Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 61e98c028fe1728c54a7a29f9a43359a

14 scoringer på to kamper

Liers juniorlag, med sju nettkjenninger hittil av tidligere Liungen-spiller Ingrid Høgseth, har hatt en lovende sesongstart

Liernett har fått rapporter fra de to første kampene fra Lars Ove Moldskred, som er med i støtteapparatet til det nystartede laget på Tranby. 

 


ÅSSIDEN – LIER  2-3  (1-2)                    


Torsdag 3.mai

 

Lier’s lovende Jenter-19 lag tok årets andre seier på en svært dårlig Åssiden grusbane (Vi tviler på at et Gutter-19 lag ville spilt på samme bane. Det er flere en Anette Sagen som må kjempe for sin plass og sin rett).

 

Lier-jentene startet kampen nølende de første10 minuttene. Det var tydelig at det teknisk gode og kreative laget ikke fant seg til rette på uvant underlag. Lier presset resten av 1. omgang. Lier scoret første målet etter 12 min. Vibeke Gundby gjør en solid forsvarsjobb og gjenvinner ballen på egen banehalvdel. Hun slår en flott pasning til Kim Nguyen, som dribler av en motspiller og spiller perfekt videre til Ingrid Høgseth. Ingrid løper fra midtstopperne og satte ballen i hjørnet. Åssiden utligner til 1-1 (ved Sandra Mostervik, 30 min) etter hjørnespark. Lier tar så ledelsen 2-1 (34 min) etter et glimrende hjørnespark fra Ingrid Høgseth. Cathrine Stenmarck setter ballen i mål. Ingrid Høgseth scorer 3-1 målet på straffe etter selv å ha blitt felt (62 min). 3-2 målet kommer etter en uheldig klarering (Miriam Dalsrud, 68 min). Lier hadde mange store sjanser i løpet av kampen, og hadde et klart overtak også det meste av 2. omgang. Lagets yngste spiller Anine Oddevald (-92) hadde to svært gode forsøk. Det ene gikk i tverrliggeren og ned i bakken, og burde kanskje vært godkjent som mål.

 

Talentfabrikken Lier IL viste atter en gang at de har svært gode fotballspillere på mange årstrinn. Kine Hansen (-91) gjorde også en solid innsats. Ingrid Høgseth leverer som alltid og har allerede scoret 7 mål på 2 kamper.

 

Det var gjennomsnittlig ca to års aldersforskjell på de to lagene. Lier IL har en gjennomsnittsalder på like over 16 år. Åssiden var bedre enn Lier i luftduellene og noe tøffere i en del nærkamper. Nyttig ”tøffhetstrening” for unge Lier-damer, som ikke fikk vist frem mye av det spillet vi vet de er gode for i dag.

 

Trener Petter Høgseth var likevel fornøyde med alle spillerne. Det skal bli spennende å følge dette unge og svært lovende laget fremover. Dommer Jens Petter Krohn fra Sylling IF kunne slått hardere ned på noe ufint spill, men det er ikke enkelt å dømme uten assistentdommere. Ingen spillere fikk gule eller røde kort.

 

Liers lag (startoppstilling): Keeper: Catrine Bergan. Bakre firer: Vibeke Gunby, Elisabeth Øverli, Line Floor Ulvang og Mari Sunde. Midtbane: Karoline Moldskred, Birgitte Haanshuus, Kim Nguyen og Maria Mikkelsen. Spisser: Ingrid Høgseth og Anine Oddevald.

Kine Hansen og Cathrine Stenmarck spilte også store deler av kampen.

 

 

LIER – HOLEVÆRINGEN  10 – 1  (4 – 0) 


Onsdag 25.april

 

Årets første kamp ble spilt i tett tåke på en tung og ujevn gressbane. Petter Høgseth’s jenter fikk likevel vist at de har brukt vinteren godt og har mye og by på også i årets sesong.

 

Ingrid Høgset scoret de to første målene. Maria Mikkelsen sørget for 3-0 til Lier på et flott volleyskudd fra hjørnet av 16 meteren. Stine S. Lyssand scoret fjerde målet. Lagene tok pause på stillingen 4-0. Andre omgang startet med 3 mål av Ingrid. Det siste var et flott frispark fra ca. 30 meter i krysset. Karoline Moldskred scoret mål nr 8, og Birgitte Haanshuus scoret Liers 2 siste mål. Begge var fine spillemål. Gjestene fikk et trøstemål mot slutten av kampen. Lier dominerte hele kampen, men bortelaget skal ha ros for gode forsøk på kreativt fotballspill. Fem-målsscorer Ingrid Høgseth, Maria Mikkelsen og Mari Sunde fremhevet seg spesielt i denne kampen.

NB Liernett vil følge dette laget utover sesongen
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 4. mai 2007 16:47: HIHI
Liungen er bedre! det vet ALLE:)
Fredag 4. mai 2007 17:04: Åìf
Til informasjon kan de sies at samtlige baner på Åssiden for 11er fotball er stengt.
Torsdag 10. mai 2007 17:55: :)
Kine hansen er 92-spiller, og det var jo noen gutter som trente på en fin 11 bane
Torsdag 10. mai 2007 18:44: Hm
Kanskje fordi gutter satser mer fotball? Og gutte fotball er mer fartsfylt, og blir da mer morro å se på.. Skjønner Åssiden IF godt. Syntes det er usakelig av liernett å dra inn Anette Sagen inn i dette her.
Søndag 13. mai 2007 09:24: ÅIF
Igjen alle 11-baner er stengt på Åssiden. Den nye kunstgressbanen åpner forhåpentligvis meste uka. Den gressbanen hvor det ble trent på, er en bane som er beregnet til 7-er fotball. I tillegg er den så ujevn og humpete at den ikke kan spilles fotball der.
Dersom Lier sine representanter ikke ville spille på grus, hva med feks å snu oppgjøret/bytte bane til Lier sitt flotte annlegg på Tranby?
Søndag 13. mai 2007 09:26: ÅIF
I tillegg kan det sies at ÅIF G19 har utsatt seriestarten i 2-3 uker pga banesituasjonen på Åssia. Og det er flere lag i klubben som kun har spilt bortekamper pga banesituasjonen.
Fredag 18. mai 2007 21:41: Retter
Anine Oddevald, Elisabeth Øverli og Kine Hansen er alle 92-spillerene som var med.
Lørdag 19. mai 2007 01:12: HmmmM
til retter: Hvem bryr seg om dem er 92 eller 91? CARE!
Torsdag 24. mai 2007 21:03: ehm
Flere bryr seg! Ett år med trening kan gjøre veldig mye.
Fredag 25. mai 2007 17:05: Care
Er så likegyldig.. er ingen som bryr seg om damefotball uansett.. CARE!
Fredag 25. mai 2007 20:39: smb
Skjerp deg a! Bare fordi du er så likegyldig til alt, betyr ikke det at alle andre er det.. Herrefotball er kanskje mer populær enn dentefotball, men fortsatt ingen grunn til å tro at INGEN bryr seg om damefotball.
Lørdag 26. mai 2007 01:16: Care
I allefall fåtall som bryr seg om damefotball.. er en grunn til at herrefotball blir mer sett.. er jo trossalt høyere nivå.. og mer fart og spenning.. 1.divisjon kvinner hadde tapt masse for ett 7.divisjons herrelag.. Det sier sitt.. Jeg er ikke noe motstander av Damefotball.. men syntes det ikke er veldig spennende.. dårlig teknikk, samt dårlig tempo = kjedelig fotball.. og hvem bryr seg om disse jentene er 91 eller 92?
Tirsdag 5. juni 2007 18:07: Lier fan<3
Liungen er ikke bedre når det gjelder damefotball. Det vet ALLE=) a- laget gikk jo nesten i oppløsning, og består ikke av gode spillere. spillerne får ikke lønna si engang jo=P
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode