Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 1d0b6945b6f4d9a1cd4bdb314612ad2d

- Det vippa ikke vår vei

Tidligere fotballspiller Ingunn Sørum var skuffa etter at det glapp for Lier Cats mot Gjøvik i ettermiddagens 1. divisjonsoppgjør i innebandy i St. Hallvardshallen

Det ble til slutt 5-7 mot Gjøvik Innebandyklubb. Lier cats ledet 4-2 en kort periode i 2. periode. Som i uavgjortkampen borteooppgjøret mot sammne lag bel det et jevnt oppgjør. Laget fulgte hverandre 1-0, 1-1 etc. Liers keeper spilte meget bra i slutten av 1. periode som gjorde at Lier-laget kunne være på offensiven. Så glapp det bok litt for både laget og keeper, da det unge Gjøviklaget gikk opp fra 2-4 til 4-4 i 2. periode.
Gjøvik var kanskje noe mer presise i angrepspillet i siste periode.  Målene kom etter at godt og presist spill. Pesilet ved ett av målene fikk en av bortelagets spillere  ballen  rette foran må. kampen vippet på 5-6. Da det siste målet kom ebbbet kampen ut.

Marita Kristiansen er like hurtig innendørs som på Liungbanen.

Gjøvik forsvarte seg godt i siste periode.