Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f95fa67f235af50db9d22eb7a7ed9613

Liungen-Kolbotn 0-6 (0-2)

Utespiller Rikke Flåten måtte stå i mål og gjorde en respektabal innsats etter Kvaales skade. Liungen slapp billig resultatmessig på grunn av et innefektivt Kolbotn-lag.

Fakta:

Liungen-Kolbotn 0-6 (0-2 ved pause)

176 betalende tilskuere (hvorav tilreisende Kolbotnsupportere hørtes)

Liungens lag: Marte Kvaale ( Rikke Flaaten) - Hanne Teigstad, Åshild Thorrud, Merete Løvseth, Maja Nordahl (Anneli Ingebo) - Elisabeth Aarøe ( Guro Sandnæs etter 71. min) , Miriam Mumtaz, Kristin Jonvik- Rikke Flåten ( Marit Bergan), Ane Bjerke

Gult kortTrine Rønning, Kolbotn

Scoringer: 0-1 ( 12 min) Tonje Hansen, 0-2 (29 min) Silje Kopkeda, 0-3 (47 min) Trine Rønning, 0-4 Kristine Lindblom, 0-5 ( 54 min) Trine Rønning, 0-6 (74 min) Ingvild Isaksen 

Det var spillemessig framgang, tross nye tøffe sifre. To ganger fikk Liungjentene sjansen alene mot landslagskeeper, eks Liungen, Christine Colombo Nilsen.

Spissen Rikke Flåten gjorde en god figur i den andre enden av banen. Det var definitivt ingen ting Rikke kunne gjort med poengfordelingen. - Jeg har aldri vært keeper, med unntak av at jeg har stått litt på trening som mange andre, sa den tidligere håndballspilleren til Liernett. Hun rakk ikke å bli nervøs. Hvis noe skulle skje med keeper Kvaale var avtalen at hun skulle stå.

- Første om gang var brukbar, sa trener Thun etter kampen. - Duellspill og innsats var mye bedre enn i de to foregående kampene. Vi har jobbet med å fokusere på neste kamp. Dessverre ble nivåforskjellen altfor tydelig utover i 2. omgang.  I begge omgangen kom Kolbotn lett rundt på kantene mot trege sidebacker, slik at midtstopperne fikk en vanskelig oppgave i undertall. - Jeg er misfornøyd og kom ikke med i kampen, sa midtstopper og veteran Merete Løvseth i en kort kommentar like etter kampslutt.    

Ellers jobbet Ane Bjerke iherdig på topp, men blir sørgelig alene mot de rutinerte landslagsaktuelle spillerne til Kolbotn. Midtbanen til Liungen var til tider usynlige og kom sjelden med i spillet.

Ellers kan Keeperpappa Kvaale (som er keepertrener i Notodden) berolige med at dattera nok er tilbake neste kamp. Marte fikk seg en smell i hodet ved et sammenstøt tidlig i kampen.

  

Rikke Flåten måtte gå i mål, etter at Marthe Kvaale ble sparket i hodet av en Kolbotnspiller. Liungen hadde ikke reservekeeper, og Rikke "vant" loddtrekninga. Rikke har sluppet inn et mål, men det er tvilsomt om noen av keeperne ville tatt det harde og godt plaserte skuddet.

Liungen har i store deler av omgangen vært bra mot et ikke overbevisende Kolbotn.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode