Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9ceed1773cd3c96a058974d1639b0b99

Tap for Liungen

Liungens tap mot Amason i siste serieomgang var kanskje en naturlig utladning etter forrige helgs jubelkamp. Opprykket var sikra før dagens kamp. Kattem gjorde jobben sin. Dermed kunne ikke en seier ha hjulpet noe for å ta førstedivisjonspokalen hjem til Lier. I stedet ble det tap 0-2.


Arkivbilde, Liungen Kattem. Foto Torger Almaas

-- Vi ”parkerte” i andre omgang”, sa en mellomfornøyd hovedtrener Lena Tyriberget etter kampen. Nå ser både spillere og ledere fram til en svært så spennende sesong i Toppserien. Det jobbes allerede nå med å forsterke laget.

Fakta: divisjon kvinner Amazon-Liungen 2-0 (1-0 ved pause)

Scoringer: 15. min 1-0 Mammadou, 60. min 2-0 Mammadou

Ingen gule kort

Liungens lag: Colombo Nilsen, Løvseth, Mikalsen, Thorrud, Kristiansen, Thon, Gunnerød, Sandnæs, Hagen, Teigstad, Sørum Innbyttere: Kristine Rønneberg for Guro Sandnæs, Kristin Jonvik for Merete Løvseth og Charlotte Granlund for Hanne Teigstad.

-- Laget jobba bra i første omgang. Vi fikk til noen bra angrep, men vi slet litt med bevegelsene foran ballfører, sa Lena Tyriberget. Andreomgangen var tung for jentene fra Lier. -- Muligens skyldes det en sterk motvind, sa hovedtreneren.

Tyribergets kontrakt går ut i november. – Jeg har lyst til å fortsette, hvis Liungen vil ha med meg. Trenerjobben må kunne kombineres på en eller annen måte med min lærerjobb på Bjerke Videregående. Hun har full jobb som idrettslærer der. Kanskje kan det bli aktuelt å redusere stillingen der, røper hun.

Liungens assistentrener, Hasse Svanberg, er også positiv til å være med videre. Liungen forventer bare tette kamper neste år. Det er derfor viktig å styrke spillerstallen. Foreløpig ser det i alle fall ut til at klubben ønsker seg en midtstopper og en spiller i sentral midtbanerolle.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode