Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6d885090009d6a71109c64679a6e4471

Toppkamp på Liungbanen

Topplaget liungen møter serieleder Røa. Møt opp på Liungbanen lørdag klokka 16.00!

I morgen kommer Røa med flere landslagsprofiler til Liungbanen. Kan det unge Liungenlaget følge opp borteseieren mot Sandviken?

Trenerne Kjersti Thun og Roy Tommy Tollefsen er ikke i tvil - dette er et lag vi kan slå. Liungen kommer til å gå respektløst og offensivt til verks.

På papiret er Røa ett av Norges beste lag, men i virkeligheten har de klare svakheter. Det så vi ikke minst i fjor da Ingunn Sørum herjet vilt med Røas forsvar. Liungen tok ledelsen og var nære ved å øke før noen generaltabber ga Røadamene fire lettvinte mål. Den gang var det slutt på Liungenes krefter etter en omgang - nå er laget meget godt trent!

Nøkkelen for Liungen blir å demme opp for Røas offensive dødballer. Dette er kanskje det laget i Norge som har størst hodestyrke. Et annet spørsmålstegn er keeperplassen. DT dro tidligere i dag til med denne. Vi kan på plussiden melde at Helene på ingen måte er avskrevet, og at det jobbes hardt med å få frigitt førstekeeper Marthe fra landslagsspill. Svaret får vi senere i kveld.

Det går også rykter om at den tidligere landslagsprofilen, nåværende assistenttrener Stig Inge Bjørnebye kan dukke opp på kamp. Dette er svært uoffesielt, men Bjørnebye som fronter barnebyprosjektet sammen med Lizzy kommer kanskje.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode