Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0418995600f593294c798b6c2aafa289

Blir det scoringsglede i Grimstad?

På lørdag ettermiddag ønsker vi flere scoringsgleder. Men selv om Amazon har null poeng hittil, er det nok enda viktigere for Liungen å slå andre og svakere lag.

På bakgrunn av resultatene hittil er det få overraskende resultater.  At Arna/Bjørnar slo Klepp hele 8-0 kan tyde mer på at Klepp har nye og urutinerte spillere.  Både Røa og Team/Strømmen har full pott, mens Trondheims-Ørn og Kolbotn neppe er kommet helt i gang.
Alle kamper viktige, men resultatet i Grimstad vil neppe bli avgjørende for Liungen når status skal gjøres opp den 28. oktober. Da er det viktigere at laget kommer på offensiven i dobbel forstand, både spillemessig, det vil si få sving på forsvarsspillet og ved å skåre ett par mål eller flere. Men ett eller tre poeng i Grimstad kan komme veldig godt med for Liungen. De neste tre kampene er nemlig mot Team/Strømmen (b), Kolbotn (h) og Arna/Bjørnar (b). Det er ikke utenkelig at det unge Liungen-laget står med bare 3 poeng, før møtet med Fløya (17.6). Det blir en veldig viktig kamp, hvis målsettinga til Liungen skal nås. Hjemmekampene mot Klepp (1.7.) og Sandviken (12.8) bør også vinnes for å unngå en av de to siste plassene.
Kun Røa og Team/Strømmen har forventet tatt full pott etter to kamper mot antatt svakere motstandere. Av lagene uten poeng har både Amazon (mot Team/Strømmen )og Klepp (mot Kolbotn) overrasket noe. Det er ikke utenkelig at vi får Arna/Bjørnar på tabelltopp lørdag ettermiddag, fordi de antatt sterkeste lagene spiller innbyrdes, og resultatene kan ende med poengdeling.  
 
Slik spilles kampene, lørdag 20.5. Våre tips i parantes
Amazon - Liungen (h)
Klepp - Fløya (u)
Sandviken - Arna/Bjørnar (b)
Trondheims-Ørn - Team/Strømmen (u)
Røa - Kolbotn (u)
 
 
 
 
Forrige artikkel:Ny keeper klar for LiungenNeste artikkel:Amazon-Liungen 9-0
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode