Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 356ec3610d1c8a73a03f6301259ead0d

- Vi skal jobbe maksimalt

- Vi er fullt skjerpet mot Liungen på søndag, sier trener for Arna/Bjørnar, Morten Kalvenes (35), til Liernett før kampen på søndag.

- Vi har registert at Liungen har hatt store tap mot gode lag i innledningen, sier Kalvenes. - Men det betyr ikke noe for oss. Vi skal konsentrere oss om eget spill, så får resultatet bli deretter.
- Laget har en gjennomsnittsalder på mellom 21-22 år, sier han. Rutinen står Ingrid Camilla Fosse Sæthre og Anne Bugge Paulsen for. Begge spilte cupfinale, da Arna Bjørnar tapte knepent mot Trondheims-Ørn for fem år siden. De mest talentfulle er Madeleine Giske (19) på midtbanen og Elise Thorsnes (18) i angrepet. Begge er A-landslagsspillere.
På sin hjemmeside spår man at det blir publikumsrekord. I timene før Toppseriekampen arrangeres  en Fargerik Fotballturnering som et ledd i kampanjen mot vold og rasisme. Sammensatte gutte- og jentelag spiller mot hverandre. Turneringen er kalt "Ydagari" som betyr minner/endringer på kurdisk. Arna Mottakssenter ligger i nærheten.
- Dette er av høy verdi, sier trener Klavenes. Han roser laget sitt for gode holdninger, og den tidligere herretreneren for 2. divisjonslaget Varegg stortrives i sitt nye lag. En styrke for laget er at tidligere landslagskeeper Reidun Seth er spillende keepertrener. Veteranen er nemlig reservekeeper. 
Og Arna/Bjørnar har hatt en god start på sesongen med tre seire og to 0-0 kamper. Målkvoten 17-4 kan dessverre tyde på at det blir en ny og svært tøff kamp for Liungens unge mannskap.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode