Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8c0f278a24bdf8739e84bc1c839dc0d2

Vanskelig bortekamp

Vi håper førstekeeper Marthe Kvaale unngår skade mot Trondheims-Ørn, og at Rikke Flåten (bildet t.h.) kan fullføre kampen som spiss i søndagens toppseriekamp i Trondheim

Kjersti Thun melder at  Marthe Kvaale er klar for nye utfordringer. Dessverre er begge reservekeeperne fortsatt skadde. Alle som følger Liungen håper at spiss Rikke Flåten for tredje gang må ta på seg keeperhanske og - trøye.  
Til tross for tap mot Fløya er det et optimistisk Liungenlag som møter serieleder Trondheims-Ørn søndag ettermiddag.
Det er to tidligere toppspillere på trenerbenken på Lade i morgen. Tidligere landslagsspiller og midtstopper på Ørn, Gøril Kringen, har lyktes fint så langt, mens toppscorer Kjersti Thun har hatt mye motgang med sitt mannskap.
- Ørn er dyktige i boksen og har god struktur på sitt spill. Tildigere har de vært veldige gode defensivt. I fjor jobbet Ørn mye med det defensive spillet. Nå ser det ut til å sitte, sier Kjersti Thun til Liernett. 
- Men det er vel neste kamp mot Klepp som er viktig for dere? 
- Nei, den har jeg ikke tenkt på. Nå har vi kun fokkus på kampen i morra. På mandag begynner vi å forberede oss til Kleppkampen, svarer Thun kontant.
Både Hanne Teigstad, Guro Sandnæs og Anja Ormåsen er uaktuelle mot Ørn og blir ikke med til Trondheim.
 
Startoppstillingen:
Marthe Kvaale - Maja Nordahl, Merete Løvseth, Åshild Thorrud, Ingrid Høgseth, Miriam Mumtaz, Lizzy Muzungu, Marit Bergan - Ane Bjerke, Rikke Flåten.
Kringen advarer 
- Vi må være fullt skjerpet og ha samme innstilling som før andre kamper. Når vi vinner hver eneste kamp, må vi ha kjempeflyt og aldri undervurdere motstanderen, sier Gøril Kringen til Fotball-adressa.
Hun roser spesielt toppscorer kristin Lie som i år er flyttet opp fra forsvarsposisjon og opp på høyre kant.
 
Under har vi Ørns lag fra 2002 (da de tok sitt siste cupmesterskap. Kristin Lie nr 3 fra venstre i midtre rekke. Trener Gøril Kringen nr 5 i bakerste rekke. av øvrige spiller sees landslagsspiller Trine Rønning, nå Kolbotn nr tre i bakerste rekke.
  ( Foto gitt av TØ til Torger Almaas i forbindelse med serieavslutning til Syllings jentelag og cupfinalen 2002)
  
 
 
 
Forrige artikkel:Sankthansaften på SvangstrandNeste artikkel:Friluftsgudstjeneste
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 30. juni 2006 12:21: Anonym
Kanskje på tide å slutte å skrive så mye om denne drittfotballen, og heller skrive litt mer om Liungen-lag som faktisk vinner - som herrelaget?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode