Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

1-0, Ingunn Sørum (36) 2-0, Ingunn Sørum (44) 2-1, Marit Svendsen, Skjetten (54) 3-1, Ingunn Sørum (69) 4-1, Charlotte Granlund (83) 5-1, Silje Evensen (90)

Ingen kort, banens beste Charlotte Granlund.

Som vanlig var det en frustrerende kamp for tilskuerne. En rekke gode innlegg ble sløst bort, og damene virker litt nervøse – de tør ikke klinke til på direkten, alt skal dempes og helst sendes videre. Mye av spillet går mot kant, og de utfordrer sjeldent rett mot mål. Et hederlig unntak er naturligvis Ingunn Sørum, som bruker farta si og setter de fleste sjansene. I dag satte hun tre av fire, det er bra.


Ingunn Sørum scorer på bestilling, jeg tør ikke en gang tenke på et Liungenlag uten henne.

Charlotte Granlund er ei av de yngre jentene som imponerer. I dag var hun meget god, vant mange dueller, jobbet som en kost og toppet det hele med ei flott scoring. Etter en vår med skader, er Charlotte på vei til å etablere seg som nøkkelspiller. Hva med å sette henne inn som spiss fra start?


Sørum runder keeper, slik hun gjør i hver eneste kamp.

Liungen spilte med sin beste keeper i dag, det er en skandale. Christine Colombo Nielsen burde heller ha spilt em- kvallik for Norge. At hun ikke en gang er med som reserve på landslaget, kan bare skyldes at ingen fra fotballforbundet følger med på førstedivisjonsfotball.


Tøff dag på jobben? Neida, Skjettenkeeperen hadde ingen ting å skamme seg over - god kamp...

- Vi spiller en bra førsteomgang, og spillerne får en trygghet i det de gjør. I andre omgang slipper vi oss litt ned, før vi hever oss igjen de siste 10 minuttene. Vi skyter for lite, men på den positive siden er forsvaret solid og pasningskvaliteten brukbar, sier en rimelig fornøyd Hasse Svanberg.

Svanberg presiserer at cupen er bonus, og at opprykk er det eneste som teller i år. Liernett tror allikevel at Liungen kan overraske og gå langt i cupen. Fotballen laget spiller passer utmerket mot antatt bedre lag, press i midtbaneleddet, og kjappe kontringer med høy presisjon.


Granlund legger an til ei skikkelig brasse, desverre ikke mål denne gangen

Forrige artikkel:Oddevall skoleNeste artikkel:Førstehjelpskurs
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode