Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9ff5d480d02994c897c6e57b92f7e3f2

Sandviken - Liungen - Live

Liungen banket Sandviken - Første gang på tabelltopp!

Liungen fikk hull på byllen og vant i Bergen.

Kampfakta:
Sandviken - Liungen 0-2(0-0)
Kampstart 16.00
Hoveddommer: Vibeke Karlsen (Grei)
Tilskuere: 257

17:45 Geir Kristiansen sier det var 2 nydelige framspill som førte til historisk tabelltopp for Liungen. Nå er det bare å sette av neste lørdag til kampen mot Røa på liungbanen.

17:40 Ørn har gått ut med målsetting om å trekke 1000 på kampene - klarte bare 222 i dag....

17:37 Lene ask Johannesen ut - Rikke Flåten inn

17:34 Liungen på tabelltoppen - Miriam Mumtaz toppskårer - 10 minutter igjen

17:25 Mååååååååååååååååååååååååååååååååååååååål! Miriam igjen!!!!! - Sandviken 0 - Liungen 2

17:22 Nytt gult til Sandviken (Fjellstad)

17:19 Bergan ut - Ormåsen inn (liungen)

17:14 Mååååååååååååååååååååååååååååååål - Miriam Mumtaz!!!!!

17:13 Gult kort i kampen mellom Klepp og kolbotn (Irns for Klepp)

17:11 Utlikning for Kolbotn - Isabell herlovsen - 1-1

17:09 Både Bjerke og Andersen - begge Kolbotn har skaffet seg gule kort

17:03  Klepp sjokkåpnet (adressa)

16:45 Pause i Bergen. Geir Kristiansen kan rapportere at det har vært en jevn kamp. Sandviken hadde et knallskudd etter 13 minutter, men en meget god Marthe Kvaale reddet mesterlig. Liungen har skapt en del sjanser, men avslutningene har vært for dårlige. Vi håper Liungens fysikk vil vippe kampen i andre omgang....

16:44 Sandvikens trener har vært høy på pæra tidligere i dag - skal bli verdens beste lag :-) 0-0 i Bergen.

16:40 Fortsatt uavgjort i Bergen. Eneste skåring så langt i årets toppserie er klepps sensasjonelle ledelse over Kolbotn. Klepp er av de fleste tippet sist, mens Kolbotn er soleklar seriefavoritt...

16:34 I kampen mellom Ørn og Arna Bjørnar har Solfrid Andresen (Ørn) fått gult kort...

16:30 Klepp har sjokkerende tatt ledelsen over Kolbotn! Målskårer Line Krogstad Smørsgård

16:27 Gult kort til Torill Fjellstad (Sandviken) - (vi har naturligvis ikke sett situasjonen, men som liungensupportere er vi overbevist om at det var vel fortjent, og muligens burde vært rødt :-)

16:20 - Et morsomt poeng er at to tidligere Liungenkeepere møtes på hver sin side av banen i dag. Lill Yvonne Karlsrud står for Klepp som møter Kolbotn med landslagskeeper Christine Colombo Nilsen...

16:15 Det virker som om det er mange forsiktige lag i serieåpningen - fortsatt 0-0 i alle kamper....

16:10 - Fortsatt 0-0 i Bergen, Liunge stiller stort sett opp som forventet. Eneste overraskelse er at lene Ask Johansen spiller offensivt på kanten.

16:00 - Marita Hammersland sparker i gang kampen for Sandviken

15:00: En time til kampstart - vi graver fram noen bilder fra forrige kamp mot Sandviken - ikke tidligere publisert:


Guro Sandnes skårte Liungens tredje sist gang lagene møttes - Her gratuleres hun av skadde hanne Teigstad. Hanne er på vei tilbake. Hun er lagets kanskje største entertainer og humørspreder. Hanne er etter alt å dømme aktuell mot Røa neste helg. Guro får forhåpentligvis sin reprise i dag...


Ingunn Sørum spilte en av mange store toppseriekamper. Ingunn følger fortsatt laget som ivrig tilskuer.Ane Bjerke har møtt Sandviken i Toppserien tidligere - da ble det uavgjort, i dag håper vi på seier....

14:50- Har Liungen godt nok forsvar etter at Monica Løvseth ga seg? Fjorårets store profil ved siden av Sørum valgte etter mye om og men å legge opp i fjor høst. Det er ingen tvil om at Liungen savner Monica Løvseth i midtforsvaret, men selv om hun har lagt opp er det mange som har valgt å fortsette. U-landslagets Kristin Jonvik spås en lysende fremtid. Ved sin side har hun Merethe Løvseth - en spiller som i form også har en offensiv dimensjon. Merethe har en ypperlig pasningsfot og et tungt skudd. Lene Ask Johannesen fra Sjåstad er en spiller vi forventer å se på aldersbestemte landslag om ikke lenge. Backen som studerer ved fotballinja i Drammen har vist enorm fremgang og kommer til å få mye toppserieerfaring i år.


Jonvik mot Sandviken i fjor - Løvseth i bakgrunnen.

14:30 - Talenter eller veteraner? På Liungens midtbane er det Åsild Thorud og Guro Sandnes som er sjefer. Begge har vært talentfulle så lenge at de er blitt vetaraner. Tør vi håpe de får vist potensialet sitt i år? Begge har flere sesonger i toppserien, og bør kunne dominere midtbanen mot Sandviken i dag.


Thorud og Sandnes - Thorud sannsynlig kaptein i dag.

14:20 - Da har Sandvikens lagoppstilling tikket inn. Kaland- Haaskjold, J. Hammersland, Hoff - Fjellstad, Midttun, Edris, M. Hammersland - Nygård, Amundsen, Kvalen.

Vi kjenner ikke spillerne all verden, men merker oss at Sandviken har listet opp en 343- formasjon. I praksis trenger ikke dette bety all verden.

13:00 - I vinter har Liungen slitt med å få ballen i mål. I mange kamper har de vært spillemessig på høyden og vel så det, men det er ikke slik poengene fordeles. Mot Røa, Amazon og Fløya hadde det ikke vært noe å utsette på Liungenseier ut fra banespillet. Hvem skal skåre Liungens mål i dag?

Liungen starter med Ane Bjerke og Miriam Mumtaz på topp. Ane er teknisk og rask, men kanskje litt lett? Hun har allerede ett toppseriemål på cv'en - fra i fjor. Miriam er sterkere og har et godt skudd. Hun debuterer i Toppserien i dag. I tillegg må vi nevne Lizzy som skyter mye og Merethe løvseth som har et meget godt skudd. Lizzy er liungens svar på Doffen Hæstad og vinner ofte ballen i gunstig posisjon. Merethe har mange stjernetreff på offensive dødballer - desverre litt for ofte i treverket. Savnet av ingunn Sørum er kanskje liungens største problem i dag, men fortsetter de å skape sjanser kommer målene etterhvert.

Ane, Miriam, Lizzy og Merethe

10:30 - Forrige sesong var det Sandviken Liungen måtte slå for å berge plassen. Slik kan det bli igjen. I den siste vanskelige bortekampen tok Liungen tidlig ledelsen, men Sandviken slo tilbake og satte inn vinnermålet 8 minutter før slutt. Her kommer noen bilder fra hjemmekampen. De illustrerer mye av Liungens problem i fjor. I mange kamper kom laget godt i gang, men det skortet på kondis og endte som regel med snørr og tårer. I år er damene mye bedre trent.


Ingunn Sørum var blant de mestskårende i fjor, selv om hun spilte på et bunnlag.


Som regel puttet hun både ett og to på hjemmebane - Mot sandviken ble det to.


Men mot slutten av første omgang var det slutt på kreftene....


Og da blir det slik


Og slik...

09:30 - Liungen er på vei inn på flyet til Bergen. Stemningen er spent men optimistisk. Det rapporteres at samtlige spillere med unntak av Hanne Teigstad er spilleklare.

Et poeng før kampen er keepervalget. Sansynligvis spiller Marthe Kvaale denne helga, mens Helene Hornstuen Mathisen er sannsynlig førstevalg neste helg når Marthe er opptatt med landskamper (U17). Begge keeperene er helt umeriterte på dette nivået. De er jevngamle (17 år), og er svært like som typer. Begge har sin styrke på streken og "en mot en" Vi snakker om typiske "håndballkeepere" - begge har forøvrig bakgrunn fra håndball. Feltarbeidet sies å være svakheten, men det gjenstår å se. Liungen er igjen velsignet med forholdsvis lange målvakter, og i damefotball betyr rekkevidde mye. Skuddene er gjerne ikke så harde, men godt plassert.

Mer om Helene


Helene til venstre - Marthe til høyre

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 6. mai 2006 18:04: MArtin
Dette ser bra ut! HERLIG!!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode