Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 43e2534cb0bafb398f054d2892af11c0

Referat Team Liungen - Skarphedin

<b>Team Liungen - Skarphedin</b><br><br> <b1 omg</b><br> Var enige om å legge presset ca midt på deres banehalvdel. Men ble vel litt ivrige å presset vel litt for høyt til tider. Så det tok ca et kvarter før rikke scoret å sendte oss i ledelsen. Etter dette ble det litt slappere ute på banen, men vi får dagens andre scoring satt i nota av Marit.

Så får Skarphedin frispark ved midtbanen. Den blir slått langt å spretter mellom forsvaret å keeper som feilberegner ballen og den spretter over henne. Unødvendig og 2-1. Siste del av denne omg er vi svake å har liten innsats.

2 omg
Etter å ha fått utløp for min frustrasjon i pausen og forklart at dette ikke holder mål, så kommer jentene med hevet hode og klar for skikkelig spill i de siste 45 min. Går ikke lange tiden før Rikke er frempå og setter inn sitt andre mål for dagen. I denne omg er det mye flott spill å kombinasjoner både langs kantene og sentralt. Og Anja for lov til å putte 2 ganger til, og vi er oppe i 5-1. men rett før slutt så kommer det et likt frispark som de scora på i 1 omg, og den går igjen mellom forsvar å keeper og i mål. Denne 2 omg er det beste vi har gjort i år og var veldig moro å se på. Fortsetter vi der skal vi bli vanskelige å slå

Roy

Team Liungen - Skarphedin 5-2

MÃ¥l

Rikke Flåten 2 mål Anja Ormåsen 2 mål Marit bergan 1 mål

Forrige artikkel:Liungen Cup 2005 fortsetter i helgaNeste artikkel:Permanent scene på Lier Bygdetun
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode