Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Liernett har fått følgende rapport fra trener Preben Krogh-Jacobsen ( på bildet):

- Kampen mot Kongsberg var preget av at Lier eide spillet, mens Kongsberg var best på å ta vare på sjansene sine. Lier/Liungen lå under 2-0 til pause. Vi var enige om å nullstille oss for å kjempe oss inn i kampen igjen. Dette ga umiddelbart resultat, da vi reduserte to ganger på de ti første minuttene av 2. omgang. Etter en iherdig innsats vinner vi kampen 4-3 meget fortjent.

På søndag møtte vi Asker Elite. Det var et lag som var meget velspillende og temposterke. Vi hadde bestemte oppgaver som vi skulle forholde oss til under kampen, og dette fungerte meget bra. Lier/Liungen sjokkerer Asker og går til pause med 2-0. Fantastisk laginnsats av samtlige spillere. 2. omgang startet med et meget sterkt press av Asker, og vi slipper de igjennom for lett. Dette resulterer i at Asker går opp til 2-2 i løpet av de først 25. minuttene.. Asker går så opp til 3-2. Heldigvis så fortsetter gutta å kjempe. Vi svarer og scorer på en dødball slått av Jon Ivar Gjellum - Simen Stokke møter perfekt og stanger inn 3-3!! Med to minutter igjen å spille, så klarer vi det vi trodde var umulig - vi scorer og vinner kampen 4-3!!
Fantastisk jobb av samtlige spillere som var med. Dette lover bra til seriestart. Viktig å nullstille nå.

1 kommentar

Tirsdag 4. mars 2008 12:51: Vidar H.Aslumv.
Artig at det fungerer bra for denne samarbeidsgjengen. Misunner gutta som er unge og kjappe i kroppen og kan nyte sin idrett.

Lykke til fremover Simen & co :-)

Flere saker fra arkivet

Lovende juniorfotball

- Bra gjennomført kamp av gutta, skriver trener Preben Krogh-Jacobsen i sin rapport til Liernett etter at Lier/Liungen hadde spilt 2-2 mot Solberg i dag

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Sterke fotballprestasjoner

Lier og Liungens G-19 lag, under ledelse av trenerne Hans Petter Fuglerud og Preben Krogh-Jacobsen, har kanskje stått for sesongens største lokale prestasjoner med sine flere gode kamper i kvalifiseringen for Interkretsserien i høst

Liungen tapte for Asker

Asker - Liungen 3-0 (2-0)

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Flott opphenting

Anders Fossen Nilsen ( i midten), kaptein på Liers G-19 var svært fornøyd med målscorerne Simen Stokke (tv) og Hazir Ademi etter kampen mot Mjøndalen i kveld.

Storseier til juniorlaget

Liungens/Liers samarbeidslag i G-19 klassen i fotball slo Jevnaker hele 7-0 siste helg

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

God arbeidsmoral

I kvalifiseringen for Interkretsserien tok Lier/Liungens juniorlag (bildet th) tre nye poeng tirsdag kveld

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Klar for 4. runde

Tino Dullum sørget for 11 mål. St Hallvard Håndballklubb ledet hele kampen.

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

- Fin gjennomkjøring

Det er trener Morten Påsches konklusjon etter at fotballseniorene til Lier IL vant siste treningskamp før seriestart

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Toppserien lørdag kl. 1500 på Liungbanen: Liungen-Asker

Liungen har full fokus på kampen mot cupfinalist Asker. -- Klarer vi poeng mot Asker, er vi sannsynligvis ikke nødt til å vinne mot Kattem i Trondheim, sier assistenttrener Hasse Svanberg. Etter at Sandviken har kunngjort at de trekker laget til fordel for ett toppserielag i samarbeid med opprykksklare Arna/Bjørnar, har det skapt en ny optimisme i Liungenlaget. Lag nummer ni vil følgelig berge plassen. Den plassen er som kjent innen rekkevidde for Liungen med en god serieavslutning

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Målfest på Stoppen

Spa/Bra overkjørte Kongsberg i andre omgang, mens Liungen fikk årets første serietap mot Modum

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Blant Norges beste

Kristoffer Norgren Olsen scorer her ett av sine mål, da St Hallvard Håndbalklubbs G 18 i helgen fikk en god start i kvalifiseringen til Håndballforbundets landsomfattende serie.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Lovende treningskamp

Liungens fotballjenter, her representert med Hanne Sofie Christensen, spilte jevnt med kretsmestrene fra Oslo i helga

Vant igjen

Lier 13 går til åttendelsfinalen i Norway Cup etter 3-1 mot Oppegård seint i kveld og møter Tertnes kl 8 torsdag morgen

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Ivar Hoff refser Liungen

Liungen burde ha sagt nei takk til å overta plassen etter Asker, skrev den kjente TV-kommentoren i Drammens Tidende i går.

Tung kamp for juniorene

Samarbeidslaget halte i land en viktig hjemmeseier på en regntung bane onsdag ettermiddag

Mange baklengsmål i egen turnering

Liungen har mye å jobbe med fram mot seriestart. I klubbens egen turnering i Mjøndalshallen på lørdag ble det en seier og to tap. Hele 15 mål baklengs på tre kamper er foruroligende.

Liunger til Barcelona

Prince Monga, er en av de 50 unge fotballspillerne fra Lier, som reiser til Spania på treningsleir i dag

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

Glenn Solberg og DHK i ny E-finale

Dhk med Liung Glenn Solberg på laget er i Europa cupfinalen

Liungenjentene ser oppover

Agnes Skogmo og jenter 15 gjorde seg bemerket under et meget vellykket treningsforhold i Spania --

Optimisme før generalprøven

Liungen møter Amazon i Asker senere i dag.

Scoret 26 mål

Spa/Bras unge lag vant DBK-cupen i suveren stil.

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Tapte duellene og kollapset

Liungen ledet 4-2, til det gjenstod knappe 20 minutter, men tapte 5-6 mot Åskollen 2

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Gode enkeltprestasjoner avgjorde

Liungen-Larvik 4-1 (3-1 ved halvtid).

Tidligere Liungen-spillere i cupfinalen

Bettina Jevne og Reidun Nilsen, som begge har spilt for Liungen, sørget for Askers to mål i semifinalen mot Fløya søndag kveld.

Mange fotballtalenter

Liungen med to femtenåringer på laget under ledelse av Kristian Bye Andersen (på bildet) viser stadig framgang --

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

Dette skal bli et topplag

I dag morges hadde liungen trening – trening blir det mye av fremover. Om vi skal tro påtroppende trener Kjersti Thun.

Uavgjort på Stoppen

Liungens trener Tommy Nordstø var litt frustert, mens Spa/Bras trener Loe Olsen syntes det var en grei gjennomkjøring etter treningskampen som endte 2-2 på Stoppen på lørdag

"Bare" uavgjort på Jevnaker

- Vi har mye å ta tak i, på lørdagstreningene fremover skal vi terpe på roller innenfor vårt spillemønster, mener trener Preben Krogh-Jacobsen (trenerkollega Hans Petter Fuglerud tv), etter juniorenes kamp onsdag

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Nybråten i nytt prosjekt

Junior- og seniorspillere fra Liungen IF og Lier IL skal danne felles lag med spillere fra Amazone, Asker for 2010

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Liungen sliter

Det ble hele 11 baklengs mot Team Strømmen i treningskamp i går kveld.

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Likevel toppseriespill for Liungen

Asker tapte anken om lisensavslag i ettermiddag. Det var sjokk, fortvilelse og stor skuffelse på Føyka etter avgjørelsen litt før klokka 18 i dag. Liungen blir dermed tilbudt plass i kvinnefotballens øverste divisjon.

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

Uavgjort for Spa/Bra mot Re

Det ble kun et poeng i lørdagens kamp i tropevarmen på Bergsåsen mot Re Fotballklubb.

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Liungentrenerens klubb mangler lisens

Asker, siste års cupmester, får ikke godkjent lisens fra Fotballforbundet. Cupfinalehelten og Liungentrener Kjersti Thun, som også atpåtil er ansatt i Asker, kan oppleve at Liungen overtar plassen i Toppserien.

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Bittert nedrykk

Bussturen fra Larvik ble svært tung for spillere, trenere, ledere og supportere søndag ettermiddag. Kun ett mål manglet for å få fornyet kontrakten i Toppserien. Midtveis i andreomgangen så alt lyst for Liungen. Arna/Bjørnar ledet over Klepp, og Liungen var i ferd med sette inn seiersmålet mot nedrykksklare Larvik. Så begynte Klepp opphentingen som endte med utligning 15 minutter før slutt, mens Liungen feilet på den ene sjansen etter den andre i sluttminuttene.

Vangen dyktig linjedommer

Vangen var en dyktig linjedommer på Ullevål søndag.

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

Asker er flyttet ned - Liungen kan få toppserieplass

I dag ble det endelig avgjort at Asker mister plassen i toppserien fotball kvinner. Dette kan åpne for Liungen som mistet plassen i fjor.

Team Liungen tapte på målstreken.

Etter en fantastisk sesong, hadde Liungens andrelag mulighet til å vinne sin avdeling i andredivisjon i dag. Med 3 poengs forsprang ville de vinne med uavgjort mot Eik.

Utslått, men -

St Hallvard Håndballklubb beit god i fra seg mot Runar i går. Og det er en ny kamp allerede på søndag.

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Herlig innsats ga seier

Lier IL s J 19-lag vant finalen under Drammencup i helgen.

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --

Tredobbelt Lierbygda på Råtassen

Lierbygda O-lag tok storeslem under søndagens orienteringsløp i Asker.

Ett mål fra semifinale

Både kaptein Lene Ask Johannesen og trener Brede Nybråten var svært skuffet etter den avgjørende kampen mot Hoslelov i dag formiddag under Soccer Festival

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Viktig for rekruttene

Fotballtalentene, her representert ved Bonfils Maselela, Granit Ademi og Rasmus Gjemmestad, trenger forbilder i nærmiljøet. Derfor er det viktig at kommunens beste lag beholder plassen i 3. divisjon.

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Framtidas Liungen

Liungen var et flaggskip i kvinnefotballen i Buskerud for bare et par år siden, og kanskje kan dagens J-14-lag og Kristin Bøe Friksen (på bildet) gjenreise gammel ære om noen år ---

Fortsatt håp for Liungen?

Siste nytt fra Kvinnefotball.no - Sandviken trekker seg fra neste års toppserie. Det betyr i så fall at Liungen fortsatt har muligheten til å berge plassen i den øverste divisjonen.