Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e36bd2915ee912dca99771c50b584d68

Liungen tapte igjen

Liungen åpnet forrykende og ledet 2-0 etter snaue 6 minutter. Derfra og inn var det lettvinte baklengsmål i bøtter og spann.


Ingunn Sørum alene med keeper - sikker som banken.

Liungen – Fløya 2-6 (2-2)
3 min 1-0 Ingunn Sørum
6 min 2-0 Anna Bettina Jevne
14 min 2-1 Tone Heimlund
29 min 2-2 Monica De Paula
51 min 2-3 Tone Heimlund
69 min 2-4 Tone Heimlund
85 min 2-5 Kristy Moore
90 min Tone Heimlund

Sørum og Jevne blåste håp i hjemmepublikumet med 2 lekre skåringer i åpningsminuttene. Med litt tur kunne begge ha puttet flere i dag. Dessverre hadde det ikke hjulpet. Når alt går inn i den andre enden av banen er det håpløst uansett.

- Vi er for dårlige i boksen og slipper inn for mange enkle mål. Det finnes lyspunkter, men det hjelper ikke når vi er så dårlige i forsvar. Liungens assistenttrener Hasse Svanberg var lettere oppgitt, men også optimist etter kampen. Det er fortsatt kamper igjen, og både Ørn og Røa er mulige å slå.

Mange spillere gjør sitt beste, men takler dessverre ikke dette nivået. De erfarne spillerne står fram, men de unge og lovende har verken ferdigheter eller harde nok hoder til å henge med mot lag på dette nivået. I tillegg til manglende luftstyrke og evne til å kvitte seg med ballen i forsvar er nok forklaringen at det er langt fra ungdomslandslagsnivå til toppserien.

Et lyspunkt er unge Anna Bettina Jevne. Hun har tydelig lært mye av å spille sammen med Ingunn Sørum, og viser nå at hun på sikt kan fylle Ingunns sko. Jevne var i dag Liungens nest beste. Ingunn Sørum viste som vanlig at hun er hakket hvassere enn forsvarere på verdensnivå. I dag rundlurte hun og løp fra en Brasiliansk dame med OL – finale på samvittigheten. Det er trist at Ingunn ikke har fått sjansen på landslaget, hun har lenge vært god nok.


Klynge i boksen og som vanlig baklengs...


Morsomt de første 10


Stort sett alt som lempes inn i feltet går i mål på uforklarlig vis. Dette har vi sett kamp etter kamp.


Bildet forteller vel alt om hva som er problemet. Man må komme mellom ballen og motspilleren.


Ingen forsvarere stopper Ingunn Sørum


Her er Brazils landslagsstopper for dårlig. Legg merke til at hun bruker armene så det holder, men selv havner på baken...

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode