Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Blått lys for Liungen?

Drømmen om fortsatt toppseriespill henger i en tynn tråd for Liungens damer. Laget har ett fattig poeng mot dumpekandidaten Sandviken. Mot middelmådige Klepp og Team Strømmen har ikke Liungen scoret – bare sluppet inn – i bøtter og spann. Mot Fløya var de ett mål unna Norgesrekord i tap. Hvorfor henger ikke Liungen med på dette nivået?

Den enkle forklaringen er at spillerne ikke er gode nok. Det er naturligvis en mulighet, men man må spille med de spillerne man har, ikke de man drømmer om å ha. Det er faktisk mye godt å si om spillerne etter 4 kamper. Viljen er der, til dels også ferdighetene. Problemet er bare at de som lag mangler en del kompetanse.

Keeperplassen er naturligvis et problem. Etter en svak kamp mot Sandviken, hadde jeg stor sympati med Jeanette Stavsholt som skulle fylle hullet etter en keeper i landslagsklasse. Det var godt å se Jeanette spille en god kamp mot Team Strømmen.

Hodespillet er det ikke mye godt å si om. At et lag uten en eneste brukbar hodespiller i stor grad baserer sitt offensive spill på høye framspill er for meg ubegripelig. Jeg har til dags dato ikke sett en god heading innenfor motstanderens 16-meter. Det er klart en og annen av disse ballene fomles i gjennom forsvaret og at Ingunn Sørum stort sett setter alle sjanser hun får, men Ingunn alene kan ikke holde laget i toppen.

En annen ting som forundrer meg er hvor mye tøffere de andre lagene er i midtbaneleddet. Liungen er sikkert Norges snilleste lag uansett nivå og divisjon. Laget burde være en het kandidat til fair play- prisen, men jeg er ikke sikker på om det er positivt for et lag som kjemper for livet. Selv om jentene er pene i finkjoler og designersko (Lierposten) er det lov å legge bort manerene når man spiller fotball. Et lag i bunnstriden bør ikke ha som mål å være snillere enn motstanderen. Det virker som om det er viktigere å løpe etter motstanderne for syns skyld enn å takle kontant. Dette ser sikkert pent ut på ei taktikkskisse i garderoben, men man vinner ikke poeng på papiret. Søstrene Løvseth er hederlige unntak. Når vi også vet at Merethe har en utmerket pasningsfot og godt overblikk burde hun være en kandidat på midtbanen.

Selvtilliten er også på bunn. Det virker som om alle har gitt opp etter 3 kamper. Noen er frustrerte, noen går rundt og smiler oppgitt. Hvorfor klarer nedrykkskandidat etter nedrykkskandidat å slå Rosenborg? Punkt 1. tro at det er mulig.

Nå er ikke dette ment som en kritikk av spillerne – men et spark til laget. Hvorfor ikke øke tempen et par hakk? Kjeft på hverandre, ros hverandre – få tenning! Trenerne har også lov til å coache under kampene. Det er merkelig at laget går fra brukbart til kollaps, nesten uten et ord fra trenerne. Liungen har sikkert Norges snilleste trenere. De er sympatiske, reflekterte, hyggelige og imøtekommende. Kanskje er de også de stilleste. Andre trenere tvinger hver enkelt spiller til å holde fokus og tenning – i Liungen er det bare noen spredte – bra!. Jeg har også til gode å se kapteinen ildne opp medspillerne. Det trenger ikke være slik at kapteinsbindet går til lagets beste spiller – kanskje er det andre egenskaper enn målteft som trengs i den rollen. Et Liungen i motgang er noe av det stilleste jeg kan tenke meg.

Så var det butikken Liungen. Status pr. i dag er null. På Marienlyst spådde man 1000 tilskuere, og hadde en pølseselger. Før kampen var det tomt for varme pølser, i pausen var køen så lang at selv om jeg brukte hele pausen i kø, mistet jeg 10 minutter av 2. omgang. Når man på toppen av dette samler inn penger i bøsser på vei ut blir jeg litt oppgitt. Jeg vil gjerne støtte klubben, selg meg noe! Hvor kjøper man supporterutstyr forresten?

Annonseringen av kampene er elendig. For det første er det talentløst å ha ei hjemmeside som stort sett ikke er oppdatert siden sist Liungen var i toppserien. Christine C. Nilsen spilte nesten 2 sesonger i Liungen før hun dro – på hjemmesida står det kun om henne som var keeper før det igjen. Klubben sender ikke pressemeldinger. Programmene har vært så som så denne sesongen, og det er så vidt meg kjent ikke gjort et eneste pr. stunt. At Liungen faktisk har sponsorer vitner om lokalpatriotisme ut over det vanlige. Man snakker om et proffere anlegg, men driver butikken som småjenter som selger blomster i veikanten.

Nå er jeg på ingen måte for kommersialiseringen av toppidretten. Jeg synes det er hyggelig å følge et lokalt lag. Liungbanen er hyggelig og alle jeg møter der er positive. Det setter jeg pris på. Jeg er sikker på at alle som på en eller annen måte er med på å drive klubben gjør så godt de kan. Det er ingen som fortjener kritikk der. Problemet er nok først og fremst rekruttering. Det forsvinner stadig ressurspersoner ut av Liungen. Både spillere og nøkkelpersoner trapper ned – eller sier de kommer til å gjøre det. Hvem skal ta over?

Jeg frykter ikke førstedivisjon. Jeg frykter det kan gå enda verre om man ikke snarest begynner arbeidet med å fornye klubben. Når det er sagt kommer jeg fortsatt til å komme på kampene. Det er viktig å ha et seniorlag i toppen. Det er viktig at laget er lokalt (spar meg for Marienlyst), og det er viktig at laget sprer entusiasme og verdier.

Vi sees på lørdag.

PS. Etter at denne var skrevet ble Liungens nye hjemmeside lagt ut. Det ser ut til å være et godt stykke arbeid. Gratulerer!

Flere saker fra arkivet

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

Blir det scoringsglede i Grimstad?

På lørdag ettermiddag ønsker vi flere scoringsgleder. Men selv om Amazon har null poeng hittil, er det nok enda viktigere for Liungen å slå andre og svakere lag.

Gi oss fem år

Liungens trenere er sikre på at klubben har flere supertalenter.

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

Ny brakseier for 7er-laget

Liungens damelag i sjuerfotball er ustoppelige.

Nytt braknederlag for Liungen

Det ble hele 0-10 mot Team Strømmen på Strømmen stadion i ettermiddag og mer hodebry for Liungens trenere, Thun og Tollefsen (på bildet th).

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Tøff kamp for Liungen

Liungen møter Røa med fire landslagsspillere lørdag, og Guro Sandnæs må stoppe en av dem, Marie Knutsen, hvis det skal bli poeng (se bildet th).

Nytt kalastap for Liungen

Bra med i første omgang - så sank Liungen som en stein.

Liungen sløste vekk to poeng

Liungen hadde fullstendig tak på kampen. I andre omgang produserte jentene den ene 100 prosentsjansen etter den andre. I stedet utlignet Team Strømmen på et tilfeldig mål, sa en skuffet Jan Ausland på telefonen fra Strømmen stadion. Selv om Liungen gikk forbi Klepp på tabellen kan tre poeng mot bunnlaget, Larvik, i siste kamp bli utilstrekkelig. Det blir altså en ny "cupkamp" mot Kolbotn førstkommende lørdag.

Liungen har kabalen klar – nesten.

Bare noen dager etter Drammens tidendes oppslag om usikkerhet i Liungens spillergruppe, kom ei pressemelding som skisserer arbeidsgruppa som skal jobbe med å utvikle klubben videre.

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Stor respekt for Liungen

Klepps trener Knut Eriksen ( på bildet) husker Liungens sterke andre omgang, da laget hans vant 4-2 på Liungbanen i juli, men mener at laget hans fortsatt er sterkere enn Liungen.

Liungen høyere oppe i år?

Liernett har utfordret to ordførere, hvorav den ene har vært fotballpresident, og nåværende og tidligere personer med en viss tilknytning til Liungen til å tippe rekkefølgen i Toppserien.

Liernetts presentasjon av toppserien 2006

Sjette mai braker det løs borte mot Sandviken.

-- Tøffere i duellspillet

-- Skal vi unngå å slippe inn mange mål må vi bli tøffere i duellspillet, spesielt innenfor egen 16-meter, sier Liungens assistentrener Hasse Svanberg. Spillere og trenere hadde et møte allerede på søndag, dagen etter stortapet i Tromsø. Det blir fire endringer siden siste kamp.

Like viktig som en cupfinale

-- Liungen har fire cupfinaler igjen. Blir det tre poeng i morgen mot Røa, kan vi begynne å regne poeng, sier en optimistisk Hasse Svanberg til Liernett. Selv om laget ligger på sisteplass, kan en god og heldig sesongavslutning redde plassen i Toppserien. – Det beste for oss er om Kattem slår Sandviken på lørdag, sier assistenttreneren. Da kan nemlig Liungen klare seg med to seire i sluttspurten, dersom Sandviken taper de tre siste kampene.

Nytt stort tap

- Ingen god kamp av oss, sa lagleder Geir Kristensen (bildet th) etter at Liungen hadde tapt 0-7 mot Trondheims-Ørn.

Mer sprut i beina igjen.

Liungen møter Fortuna på søndag kl. 14.30 -- Vi får forberedt oss godt, sa en nøktern og optimistisk trener Lena Tyriberget til Lier-nett på tirsdag kveld. Liungens kvinnelag var ikke plaget av skader på noen som helst måter etter tirsdagens trening. To av spillerne, Anne Jonvik og Guro Sandnæs er på landslagssamling denne uka. Lagoppstillingen er derfor ikke klar før fredag kveld.

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene

Liungen tapte igjen

Liungen åpnet forrykende og ledet 2-0 etter snaue 6 minutter. Derfra og inn var det lettvinte baklengsmål i bøtter og spann.

Liungen i oppløsning?

Det ble katastrofesifre, da Liungen gjestet krøllgresset til Fløya i ettermiddag. Etter 0-4 ved pause, ble det hele åtte baklengs i andre omgang. At Fløya kanskje er den største seriefavoritten er nok ikke noen trøst i dag. Riktignok har Liungen fortsatt to lag bak seg etter fire serierunder. Både Asker og Kattem er nemlig poengløse. Men hvor lenge kan Liungen holde hodet over vannet ? Er de heldige, kan de holde seg unna nedrykksplassene en uke til. Asker får nok store problemer med Røa 2. pinsedag på Føyka. Røa nedsablet nemlig Kattem hele 7-1 i dag.

Oppsummering av Liungens toppseriesesong

Fra vondt til verre.

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Fortsatt toppseriespill?

Får vi endelig se et Liungen lag som jubler på hjemmebane?

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Toppkamp på Liungbanen

Topplaget liungen møter serieleder Røa. Møt opp på Liungbanen lørdag klokka 16.00!

Sandviken - Liungen - Live

Liungen banket Sandviken - Første gang på tabelltopp!

Skuffende kamp av Liungen

Alt lå til rette for en festaften. 550 tilskuere kom for å se Liungen kjempe om poeng. Men i stedet var det jentene fra Strømmen som dominerte størstedelen av kampen i Buskeruds fotballs storstue, Marienlyst. Fem baklengs betyr årets dårligste kamp for Liungen. Team/Strømmen var best i fem av kampens seks kvarter.

Samkjøring med Konnerud

Konnerud skal hjelpe Roger Johansens Liungen-lag til å komme tilbake til Toppserien.

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Kolbotn seriemester - Liungen med ny bunnrekord

Kolbotn slo Ørn og Liungen går til kvallik med tidenes dårligste målforskjell.

1. divisjon, kvinner

Liungen det mest offensive laget

Liungen ned - hva nå?

Liungen rykker ned for tredje gang siden 2003.

På tide å rydde opp!

Hvem tar ansvar i Liungen? Foreløpig ingen.

Det nærmer seg seriestart for damelaget

Starter hjemme mot Hallingdal.

Skader og sykdom i Liungen

- Det er usikkert om tre av spillerne skal spille, sier assistentrener Glenn Kleven ( på bildet), før "generalprøven" mot Klepp på Jæren.

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Liungen foran to viktige kamper

Etter stortapet mot Arna Bjørnar i helga, blir det svært viktig for Liungen (her representert ved u-landslagsspiller Kristin Jonvik) å revansjere seg i de neste to kampene.

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Sandviken - Liungen live

Skal Liungen ha håp om å overleve i toppserien, må de ta poeng borte mot Sandviken i dag. Liungen har vist mye godt spill i det siste, men nå må det fine spillet omsettes i poeng mot et Sandvikenlag som er like desperate som Liungen.

Revansje fra vårkampen?

Resultatet bør bli langt bedre enn 0-9 i vårkampen mot Amazon og Margunn Haugenes (bildet), hvis Liungen skal berge plassen i Toppserien.

Liungen knuste Kolbotn!

Liungen knuste ett av topplagene, og er dermed svært nære fornyet kontrakt. Før kampen satt nervene utenpå Liungenspillerne, og da Kolbotn gikk opp i ledelsen i en god periode for hjemmelaget, var det mange som fryktet en gjentagelse av siste hjemmekamp. Da brettet jentene opp ermene og viste publikum festfotball.

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Tidenes lekkasje

Liungen har satt flere rekorder i Toppserien.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Gikk seg til tap

Fryktelig svakt av Liungen

Ikke godt nok organisert som toppklubb.

-- Idrettsforeningen Liungens elitelag hadde ambisjoner om å beholde plassen i Toppserien. Talentene finnes i hopetall i klubben. Det er ikke selvskryt av klubbens ledere når de beretter om en sterk fotballinteresse blant rekruttene i klubbens nedslagsfelt. Fotballgruppa virker lite samlende og ser ut til å mangle driv og strategi. Det kan umulig bare skyldes at elitelaget for kvinner har slitt i bunnen i hele år.

Imponert over entusiasmen

Presidenten i Norges fotballforbund, Sondre Kåfjord stakk i dag innom Liungen.

Liernetts tabelltips

Stort sett riktig, men Liungens kollaps ødela.

Like vanskelig motstander som Røa?

- Alt annet enn tre poeng i morgen er skuffende, sier trener Jan Aksel Odden i Amazon, Grimstad til Liernett, før toppseriekampen mot Liungen. Liungen møter Norges eldste kvinnelige fotballklubb.

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Kritikk til feil tid

- All respekt for andre meninger, men den negative kritikken kommer på feil tidspunkt, men jentene har tacklet det fint, sier asssienttrener Glenn Kleven før Liungens kamp mot Grand, Bodø i moregn kveld.

Skal du på kamp i dag?

Liungen tar i mot Fløya, og alt ligger til rette for en spennende kamp på Liungbanen. Liungen viser gryende form og har tross noen forsmedelige tap vist at de har noe på gang. En ekstra bonus i dag er at Jan Teigen er hyret inn som chearleader.

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

Liungen rykker opp!

Larvik – Liungen 1-4 (1-2) Det er fortsatt teoretisk mulig at Liungen ikke rykker opp, men da skal utrolig mye rart skje. Liungen må tape alle sine siste kamper, og Larvik må vinne alle sine. Liungen har i tillegg mye lettere kampprogram. Dette var matchballen, og Liungen innfridde.

"Nye" Klepp i framgang

- Klubben mistet nesten alle spillerne med Dagny Mellgren (bildet th) i spissen i fjor og måtte bygge opp et nytt og ungt lag, sier trener Knut Eriksen (43), opprinnelig fra Åssiden, til Liernett før den avgjørende kampen for Liungen på Liungbanen lørdag.

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

Liungens assistenttrener forlater klubben

Hasse Svanberg blir ikke med videre etter nedrykket fra Toppserien. I stedet blir han trener for gutter elite i Konnerud Idrettslag. - Jeg har ingen kommentar til det Liungen har gjort i trenerspørsmålet, sier Svanberg til Liernett i kveld.

Liungen banket Fortuna grundig

> -- Vi fikk litt kjeft i pausen og fikk beskjed om å senke skuldrene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 7-1 over Fortuna fra Ålesund. Selv om Liungen produserte noe få store sjanser i første omgang, skuffet de både seg selv og hjemmepublikum med upresist og tafatt duellspill. Etter pause vant de duellene og kom rundt på kantene. Kaptein sjøl var i de umulige hjørnet var konstant en trussel for Fortunaforsvaret.

Før avreise til La Manga

Liungen er i rute

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Flere endringer i startoppstilingen

- Hver enkelt må gå i sjøl og vise innsats i morgen, sier trener Kjersti Thun til Liernett før Liungens hjemmekamp mot seriefavoritt Kolbotn mandag ettermiddag.

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Avslutningen av fotballsesongen 2007

Hvordan går det med de lokale lagene?

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Thuns og Tollefsens tips nærmest

Dersom rekkefølgen i Toppserien blir den samme som etter ni kamper, vil Thun og Tollefsen (på bildet th) vinne Liernetts tippekonkurranse med knapp margin --

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

Dårlig uttelling ga Klepp seieren

-- Med den offensive uttellingen fra kampen mot Kattem (6 scoringer) og det defensive spillet i dag, kunne dette blitt stålende, sukket trener Lena Tyriberget etter kampslutt. Spillerne var ikke mindre skuffet etter at Liungen hadde vært det klart beste laget mot Klipp med sine fire landslagspillere.

Liungens herrelag rykker ned.

Det har noen dager vært klart at Liungens herrer var ferdige i fjerdedivisjon. Nå venter femte, og Hokksund ga dem en tupp i ræva på vei ned. Litt ut i andre omgang hadde vi fått nok – da lå Liungen under med 2 mot 7 mål.

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Frist til onsdag

Anja Ormåsen er en av seks spillere i Liungen som nå har fått frist til onsdag om å svare den sportslige ledelsen om hun vil spille for Liungen etter at styret har lagt en økonomisk ramme

Marthe klar mot Klepp

Liungen fikk frigitt keeper Marthe Kvaale (på bildet th) til den svært viktige hjemmekampen mot Klepp lørdag ettermiddag.

Få mål tross Liungendominans.

Liungen valset i dag regelrett over Haugar. Tross et utall sjanser til hjemmelaget, endte kampen 2-0. Haugar ble flere nummer for små, selv for et Liungenlag der mange av de beste har forlatt klubben.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

Ny daglig leder i Liungen

Hans Petter Hoelstad (32) er i dag ansatt som ny daglig leder i Liungen etter Sverre Munkvold som sa opp for halvannen måned siden.

Hederlig tap av Liungen

Liungen tapte 0-5 for Røa i dagens Toppseriekamp

Kjempegevinst for lierfotballen

- I Liungen har det svært sterke krefter i enkelte lag som har hatt for stor makt. Det har ikke vært heldig for utviklingen av klubben, uttaler trener for A-laget, Kristian Bye Andersen som ser positivt på en en eventuell sammenslåing av 11-er fotballen i egen klubb og i Spa/Bra.

Liungen sliter

Det ble hele 11 baklengs mot Team Strømmen i treningskamp i går kveld.

Forsvarsklippe uten motivasjon

Liungens forsvarsklippe fra siste sesong, Monica Løvseth, mangler motivasjon til å fortsette i Liungen. Foreløpig har ingen andre klubber tatt kontakt med henne. Men hvor lenge varer det?

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

Fortsatt på topp i 5. divisjon

Liungen tok med seg en forventet 4-1 seier hjem fra Numedal mot Uvdal ROV i herrenes 5. divisjon lørdag