Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8d2dd4ad028a9afcf5b148169682dca9

Få mål tross Liungendominans.

Liungen valset i dag regelrett over Haugar. Tross et utall sjanser til hjemmelaget, endte kampen 2-0. Haugar ble flere nummer for små, selv for et Liungenlag der mange av de beste har forlatt klubben.

Kampfakta: Liungen – Haugar 2-0 (2-0) 1-0 Hege Gunnerød 2-0 Ingunn Sørum

Liungens lag: Colombo Nilsen, Mikalsen, Jonvik, Kristiansen, Teigstad, Gunnerød, Thon, Granlund, Sørum, Sandnæs,

Liungen presset bortelaget fra første stund. Haugarspillerne fikk aldri skikkelig tak i raske og tente Liungenjenter. Både hva teknikk og fysikk angår var Liungen totalt overlegne. Ingunn Sørum var en konstant trussel, og hjemmelagets forsvarere ble regelrett fraløpt ved flere anledninger.

Vi talte nærmere 20 sjanser til Liungen, og muligens 2 ørsmå til Haugar, det sier det meste om kampbildet. At det bare ble 2-0 var nok en skuffelse i seg selv, og da vi snakket med noen av jentene etter kampen, så de nesten ut som om de hadde tapt. Det er uvant å se Liungenspillere unnskylde seg etter en god kamp de vinner 2-0, men de har et poeng, effektiviteten må bli bedre.

Liungen har faktisk blitt bedre på flere ting. I dag fungerte kantene utmerket, og vi ble spesielt imponert over Marita Kristiansen. Hun leverte en rekke gode innlegg som burde gitt uttelling. Målscorerne Sørum og Gunnerød er sikkert kjent for de fleste. Dette er kanskje divisjonens farligste angrep. I tillegg var det et aggressivt og hardt kjempende Liungenlag vi så i dag. Det var noe vi savnet hele vårsesongen i fjor.


Nr. 32 på Liungen, snart nummer 1 på Norge

Bakerste skanse Christine Colombo Nilsen hadde er rolig dag på jobben. For dem som ikke er klar over det. Christine er en keeper helt i Norgestoppen, og er ikke usannsynlig landslagskeeper om ikke lenge. Når vi vet at Norge tradisjonelt har hatt de beste målvaktene i verden, er det litt av en kapasitet vi har bakerst. Jeg har aldri sett noen bedre keeper i damefotball, og jeg har sett en del, inkludert en størrelse som Bente Norby.

Alt i alt var dette en meget god kamp av Liungen, det blir spennende å se hva de kan få til i år. Et lite varsku angående cupen. Vi mener Liungen har potensial til å klare det meste i cupen i år. Kanskje kommer noen til å få seg et aldri så lite sjokk.


Ingunn Sørum

-I dag var det nesten bare poengenesom gledet, sa en mellomfornøyd Ingunn Sørum etter kampen. det var tydelig at Sørum verklen var helt fornøyd med egen innsats og lagets spill , spesielt etter pause. I andre omgang så vi lite til den lynkjappe avslutteren.


Lena Tyrriberget

- Poengene var viktigst i dag, sa hovedtrener Lena Tyrriberget. -- Jeg har notert 14 målsjanser på oss. Derfor var det for lite med 2-0, sa en rolig og nøktern hovedtrener til Lier-Nett.


Hasse Svanberg

- Rytmen var for dårlig, supplerteass.trener Hasse Svanberg. Jeg savna bevegelse og fart fra treningskampene. Vi ble for fort stressa. Vi var fornøyde med at vingbackene kom mer med, men det ble lite uta innleggene. Alt i alt er det mye å forbedre for Liungen i tiden framover. Haugar var ingen målestokk. Etter trenerduoens mening var det et langt dårligere lag enn Kattem.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode