Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 88ade2243be32aaab54068463add15f5

Liungen nærmest seieren

-- Det var surt å misse på de store sjansene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 1-1 mot Kattem i toppkampen. Nok en gang var det veteran som var Liungens farligste våpen mot et til tider velspillende og teknisk godt trønderlag. Spillemessig var Kattem best i førsteomgangen. derfor var det ikke ufortjent at var føringen da. I andreomgangen var Liungen klart best og hadde de fleste og farligste sjansene.


Div kampsituasjoner

Fakta: Liungen-Kattem 1-1 (0-1 ved pause) Sjanser: Liungen: 8, Kattem: 5 Tilskuere: ca. 70

Scoringer: 16 min 0-1 Gunilla Forseth, 51 min 1-1 Ingunn Sørum Gult kort: Thon


Ingunn Sørum intervjues

Liungens lag: Colombo Nilsen, Kristiansen (Jonvik 45 min.), Mikalsen, Thorrud, Løvseth, Thon, Gunnerød, Sandnæs, Hagen (Teigstad 11 min.), Sørum, Granlund.


Liungens innbyttere følger spent med…..

Kattem: Straume, Bredeli, Svingen, Mathiesen (Leite 14 min), Knutsen, Sletttahjell, Meistad, Sesseng, Marie Knutsen, Forseth (Jørgensen 30 min), Guro Knutsen

Bortsett fra at Liungen var farlig frampå i de første minuttene var det Kattem som førte mye av førsteomgangen. Laget spilte teknisk fin fotball og Liungen ble løpende en del i mellom. Liungen hadde store problemer med Kattems venstreside. Midtbanespiller Marie Knutsen (nr. 7) og kantspiller Linda C Matiesen (nr. 6) kombinerte fint. Det var ikke uventet at Kattems scoring ved at venstresiden fikk dominere. I tillegg somlet Liungenforsvaret. Den dårlige avklaringen endte hos Kattems Gunilla Forseth fikk god tid på å plassere skuddet helt nede i keepers høyre hjørne. Liungen stresset. det ble slått lange og nokså upresise balle opp på spissene. Kun Ingunn Sørum var farlig med sin hurtighet.

I andreomgang hadde tydeligvis hjemmelaget bestemt seg for å trå til. Utløigningen kom tidlig i omgangen. Charlotte Granlund vippet ballen elegant fram til Ingunn Sørum som startet lynraskt forbi Kattem midtforsvar. Alene med en utrusende keeper lobbet hun ballen sikkert i mål. Nå var det stor aggressivitet i Liungen-laget.

Vi sto og ventet på et seiersmål. Ingunn Sørum måtte ut noen få minutter med en liten ankelskade. Anne Hagen slet også med litt krampe i leggen. Begge to ga uttrykk for at de var svært misfornøyde med at de misset på et par - tre store sjanser. Selv om det jevnet seg noe ut i på slutten, og Kattem kom på noen gjestevisitter, er det nok Lungen som har størst grunn til å være misfornøyd med uavgjort.

-- Jeg var mest fornøyd med at vi kom tilbake etter en dårlig førsteomgang, sa trener Lena Tyriberget. – Vi fikk stengt av deres kantspillere og deres indreløpere. Lena ”ska hemmat” med Liungen på lørdag. De skal nemlig møte Fart fra Vang på Hedemarken . – Det var ”hatlaget”, da jeg spilte, sier hun spøkefullt.

Lagleder Pål Meistad i Kattem innrømmer at Liungen hadde de fleste og største sjansene. Han var nokså fornøyd med det hans unge lag presterte. De har ikke tenkt på noe opprykk ennå, selv om mange spør om nettopp det --- naturlig etter en framgangsrik sesong for det veldig unge laget fra bydelslaget Kattem, som ligger 8-9 km sør for Trondheim sentrum.


Det er ikke så vanlig at far og sønn utgjør en del av dommertrioen. Geir Forsberg DBK ( i midten), hadde Hallvar og Håkon Hallingstad fra Konnerud som assistentdommere. Alle gjorde en utmerket jobb.

Forrige artikkel:Troen på enkeltmennesket.Neste artikkel:3 viktige poeng i vanskelig kamp.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode