Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 84d514228f04617c392af001e884bfdc

Team Liungen tapte på målstreken.

Etter en fantastisk sesong, hadde Liungens andrelag mulighet til å vinne sin avdeling i andredivisjon i dag. Med 3 poengs forsprang ville de vinne med uavgjort mot Eik.

Liungen åpnet forrykende, og løp fra og spilte ut et sterkt Eik-lag. Flere av Liungenspillerne viste at de har vokst flere hakk i løpet av denne sesongen. Trener Roy Tollefsen har tydelig jobbet mye med ferdigheter som er viktig i moderne fotball. Liungenspillerne presset Eik tett, satte fart og løp seg til giftige sjanser. Etter en halv time tok hjemmelaget fortjent ledelsen etter et fantastisk angrep – tatt rett fra læreboka.

Så fikk Eik et usedvanlig billig mål etter svakt keeperspill, og Liungen ble mer krampeaktige. Det andre Eikmålet var også av den billige sorten, og derfra og ut var det dødt. Liungen tapte avdelingsseieren på målforskjell, men har hatt en meget god sesong, der flere av spillerne har tatt et langt steg mot toppnivå.

Under kampen snakket vi med treneren. På spørsmål om han var kontaktet i jakten på ny A- lagstrener, svarte han tørt at han ikke var kontaktet om noen ting som helst. Han skulle for lenge siden ha reforhandlet kontrakten i den jobben han har nå, men har ikke hørt noe fra ledelsen. Vi stiller oss helt uforståelige til at en trener som har produsert så gode resultater ikke får avklart fremtiden. Liungen er en stor klubb, og har på ingen måte råd til å miste den eneste treneren på seniornivå som produserer resultater om dagen. Tollefsen har etter alle mål gjort en god jobb med andrelaget, og bør vurderes som en viktig brikke i den videre utviklingen av Liungen som en toppklubb.

Nå er det definitivt på tide å gå igjennom organisasjonen Liungen og gjøre avtaler med ressurspersoner. Det er nå framtiden skal bygges, og resultater bør telle mer enn hvem som kjenner hvem.

Team Liungen avsluttet på en sterk andreplass, knepent slått av Donn på målforskjell. Liernett gratulerer.


Jubeldag for Eik


Trener Tollefsen


Trykket stemning i pausen

Forrige artikkel:Stopp Einar Olsen & CoNeste artikkel:Ikke drikk vannet i Sylling!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode