoret – bare sluppet inn – i bøtter og spann. Mot Fløya var de ett mål unna Norgesrekord i tap. Hvorfor henger ikke Liungen med på dette nivået?

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Klar for 1. divisjon

Trener Anders Ruud Gundersen (bak i hvit skjorte) jubler med laget. Nå han føler en blanding av glede og lettelse etter at St Hallvard Håndballklubb vant opprykkskampen i dag.

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Flere forsterkninger

Liungen Mads Hansen (på bildet), kaptein på Mjøndalens lag i 1. divisjon og Strømsgodsets lovende forsvarspiller Lars Sætra spiller for Lier futsal kommmende lørdag.

Idrettsgleden på topp

Stine Evita Lauten-Tøftum, spiller på Liungens sjuerlag for kvinner, ledet Borgen Unified til bronsemedaljer under Norway Cup, men laget har vunnet cupen fem ganger før.

En spennende tropp

- Espen Røisland og Stian Solberg på neste års Adeccoligalag Asker og lillestrømspiller Mergim Hereqi, tidligere Strømsgodset, er blant årets nye spillerne i seriepremièren på lørdag, sier Ketil Verpelstad (på bildet), leder i Lier futsal.

Sylling g91

Det fortsatt fin -fine spilleforhold i Øvre Lier. Sylling IF mønstrer åtte fotballag. Trenere i år for Sylling 09 har vært Rune Torgersen og Roar Ask.

"Sparker idèen" videre

De ambisiøse lederne for Liers lovende gutter 95 ønsker at Buskerud fotballkrets skal sette i gang en vinterserie.

Utslått, men -

St Hallvard Håndballklubb beit god i fra seg mot Runar i går. Og det er en ny kamp allerede på søndag.

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Nestentabellen

Det er alltid mulig å finne lyspunkter

Håndballfest med opprykk

- Herrelagets opprykk gjør at Sylling IF som eneste klubb i Buskerud kan skilte med både dame- og herrelag i 3. divisjon, konstaterer håndballbas Arild Haug.

Liungen foran to viktige kamper

Etter stortapet mot Arna Bjørnar i helga, blir det svært viktig for Liungen (her representert ved u-landslagsspiller Kristin Jonvik) å revansjere seg i de neste to kampene.

Gamle Reistad cup

Reistad som på 70 og 80 tallet var en av Norges største klubber arrangerte cup for gamle spillere sist lørdag

Helgas poenghøst for Reistad

Interregional serie i håndball - Gutta klarte en uavgjort, jentene vant en av helgas kamper.

God prestasjon i innendørscup

Gutter 14-laget fra Liungen gikk til finalen i Flint-Esso-cup i Tønsberg på søndag.