Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: feae93caedfbf66867208a968374fc80

1. divisjon, kvinner

<b>Liungen det mest offensive laget</b><br><br>

Liungen har vært det klart det mestscorende laget i årets 1 divisjon. Liungen - jentene scoret hele 78 mål. Det blir mer enn fire mål i snitt per kamp. Laget har også best målkvote, sju plussmål bedre enn vinnerlaget Kattem. At både Amazon og Kattem slapp inn færre mål, kan tyde på at det må gjøres noen grep innen Toppseriekampene starter til våren.

Kommentar: Liungens toppscorer Ingunn Sørum og lagvenninnen kan ikke regne med så mange sjanser i den øverste divisjonen, så den defensive delen må skjerpes. Det vet nok både trenere og spillere så inderlig godt selv. Sesongen under ett bør likevel inngi optimisme og tro på at slagordet ”alle gode ting er tre”. Det er som kjent tredje gang at bygdas ”flaggskip” kjemper seg tilbake blant de beste lagene i Norge.


Foto: Rune Elven

For å sette prestasjonen i det rette perspektiv: Vi må være klar over at Norges fotballjenter har vært blant verdens beste mer enn femten år med både VM- og OL-gull som topprestasjoner. Fotballjentene har vært like lenge i verdenstoppen som de mer mediefokuserte håndballjentene. Som verdensidrett er fotball en større idrett enn håndball, hvis man tenker på utbredelse og antall utøvere. Håndball-mesterkapene blir i alt vesentlig dominert av europeiske lag, med litt konkurranse av Sør-Korea.


Foto: Rune Elven

Det er å håpe at media, også riksmedia i tabloidform, gir fotballjentene den oppmerksomhet som de fortjener. Er det noe sammenheng mellom mediaoppmerksomhet og publikumsoppslutning? Fotballjentene på den andre siden av kjølen har i lang tid fanget publikums oppmerksomhet i en helt annen størrelsesorden.


Foto: Rune Elven

Tilskueroppslutningen til flere av Liungens kamper har vært skuffende dårlig. Her har klubben og media en jobb å gjøre sammen. Produktet Liungen Toppfotball bør være attraktivt for flere enn ”menigheten” på ca. 100 tilskuere, når Trondheims-Ørn, Røa, Asker, Kolbotn og de andre topplagene inntar Liungen-banen utpå våren.


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven


Foto: Rune Elven

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode