Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bd537399fef1dc21e4c570ca55e5f8a9

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Liungen med Ingunn Sørum viser fortsatt stor scoringsteft. Etter to seire denne uka i Oslo Fotballkrets serie for sjuerlag er lagte nå oppe på 2. plass. Først vant laget 3-3 mot Gruner med 4-3, så ble det 4-1 borte mot Enebakk/Driv. Etter sju kamper leder Enebakk/Driv 18 poeng foran Liungen med 15 poeng. Det er ingen tvil om at et par av jentene lett kunne ha styrket Liungen/Vollens lag i 3. divisjon. Men når det spørsmålet blir stilt, svarer Ingunn Sørum følgende: - Vi har gjort vårt. Nå må andre ta over –

Lier seiler videre

Liers A-lag ser ut til å gå mot opprykk. Eter sju kamper er laget på topp med sine 19 poeng. Spillende trener Morten Påsche går bare rundt og smiler. Han har et hyggelig problem, fordi det er kamp om plassene på laget. Flere og flere av juniorspillerne vil ventelig spille seg inn på laget med et opprykk i sikte og utfordringer på et høyere nivå.

G-19 laget har fortsatt sjansen til interkretsspill til høsten, selv etter tapet 0-1 for Konnerud på onsdag. Fire lag går videre. Strømsgodset på topp er allerede kvalifisert.
Rekkefølgen er ellers denne: 2) Mjøndalen 8 p (7 kamper), 3) Solberg 7 p (5 kamper), 4) Lier 7 p (6 kamper), 5) Konnerud 7 poeng (4 kamper)

Lier møter Åssiden på Åssidabanen i siste kamp på onsdag. Vinner laget da, kan det være nok, hvis Solberg avgir poeng i en av sine to siste kamper. Det beste for Lier er ellers at Mjøndalen og SIF tar full pott i sine gjenstående kamper.


Spa/Bra

Etter seier i siste kamp har gutta på Stoppen befestet sin posisjon på midten av tabellen I neste uke kan det bli full pott, seks poeng, når laget møter de to dårligste lagene på hjemmebane.. Først Steinberg på mandag, deretter Nordre Sande på fredag.

Liungen
A-laget sliter på nedre del av tabellen etter tap ev mange gode spillere fra i fjor. Laget innehar 10. plassen med sine 7 poeng.

Interkrets G-14
Tre lag fra Lier deltar her. Liungen vant sin siste kamp 4-1 mot Konnerud har 10 poeng, Lier IL har 9 poeng, mens Spa/Bra er uten poeng så langt. Ingen av lagene har neppe muligheter til å få spille mot de beste lagene i Vestfold og Telemark til høsten. Men i helga er det Liungen-cup. Da pleier disse lagene å hevde seg godt ---

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode