Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Sterke fotballprestasjoner

Lier og Liungens G-19 lag, under ledelse av trenerne Hans Petter Fuglerud og Preben Krogh-Jacobsen, har kanskje stått for sesongens største lokale prestasjoner med sine flere gode kamper i kvalifiseringen for Interkretsserien i høst

Spesielt avslutningen mot Konnerud, da laget aldri ga opp, gir stor optimsisme for Lier-fotballen. 2-2 kampen på Tranbys dårlige gressmatte er et strålende eksempel på hva innsats og lagsamarbeid kan føre til. Det er mange, mange fotballtalenter i Lierbygda. Det gjelder få til et samarbeid på flere plan for å utvikle disse talentene. Trenere og ledere i første rekke bør se hva trenerne Preben Krogh-Jacobsen fra Lier IL og Hans Petter Fuglerud og oppmannen Geir Nyvold har skapt av god lagånd blant disse unggutta. La ikke dette samarbeidsprosjektet bli bare et eksperiment. Lytt til disse tre herrers erfaringer og bygg videre på hva de har fått til på den korte tida! Nå sloss tre av Lier-klubbene i toppen av 5. divisjon. Lier og Liungen har større sjanser til opprykk enn Spa/Bra, tror Liernett. Og bare ett av dem kan rykke opp. Spa/Bra er det vi erfarer, lite interessert i et formelt samarbeid på seniornivå på kort sikt. Dessuten har ikke Spa/Bra juniorlag. Så oppfordringen til de to andre klubbene; start drøftingene allerede nå om et videre formelt samarbeid på både junior- og seniornivå --- og eventuelt om eldste gutteklasse, G- 16 ---

Vi bringer her utdrag fra trener Krogh-Jacobsens rapport fra siste kamp i kvalikken mot Kongsberg på Tranby på tirsdag:

- Gutta var skikkelig tente på å vise seg frem fra en bedre side en ka0mpen mot Mjøndalen. Simen leverte en meget solid 1.omgang i går og ga oss ledelsen 1-0 meget fortjent. Kongsberg var et godt lag, som hadde med seg flere A-lagsspillere, og som har sin arena i 3.div. Tam hadde flere gode innlegg med sin følsomme høyrefot. Sentral midtbane jobbet knallhardt, og vant de fleste duellene. Forsvaret vårt hadde problemer med raske spisser, pga litt dårlig organisering og kommunikasjon, men dette ble rettet opp etter hvert. Anders Øvermo tok tak i dette og styrte den bakre 4-er med jernhånd. I 1.omgangen var det vårt lag som bestemte på banen. I 2.omgang var Kongsberg farlige på flere overganger, og de reduserer til 1-1,  når vår venstre side ikke følger med på notene. Imponerende kollektiv av samtlige gjør at vi reduserer på en dødball, Anders Øvermo dukker opp som troll av eske, og vi leder 2-1. På forhånd var det avtalt med Anders Fossen Nilsen, at dersom han ikke scoret, måtte han gå tilbake til Sylling, uheldigvis slapp han dette. Anders legger på til 3-1 og vi får tilbake tryggheten.

Vi bestemmer oss for å sette på "Lynet", ja Espen Olsen altså! Espen er alltid like blid, og leverer årsbeste ever! Fantastisk hvordan denne gutten har guts. Deilig med 3 poeng i siste kamp.

Med dette ender vi med 13 poeng i serien, og dette gir oss en 5. eller 6 plass. Vi er meget fornøyd med dette. 

Det ble en velfortjent sommeravslutning på Vitas tirsdag kveld hvor de så på EM-kamp.

10 kommentarer

Onsdag 18. juni 2008 23:56: Armend Krasniqi
Hei
”bra”, men hva er egentlig bra her 5 eller 6 plass. Man kan ikke kalle dette årets prestasjon når du slår sammen 2 lag og kommer på 6 plass..
Lier IL er ikke tjent med sammenslåing av A-laget med et annet A-lag, lier er en stor fotballklubb i krets sammenheng, om ledelsen i lier vil satse så må det gjøres i form av dages A-lag, da må de også ha sitt eget junior lag med spillere som blir oppfordret til A-lag spill om de er gode nok, det bør være et mål for alle unge i klubben å spille får A-lager selv om vi per i dag er på TOPPEN av 5 div. Det som skjer med A-laget nå er et stort sprang fra årene før å vi trenger ikke en annen klubb får at vi skal satse, vi trenger en mye bedre bane og et styre som tenker kun Lier IL, vi har allerede mange gode spillere og et utrolig bra trener team. Ps! Om lier og liungen slår seg sammen så har jeg på følelsen av at mange av dagens lier spillere vil gi seg på Lier, da skjønner jeg ikke hvor mye lengre vi har kommet med drømmelaget!!!
Torsdag 19. juni 2008 08:17: drømmelaget
Spar deg du da Armend, eller hva du heter. Du skjønner tydligvis ikke så meget. At mange av dagens spillere gir seg er vel også på tide, slik at man kan satse på yngre krefter. Det er sikkert flere spillere som danker ut en halvgammal gubbe som deg.
Torsdag 19. juni 2008 08:50: De blå fra Stoppen
Hvis du har ambisjoner bør du ikke spille for noen av lierklubbene - da kan du ta steget opp i mange klubber i Drammen, Asker og Bærum. De fleste som spiller fotball i 5. div. har ikke ambisjoner om å vinne tippeligaen eller spille på landslaget!!!

Ser som sedvanlig at Liernett er negative til SpaBra - det er ikke noe nytt. Som en liten tilleggsopplysning så kan vi meddele at SpaBra tok sin 8. seier på 9 kamper i går, og nå deler tabelltopp med Konnerud 2...Ikke så verst for et nyopprykket lag som i følge Liernett virker til å være mye dårligere enn de andre Lierlagene
Torsdag 19. juni 2008 09:00: Lierspiller
Skarpt av de blå på Stoppen!

De fleste som spiller fotball i 5. div. har ikke ambisjoner om å vinne tippeligaen eller spille på landslaget!!!

Helt riktig, men har du kanskje tenkt over at det faktisk er mulig å klartre oppover i divisjonene dersom man gjør ting riktig? Lier Har vært i 3 div. og det er absoulutt mulig å genta denne bragden igjen, men da er man avhengig av å ha sportslige utfordringer i klubbene.
Torsdag 19. juni 2008 12:45: Lier/Liungen
Jeg blir oppgitt over deg Armend.. At du er Lierspiller gjør meg virkelig flau.. At du kan skrive noe sånt her..

Hvor lenge har Lier IL vært i 5div? 2-3 år?
Hvor lenge har Lier/Liungen spilt sammen? 8-9mnd
Hvor mange GODE lag er det i 5div som har ambisjoner om å rykke opp i 4.div? 3-4 lag?
Hvor mange har ambisjoner om å spille Interkrets på jr-siden av de 10lagene før sesongen? 9 av 10 lag.. Vi hadde ikke troen på dette før sesongen starta.. Men vi fikk troen etter hvert og så at vi hadde en liten mulighet.. Men den sjansen gikk vi glipp av.. Og det har vært en utfordring for oss i Lier/Liungen..

ALLE lagene i Interkrets serien har a-lag som ligger i 3.div, 2.div,1.div og Tippeligaen.. Lier/Liungen har 2 lag i 5.div.. Og da skjønner du vel at nivået på dette er ganske høyt? Og at vi klarer en 6.plass i kvalikken er VI super fornøyd med.. Hvem hadde troen på oss før denne sesongen? Jeg vil ikke si at det er så veldig mange.. Men vi fikk mer og mer troen på dette jo flere kamper vi spilte..

Skulle gjerne sett deg på interkrets nivår Armend.. Du holder så vidt farten din på venstrebacken i 5div.. Så hvis du ikke har noe positivt og si om Lier/Liungen så kan du vel bare holde igjen smella di?

Jeg syns det er veldig bra av Spa/Bra og gjøre det så bra som dere har gjort det nå..Stå på videre.. Gjør det beste ut av sesongen! Håper dere rykker opp.. Det hadde vært morsomt for fotballen her i Lier..
Lørdag 21. juni 2008 13:30: Stoppen Loyals
Kjempeanalyse av Liernett når de konkluderer med at Liungen og Lier nok har større sjangser til å rykke opp enn Spa/Bra. Jeg savner imidlertid argumentene som leder opp til denne konklusjonen. Har Liernett sett dette i "krystallkula", er det timer med dyptgående analyse av spillermateriale og motstandere, har Almaas benyttet sin tunge, faglig baserte fotballkompetanse foran videoanalyseverktøyet, eller er dette bare rør og vrøvl som det aller meste på Liernett?

Flott hvis Lier, Spa/Bra eller Liungen klarer å rykke opp til 3. div med egenutviklet materiale. Dersom vi må slå sammen for å få til dette, er jeg mer lysten på innbitt lokalrivalisering i 5. div.
Lørdag 21. juni 2008 21:44: Tom I.
Det kalles ytringsfrihet, og Liernett kan jo tro hva de vil?
Å tro at noens sjanser er større enn andres sjanser kan vel ikke akkurat kalles å konkludere med noe. Må det ligge dyptveiende analyser til grunn for alt som skrives og ytres?
Nå er det vel din oppgave å motbevise utsagnet fra Almaas og få til et opprykk ;)
Tirsdag 24. juni 2008 08:53: En som følger med...
Tror Lier IL sitt G-16 lag har større prestasjon. De greid kvalik til interkrets... Men de følger vel ikke med
Onsdag 25. juni 2008 15:47: Tyrker
Tror ikke G16 er no super presstasjon. DE laga som er med der består kun av 16åringer. I Jr-gruppa er det de best opptil 19år.
Torsdag 26. juni 2008 09:28: lierjente:)
syntes dette er kjempefint klaret av et helt nytt lag som bare har spilt med hverandre et par måneder, når du tenker på at alle andre lag i interkretskvalikken har spilt sammen i flere år:)

Og syns det er kjempe at espen olsen blir nevnt, fullt fortjent:D han er best

Flere saker fra arkivet

"Bare" uavgjort på Jevnaker

- Vi har mye å ta tak i, på lørdagstreningene fremover skal vi terpe på roller innenfor vårt spillemønster, mener trener Preben Krogh-Jacobsen (trenerkollega Hans Petter Fuglerud tv), etter juniorenes kamp onsdag

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Liunger til Barcelona

Prince Monga, er en av de 50 unge fotballspillerne fra Lier, som reiser til Spania på treningsleir i dag

Flere yngre i treningsgruppen

- Målet vårt for høstsesongen er å utvikle spillestil, plassering er mindre viktig, sier Preben Krogh-Jacobsen, trener for Lier G 19.

Lier Fotballklubb i 2010?

Er et felles juniorlag starten på en "overbygningsklubb" i Lier?

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Interkretsspill til høsten?

Liers Anders Fossen Nilsen scoret et meget viktige mål på Hønefoss denne uka --

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

Flott opphenting

Anders Fossen Nilsen ( i midten), kaptein på Liers G-19 var svært fornøyd med målscorerne Simen Stokke (tv) og Hazir Ademi etter kampen mot Mjøndalen i kveld.

God arbeidsmoral

I kvalifiseringen for Interkretsserien tok Lier/Liungens juniorlag (bildet th) tre nye poeng tirsdag kveld

Lovende juniorfotball

- Bra gjennomført kamp av gutta, skriver trener Preben Krogh-Jacobsen i sin rapport til Liernett etter at Lier/Liungen hadde spilt 2-2 mot Solberg i dag

Lader opp i Spania

- Vi ser fram til flere treningsøkter om dagen, sier Hans Petter Fuglerud ( her tv sammen med trenerkollega Preben Krog-Jacobsen),

Mer enn en halv seier

Det kan lese av ansiktene til målscorerne Magnus Toft og Prince Monga etter at Lier/Liungens sluttspurt ga 2-2 mot topplaget Konnerud

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Storseier til juniorlaget

Liungens/Liers samarbeidslag i G-19 klassen i fotball slo Jevnaker hele 7-0 siste helg

- Juniorfotballen til nye høyder?

- Spillerne har strømmet til, og det er stor interesse for det nye samarbeidet, sier Hans Petter Fuglerud (bakerst på bildet), en av trenerne for det nyetablerte juniorlaget i Lier

Spolerer neppe sjansene --

Lier har lenge vært ute av opprykkskampen, Liungen må kanskje vinne alle sine tre siste kamper, men Spa/Bra og John-Erik Loe Olsen (bildet) har mer enn et bein i 4. divisjon --

Tap mot topplaget

Lier/Liungen G-19 klarte som forventet ingen poeng mot Mjøndalen

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Knallsterk avslutning

To målscorer og banens bestemann Kenneth Strysse kan ta seg en velfortjent slurk etter 5- 0 mot Graabein i siste kamp, og kanskje er det fortsatt opprykkshåp for Liungens seniorer --

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Uavgjort for Spa/Bra mot Re

Det ble kun et poeng i lørdagens kamp i tropevarmen på Bergsåsen mot Re Fotballklubb.

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Viktig for rekruttene

Fotballtalentene, her representert ved Bonfils Maselela, Granit Ademi og Rasmus Gjemmestad, trenger forbilder i nærmiljøet. Derfor er det viktig at kommunens beste lag beholder plassen i 3. divisjon.

Samarbeid på juniornivå

Liungens keeper Granit Ademi (tv) og Strømsgodset Ole-Anders Wendelborg takker hoveddommer Vidar Støa, IBK og assistentdommerne Terje Danielsen og Soma Rostam, begge Åssiden IF etter årets siste seriekmp i interkrettserien G16. Både liungen og Spa/Bra ser nye muligheter til et felles løft etter en god sesong for begge klubber.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

Ubeseiret i vårsesongen

Lier G 15 slo Strømsgodset 4-1 i en ren seriefinale på Tranby.

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Forrykende første omgang

Om man skal benytte en velkjent klisje så var "første omgang verd inngangspengene alene" passende for det hjemmelaget presterte.

Mange fotballtalenter

Liungen med to femtenåringer på laget under ledelse av Kristian Bye Andersen (på bildet) viser stadig framgang --

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Lier til topps i Liungen cup 2006

Liers 16 årslag hadde størst problemer med Liungen. Kaptein Joakim Koppergård (th) takker Liungens kaptein, Andrè Visnes Bjerkelund for kampen etter 0 - 0 i innbyrdes oppgjør.

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

Bortetap for Spabra

Supporterne måtte godta tap og til tross for flere klare målsjanser ble det bare med den ene scoringen av Ramin Gazi på Kongsberg fredag kveld.

Stor suksess for Reistad-guttene

Reistad sitt gutter 12-lag spilte i helgen Herulf cup i håndball. Det var guttene sin første turnering hvor resultatene betydde noe, og de ble kåret til vinnere i sin årsklasse.

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Nytt bevis på godt trenerarbeid

Lier ILs G-95 (på bildet) vant fotballcup i Mjøndalen og Liungen unge juniorlag ytet god motstand mot Konnerud i NM-kvalikk --

Ny trener i gang i Liungen

Roger Johansen er tilsatt som ny hovedtrener for Liungens elitelag i Toppserien og har overtatt etter Kjersti Thun ( på bildet )

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

God kamp, tross tap

Liers 94-lag tapte 4-6 for Holmlia i Adidascupens kvartfinale på Tranby i dag

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Ingen god fotballuke

- Prestasjonene vil nok variere, sa Lier IL s trener Hans Petter Fuglerud (her tv) før serieåpningen. Det unge lagets tap mot Åssiden viste det i stor grad. Og på Stoppen ble det et nytt tap for Spa/Bra -

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Samarbeid med Konnerud

- Konneruds høye ambisjoner på kvinnesida gjør at et samarbeid er viktig for både Konnerud og Liungen, sier daglig leder Hans Petter Hoelstad.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Spolerte sjansene

Lier G 19 Anders Fossen Nilsen (på bildet) var svært skuffet etter kampen mot Åssiden i kveld.

Vant igjen

Lier 13 går til åttendelsfinalen i Norway Cup etter 3-1 mot Oppegård seint i kveld og møter Tertnes kl 8 torsdag morgen

Brødreduellen

Storebror Prince på Liers juniorlag tapte for lillebror Bongana på Gulskogen i kveld --

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Et forbilde

Månedens blomst går til Usman Aslam, en seriøs idrettsutøver som har organisert et fotballag som kun kommer sammen for å ha det moro --

Seier over storfavoritten

St Hallvard Håndballklubbs G 18 leder fortsatt Spar-serien etter to gode kamper i helgen.

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Lierlagene med i toppen

Mens Lier og Kim Roger Kristiansen lekte seg til 9-0 på onsdag, vant Liungen knepent 2-1 i går.

Trenger snart poeng

A-lagene til Lier IL og Sylling gikk på nye poengtap. I neste serieomgang bør det snu.

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

God kampledelse

Dommerveileder Rolf Mauritzson var svært godt fornøyd med liungen Usman Aslam og hans assistentdommere Ole Johan Lillebuen (tv) og Rahit Saggi etter kampen mellom Strømsgodset og Hønefoss i dag --

Kåret til bestemann

Thomas Sørum fra Lier får mye ros av fotballekpertisen i Haugesund etter sitt spill i helga.

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Hat trick på Føyka

Tre mål av Tommy Hyving var ikke nok til tre poeng til Liers A-lag --

Tok bølgen

Liers G-13 lag laget målkalass i den første kampen, mens de andre lagene måtte avgi poeng i søndagens kamper i Norway Cup

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Ligger godt an til å nå målet

- Det er godt å vite at vi fortsatt har mye å gå på, sier St Hallvards trener Anders Ruud Gundersen etter gårdagens kamp.

Uavgjort mot Konnerud

Lier hadde mye av spillet- uten å imponere.

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

Guttehåndball før A-kamp

Landslagsaktuelle Espen Gommerud Våg er ett av trekkplastrene når St Håndballklubb inviterer gutter til test og moro.

Storfornøyd med ett poeng

St Hallvards sier trener Anders Ruud Gundersen etter dagens kamp.

Få mål tross Liungendominans.

Liungen valset i dag regelrett over Haugar. Tross et utall sjanser til hjemmelaget, endte kampen 2-0. Haugar ble flere nummer for små, selv for et Liungenlag der mange av de beste har forlatt klubben.

Nye trenere klare

- Det er bare noen brikker som skal på plass før de nye trenerne er klare, sier Hans Petter Holstad (på bildet) til Liernett

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

I fotballens bakgård

Da Liers A-lag rykket opp i 3. divisjon i 1993 var det stor optimisme --

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---